- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
echterion #243 üzenetére
Mindíg is Abitos voltam,(sírtam -ríttam mikor befuccsoltak) és a "játszótér" kinézetü gigákhoz pártoltam. (asus lapjai megőrjítettek (ami olcsó az..is), Biostar, DFI drága..Giga ok. Na.. Sikerült baráti áron venn em egy P45 DQ6-ot..Hát..csudaszép, stb, de végig valóban olyan érzésem volt, hogy "ilyet is tudunk" (kérdés kinek és mire)lap. Utána csináltam egy tesztet a a P45 UD3R-rel összevetve. Hm..Részletes tesztet akartam, de 1!!!! nap után értelmetlennek tűnt, tuningban, ramkezelésben az UD3R lényegesen jobb lapocska.
-
törölt tag
válasz
echterion #221 üzenetére
Ebben nem is lehet kételkedni.
De ha már előkerültek a felsőbb régiós procik is, gondoltam megemlítem. Szerintem az AMD igazi aduásza még mindig ez a magfeloldás, egy ~20k-s prociból csinálhatsz egy ~35k-sat is, ha szerencséd van, vagy tudatosan így veszed. Ez nekem is tetszik, bár némi kétely még van bennem, hogy lehet, hogy pretested és garantált a hibátlan működés, de otthon mégis van valami bibi, ami csak a magfeloldás számlájára írható, mert úgy gondolom, hogy okkal lett letiltva a két mag. Ez alapján gondolom azt, hogy kétmagos procit (árát) kétmagos procival, négymagosét, négymagossal sportszerű összehasonlítani.
X2 @ X4 egy kakukktojás ebből a szemszögből, mert X2 ár és X4 teljesítmény.
-
törölt tag
válasz
echterion #216 üzenetére
Én se AMD, se Intel fan nem vagyok, de első mondatod a visszájára is fordítható:
"Mindegy, az Intel fanok csak a nyers teljesítményt tudják felhozni, mint döntő érv az AMD-vel szemben."Mindegy, az AMD fanok csak ár/teljesítmény* mutatót tudják felhozni, mint döntő érv az Intellel szemben.
* ide még ezeket lehetne helyettesíteni: kompatibilitás régebbi lapokkal, magfeloldás
Szóval az éremnek két oldala van. Az viszont igaz, hogy hazánkban inkább az ár/teljesítmény választanak, de még inkább aszerint, hogy a lehető legolcsóbb legyen, "mer' úgyis csak a gyereknek kell játszani...", na de játékos gépbe a VGA meg a proci nem két fillér, legyen az akármi... Viszont olyan országokban, ahol magasabb az átlag fizu (meg nincs annyi fa52om adó), ott már többen engedhetik meg a nyers erőt. Egyik oldal ebben, másik meg abban jobb és általánosan fogalmaztam meg. Számomra legolcsóbb és legegyszerűbb lépés egy használt Quad, Q6600-tól Q9400-ig, ami efelett van, az már nem éri meg, akárhogyan nézem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest