- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Oké, igazad van, a mindegyik nem megy valóban nem volt helyes kijelentés. Amúgy lehet, hogy én vagyok ilyen "szerencsétlen", de ha például az 5770-em is megy teszteken 1000 MHz körül (feszemeléssel persze), viszont mikor nagyon kéne (játszanék például), akkor tuti valami galibát csinál. Mindegy, tuning nélkül is van élet
-
madgie
titán
Anno hónapokig állítgattam mindenféle frekiket, futtattam a teszteket, majd a hajam téptem, ha egy hét múlva pont akkor kakilt be az atomstabilnak hitt cucc, amikor tényleg szükség lett volna rá. Most, vagy két hónapja tényleg nagyon flottul megy minden, de ehhez azt az egyszerű lépést kellett meglépnem, hogy minden komponenst a gyári órajelén futtatok, tehát egy deka tuning sincs. Hiába Black Edition a CPU, Tweak Edition a GPU, így maradt. Lehet dobálni a sarat, hogy nem értek hozzá, meg jobban teszteljem ki, de nem fogom, mert igazából a Bad Company 2 sem lett lassabb (full HD-n 2.8 GHz elég neki multira is, bőven), a Lightroom sem konvertál sokkal lassabban, egyedül talán a videórender az, ahol az egy mínusz mag érződik igazán, de az meg nagyon ritkán kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged