Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Anno hónapokig állítgattam mindenféle frekiket, futtattam a teszteket, majd a hajam téptem, ha egy hét múlva pont akkor kakilt be az atomstabilnak hitt cucc, amikor tényleg szükség lett volna rá. Most, vagy két hónapja tényleg nagyon flottul megy minden, de ehhez azt az egyszerű lépést kellett meglépnem, hogy minden komponenst a gyári órajelén futtatok, tehát egy deka tuning sincs. Hiába Black Edition a CPU, Tweak Edition a GPU, így maradt. Lehet dobálni a sarat, hogy nem értek hozzá, meg jobban teszteljem ki, de nem fogom, mert igazából a Bad Company 2 sem lett lassabb (full HD-n 2.8 GHz elég neki multira is, bőven), a Lightroom sem konvertál sokkal lassabban, egyedül talán a videórender az, ahol az egy mínusz mag érződik igazán, de az meg nagyon ritkán kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest