- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Köszi
Kissé szakmai a nyelvezete az idézetnek, de azért elboldogulok vele, bár a londoni pub-okban nem igazán így beszélnekMindegy, a lényeges dolgokat ki tudom belőle szemezgetni.
Tehát akkor azt lehet mondani, hogy nagyságrendileg a másodperc milliomod része alatt történnek a ezek a "kapcsolások". Hát én amondó vagyok, hogyha ezt valaki érzékeli az nem ember, hanem valami precíziós műszer. -
DRB
senior tag
Tök jól elvitatkoztatok a CnQ reakció vagy kapcsolási(mit tudom én minek kell nevezni) idejéről, de nincs ez valahol leírva, hogy ez mennyi is valójában?
Én próbáltam utána járni, igaz nem túl nagy lelkesedéssel, nem is találtam róla semmi használható infót, de valahol tuti le van ez írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VoLTE/VoWiFi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged