- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
tzsolesz #172 üzenetére
"Szeretettel várjuk az álomkategóriába az 5870X2-őt, ami arra lesz hivatott, hogy örökre elnémítsa az NV marketing gépezetét"
...a kéz meg a bilibe lóg...(...azért várjuk már meg azt a Fermit, mielőtt eltemetjük a döntő piaci részesedésű NV-t, ami mellett az Ati egy kis pöcsike a VGA piacon kedves Ati fanok. Nehogy aztán hatalmas pofáraesés legyen, persze tudom, a 2900PRO is űberkirály kártya volt, azóta is jön hozzá a csodadriver
)
-
JanR
addikt
válasz
tzsolesz #251 üzenetére
Es en is megneztem emiatt
Nagyon jo teszt! En meg varok egy kicsit, mert szerintem huzos az ara. Elegedett vagyok a 2008 Julius ( ezt azert irtam le, hogy jelezzem nem rovid tavra veszek vga-t, meg az is elofordulhat, hogy atlepem a HD5-os szeriat ) ota meglevo 4870-mmel, egy ideig meg kihhuza
Viszont nagyon remelem, hogy a zold oldal is lep valamit hamar, mert nem szeretnem, hogy 1 oldalu legyen a vga piac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest