- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
echterion #243 üzenetére
Mindíg is Abitos voltam,(sírtam -ríttam mikor befuccsoltak) és a "játszótér" kinézetü gigákhoz pártoltam. (asus lapjai megőrjítettek (ami olcsó az..is), Biostar, DFI drága..Giga ok. Na.. Sikerült baráti áron venn em egy P45 DQ6-ot..Hát..csudaszép, stb, de végig valóban olyan érzésem volt, hogy "ilyet is tudunk" (kérdés kinek és mire)lap. Utána csináltam egy tesztet a a P45 UD3R-rel összevetve. Hm..Részletes tesztet akartam, de 1!!!! nap után értelmetlennek tűnt, tuningban, ramkezelésben az UD3R lényegesen jobb lapocska.
-
törölt tag
válasz
echterion #221 üzenetére
Ebben nem is lehet kételkedni.
De ha már előkerültek a felsőbb régiós procik is, gondoltam megemlítem. Szerintem az AMD igazi aduásza még mindig ez a magfeloldás, egy ~20k-s prociból csinálhatsz egy ~35k-sat is, ha szerencséd van, vagy tudatosan így veszed. Ez nekem is tetszik, bár némi kétely még van bennem, hogy lehet, hogy pretested és garantált a hibátlan működés, de otthon mégis van valami bibi, ami csak a magfeloldás számlájára írható, mert úgy gondolom, hogy okkal lett letiltva a két mag. Ez alapján gondolom azt, hogy kétmagos procit (árát) kétmagos procival, négymagosét, négymagossal sportszerű összehasonlítani.
X2 @ X4 egy kakukktojás ebből a szemszögből, mert X2 ár és X4 teljesítmény.
-
törölt tag
válasz
echterion #216 üzenetére
Én se AMD, se Intel fan nem vagyok, de első mondatod a visszájára is fordítható:
"Mindegy, az Intel fanok csak a nyers teljesítményt tudják felhozni, mint döntő érv az AMD-vel szemben."Mindegy, az AMD fanok csak ár/teljesítmény* mutatót tudják felhozni, mint döntő érv az Intellel szemben.
* ide még ezeket lehetne helyettesíteni: kompatibilitás régebbi lapokkal, magfeloldás
Szóval az éremnek két oldala van. Az viszont igaz, hogy hazánkban inkább az ár/teljesítmény választanak, de még inkább aszerint, hogy a lehető legolcsóbb legyen, "mer' úgyis csak a gyereknek kell játszani...", na de játékos gépbe a VGA meg a proci nem két fillér, legyen az akármi... Viszont olyan országokban, ahol magasabb az átlag fizu (meg nincs annyi fa52om adó), ott már többen engedhetik meg a nyers erőt. Egyik oldal ebben, másik meg abban jobb és általánosan fogalmaztam meg. Számomra legolcsóbb és legegyszerűbb lépés egy használt Quad, Q6600-tól Q9400-ig, ami efelett van, az már nem éri meg, akárhogyan nézem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest