Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Oké, igazad van, a mindegyik nem megy valóban nem volt helyes kijelentés. Amúgy lehet, hogy én vagyok ilyen "szerencsétlen", de ha például az 5770-em is megy teszteken 1000 MHz körül (feszemeléssel persze), viszont mikor nagyon kéne (játszanék például), akkor tuti valami galibát csinál. Mindegy, tuning nélkül is van élet

-
madgie
titán
Anno hónapokig állítgattam mindenféle frekiket, futtattam a teszteket, majd a hajam téptem, ha egy hét múlva pont akkor kakilt be az atomstabilnak hitt cucc, amikor tényleg szükség lett volna rá. Most, vagy két hónapja tényleg nagyon flottul megy minden, de ehhez azt az egyszerű lépést kellett meglépnem, hogy minden komponenst a gyári órajelén futtatok, tehát egy deka tuning sincs. Hiába Black Edition a CPU, Tweak Edition a GPU, így maradt. Lehet dobálni a sarat, hogy nem értek hozzá, meg jobban teszteljem ki, de nem fogom, mert igazából a Bad Company 2 sem lett lassabb (full HD-n 2.8 GHz elég neki multira is, bőven), a Lightroom sem konvertál sokkal lassabban, egyedül talán a videórender az, ahol az egy mínusz mag érződik igazán, de az meg nagyon ritkán kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Akvarisztika
- Építő/felújító topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest