- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Scholes9 #197 üzenetére
Úgy tűnik, mégis kell.
Viszont úgy látom, itt is kezd kialakulni egy jó kis Intel kontra AMD csihipuhi. Nem vagyok részrehajló, de az Intel oldalán még nam nagyon hallottam olyan észérvet, ami miatt megérné a felárat. Persze, mindkét választás esetén kompromisszumokat kell kötni, attól függően, hogy mire veszi az ember. Ha egész nap konvertálgat, meg videót vág, és ebből még pénzt is lát, akkor vegyen egy quad-ot és tuningolja agyig, jó kis felárral. Ha átlag magyarról van szó, akkor eszébe sem jut ez a megoldás.
Egyébként a platformok közti váltás sem olyan vészes, márha ddr2-n maradunk. Én rendszeresen cserélgetem a konfigjaimat, mert ez a gyengém.
Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest