Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

Párszor nyertem már 2-3K-t, de komolyabb nyereményem nem volt. Mondjuk ritkán játszom, többnyire akkor ha milliárdos nyeremények vannak. Leginkább ötöslottón próbálkozom, néha a hatoson is. Lehet próbát kellene tennem az Eurojackpoton is, hátha... :DDD
    Régebben totóztam, akkor volt egy érdekes esemény. Még nem volt net, a tévében mondták be az eredményeket. Szinte minden stimmelt, először azt hittem legalább 12 találatom van, de aztán kiderült, hogy csak 11. Az előző héten olyan 15-20K körül fizetett a 11 találatos szelvény, gondolatban már vettem is egy nagyobb vinyót vagy új hangkártyát, aztán jött a hidegzuhany: annyi találat volt, hogy a 10-esekre nem is fizettek semmit, a 11 találat olyan 300 Ft-ot ért... :P Pár héttel később vettem egy Sportfogadeás lapot, ott benne volt egy évre visszamenőleg, hogy mikor mennyit fizetett a totó, a 13+1-esektől kezdve a 10-esekig. Volt olyan, hogy a telitalálat mindössze 150K körüli összeg volt, máskor meg 10M. Biztos megütött volna a guta, ha bejött volna az előbbi, úgyhogy ilyen értelemben lehet jobb is hogy sosem volt telitalálatosom a totón... ;]
    A családi legendárium szerint anno a hatvanas vagy a hetvenes években egy váci ürgének négyese (vagy talán ötöse, nem emlékszem pontosan) volt a lottón, és e feletti örömében mindenkit aki szembejött vbele az utcán aznap, meghívott a város legdrágább éttermébe. Olyan 25 fős vendégsereg kerekedett, 30K-s számla lett a vége. Sajnos később kiderült, hogy éppen sok négyes volt a a lottón, így a remélt 2-300K-s nyeremény mindössze 25K-ra rúgott, szóval még az éttermi számát sem fedezte...Tanulság: ki korán iszik a medvebőrre, azt maga a zord medve kólintja majd főbe... ;]

Új hozzászólás Aktív témák