Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
Hát ez elég szomorú az AMD-re nézve
... Most sokat estek a szememben (bár nekem személyesen sem volt soha túl jó tapasztalatom tuning terén az AMD procikkal.. K6-2 500 nem ment 550-en sem, A64 3000+ /754/ nem ment 2400-et sem... Intel prockóim: Celeron 950@1260 simán, Celeron 2000@2800 simán, a mostanit pedig 1866 helyett, 3GHz-en járatom /mert még ez is elég/ alulfeszelve -hozzá kell hogy tegyem; olyan stabil, hogy akár az életemet is rábíznám). Bármennyire is vakvágány a S775, C2D-ról még mindig Quad-ra a legésszerűbb fejleszteni (főleg ha az ember tuningolni is szeret). -
helkis
veterán
nem szokásom sarazni, nyilván benne van a pakliban hogy tényleg nem véletlen, hogy a nálad lévő x3-ban tiltva van a mag, de akkor sem lehet 100%-ra kijelenteni, hogy ez mindegyik prociban így van.. ennyit akartam..

+magunk között szólva: munkagépen, tilos a tuning..

ha meglenne még a procim szívesen elküldeném hogy leteszteljétek azt is, a tesztben szereplő progikkal.. több 4magvasítható procival is találkoztam már, sőt vannak a X4 620-asok is amiben meg a cache-t lehet reaktiválni, mindegyik hiba nélkül ment (játékra használják "csak" mondjuk), kivéve egy sempron 140-et, ahol egyből texthibák voltak, amint élesedett a 2.mag..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Call of Duty: Warzone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone 17 256 GB Mist Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

... Most sokat estek a szememben (bár nekem személyesen sem volt soha túl jó tapasztalatom tuning terén az AMD procikkal.. K6-2 500 nem ment 550-en sem, A64 3000+ /754/ nem ment 2400-et sem... Intel prockóim: Celeron 950@1260 simán, Celeron 2000@2800 simán, a mostanit pedig 1866 helyett, 3GHz-en járatom /mert még ez is elég/ alulfeszelve -hozzá kell hogy tegyem; olyan stabil, hogy akár az életemet is rábíznám). Bármennyire is vakvágány a S775, C2D-ról még mindig Quad-ra a legésszerűbb fejleszteni (főleg ha az ember tuningolni is szeret).