- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomboy
tag
De leginkább tudsz olyat aki egy 4890-et vagy egy 275GTX-et lecserélne 2x annyi pénzért egy 5870-re?
(Én pl. olyat is tudok, aki 4870x2-t is cserélne - lehet sejteni azért kik ezek az elemek.)
Egyébként a gyártónak se érdeke, hogy az előző szériás termékeit senki se vegye meg, többek közt ezért a magas ár, plusz aki az újdonság varázsa és a presztízs ("némá, nekem vadiúj kártyám van, most gyütt ki"
) miatt megveszi, azokon plusz bevételt szerez a cég.
Ez mindig így volt és így is lesz, ez pénzről szól, szokták vala mondani, hogy ilyen ez a popszakma.
-
thomboy
tag
Itt egy másik magyar teszt, ha valakit érdekel...
PLANARcomputer tesztje
-
thomboy
tag
válasz
janos666 #330 üzenetére
Jogos, erre egyet tudok mondani, ne vegyen 5xxx-et a 4xxx tulaj. Másik: a tesztelők szerintem új kártyákban és új árakban gondolkodnak új vásárlóknak (ez feltétlen igaz, új csúcskártyát - jelenleg - csak ezt érdemes venni, az 5850 meg már nem felső kategória) bár az árak amiket írtak +10 ezerrel vannak minimum a boltiak felett.
-
thomboy
tag
válasz
janos666 #156 üzenetére
Fúúú, mindenhez sikerült valami érdemit írnod...
Persze mindben van valami igazság, ha objektívek akarunk lenni, de nem értem miért kell mindbe belemagyarázni, hogy a tesztelők direkt azért írták úgy le amit leírtak, hogy az ATI-nak jó legyen. Úgy beszélsz mint egy politikus, aki mindenhol mumust lát az ellenzék cselekedeteiben.
Mellesleg nekem is érződik egy kis pártfogás az ATI részre, de kizárólag a technológiai újítások miatt és nem másért.Más: - egy felpatchelt játéktól ne várj csodát...(BattleForge).
- Senki nem mondta, hogy az új kártya nem drága, pont hogy drága, mert újMellesleg két idézet az egyik bekezdésedből:
A HD5 nem drága, és mondhatni megérné az árát, mert gyors és okos is... de nehogy már azt mondjuk, hogy a HD5 nem drága, mert az!
- Még 95-ért vettem 8800GTX-et, mikor 130 volt, és most használnám gyorsításra, de erre a hivatalos álláspont az, hogy nem szabad, csak ha még egyet veszel (tudom ügyeskedéssel meg lehet oldani, de így akkor se fer dolog). Ez olyan mintha a pénzem egy részét kidobtam volna az ablakon (mint ATI-nál a tesszalátor, bár az még nem fix, csak valószínű).Most hirtelen ennyit szűrtem le, a lényeg az lenne, hogy picit légy reálisabb, mert van igazság abban amit írsz, de mintha elvakult lennél "1-2" témakörben.
Ui: mellesleg mai napig imádom a GTX-em, ilyen Albatronja nem sok embernek van
-
thomboy
tag
válasz
cowboy_bebop #42 üzenetére
Azon nevettem, hogy tényleg el volt írva, de már ki lett javítva... A fáradtságtól biztos elírták vagy csak tesztelték, hogy figyelünk-e.
-
thomboy
tag
válasz
cowboy_bebop #14 üzenetére
FAILED
-
thomboy
tag
Jó lett a teszt, köszönjük!
Nagyjából erre az eredményre számítottam, nagyon jó lett fogyasztás tekintetében és technológiák szempontjából és még a hangja is tűrhetőbb mint az előző szériáknak.
Ellenben hosszabb (ház miatt lehet probléma) és egyelőre drága (igaz melyik csúcskártya volt olcsó újonnan
).
Hajattépve várom a HD 5850-es tesztet, az a kártya jobban megmozgatja a fantáziámat és kevésbé a pénztárcám tartalmát...
Ui: és ezek az eredmények még nem is "rendes" driverrel készültek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest