Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

A cikk jó lett, az elején még örvendeztem is, de a szubjektív résszel én nem értek egyet. Nem érdekel túlságosan ha kisebbségben vagyok, mert amúgy is azt írtad le, amit az emberek túlnyomó többsége hallani szeretett volna.

Az nem igaz, hogy a 25k-s C2D a legolcsóbb megoldás, mert az AM2+ -hoz is kaphatóak már 9-10k-tól olcsó alaplapok, ugyanúgy mint az lga775-hez. Arról nem is beszélve, hogy hol kapsz 12eFt-ért HD3200 sideportos ram-mal felszerelt lga775 lapot? Sehol. AMD-nek van ilyen. Amennyiben meg netezős általános gépre van szükség, 13k-ért volt X2 240 is, ami 3,5Ghz-re húzva elég sok izmosabb vga-t is kiszolgál ha kell.

Szóval én biztosan nem vennék 25eFT-ért egy kifutó 2 magos lga775-ös procit, ha ugyanannyiért hosszabb távra mutató 4 magos Athlon-t is vehetek, sőt, ha egy kicsit kreatív vagyok, 15-18eFt-ért 3 magost is vehetek, ami jó esetben 4 magosítható.

A fogyasztást tekintve ha jól láttam 20%-al esznek többet az AMD-k mint az Intel. Na most azt írtad 99%-ban az átlag felhasználó akik most itt "leújjongták" a szubjektív részt üresben járatják a gépüket. Kérdem én: akkor nem tök mind1 nekik az a 20% többlet fogyi? Tovább megyek, aki hozzánk a topikba betéved, a legtöbb esetben lga775 2 magos cuccal hajt vmi 4890, 4870x2 meg gtx2xx áramzabáló nvidia kártyákat. Ezek a userek tesznek magasról a fogyasztásra... Hol érdekli őket, hogy mennyivel eszik kevesebbet egy Intel. Sehol. Egyszerűen nem ismernek mást, mert ez ajánlják nekik 10-ből 9 pc boltban.

Szóval távol áll tőlem h az AMD-t védjem, szerintem az új i3-asok nagyon jó procik lettek, csak ez a szubjektív vélemény a végén számomra megint Intel ízű lett.

Meg azt is megkérdezném, a PC Outlet-es tesztben miért ajánlotok játékhoz 4 magos i5-750-et meg 4 magos Phenom 955-öt?? A szubjektív véleményed szerint akkor ott is megfelelne az e6600 nem? LOL

Azt még elfelejtettem írni, hogy az összes AM2+ -os és AM3 -as alaplapba a 9eFT-os 1 magos Sempron-tól kezdve a 6 magos Thuban-ig minden belerakható, sőt, AM3-ba még a jövő év elején megjelenő Bulldozer is.

Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne...

Új hozzászólás Aktív témák