Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Úgy tűnik, mégis kell.
Viszont úgy látom, itt is kezd kialakulni egy jó kis Intel kontra AMD csihipuhi. Nem vagyok részrehajló, de az Intel oldalán még nam nagyon hallottam olyan észérvet, ami miatt megérné a felárat. Persze, mindkét választás esetén kompromisszumokat kell kötni, attól függően, hogy mire veszi az ember. Ha egész nap konvertálgat, meg videót vág, és ebből még pénzt is lát, akkor vegyen egy quad-ot és tuningolja agyig, jó kis felárral. Ha átlag magyarról van szó, akkor eszébe sem jut ez a megoldás.
Egyébként a platformok közti váltás sem olyan vészes, márha ddr2-n maradunk. Én rendszeresen cserélgetem a konfigjaimat, mert ez a gyengém.
Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szeretem kipróbálni a hardvereket. Ha ez ráfizetésés lenne, nem csinálnám, elhihetitek. Viszont nem is új, hanem leginkább garanciás, de használt cuccokat veszek, mert úgyse tartanak ki nálam sokáig. A legutóbbi FX-5000 eddig a rekorder a maga fél évével. A mostani, e1400-at is csak egy teszt kedvéért vettem, már megvan az utódja. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)