- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
#98593280 #93 üzenetére
Muszáj volt már felhozni valamit mert a végén még szubjektíven sem lehetett volna Intel-t ajánlani.
Amúgy ha nem lett volna nagyobb a fogyasztása akkor lett volna alá sz@r chipset vagy akármi. Bármibe bele lehet kötni meg bármit fel lehet nagyítani és fordítva, csak szándék és hozzáállás kérdése az egész. Ez az újságírás egyik "szépsége".
Mindenesetre nekem azzal konkrétan nincs problémám, hogy szubjektív vélemény került a végére, sőt remélem, hogy ezentúl ez már következetesen egy hagyomány lesz, és a következő akármilyen Gulftown teszt végén is ott lesz, hogy sokat fogyaszt bazi drága meg a fenének sem kell ekkora teljesítmény max csak annak aki dolgozik vele, és vegyen mindenki inkább Phenom II X4-et vagy X6-ot mert azok teljesítménye is bőven elég.
Amúgy:
maga a teszt nem rossz.
"Ezek közül is a legszembetűnőbb a Hyper-Threading hiánya, ez a technológia hiányzik a Pentiumból. A Hyper-Threadinget lehet szidni, de a legtöbb asztali alkalmazás képes belőle profitálni, tehát hiányának következtében jó 10-20, esetenként 30% teljesítménytől esünk e"
30%? Hány magos procinál? Mert hogy egy magot nézve nem hoz +30%-ot az szinte biztos. Egy Clarkdale-nél egy jobb esetben hozhat 30%-ot ha a mindkét magot nézzük.
Mindenesetre az egy jó ötlet volt, hogy a csigabájt tesztlap helyét átvette a Asus Crosshair IV Formula. Tamásbátyó tesztje szerint most ez az egyik legalacsonyabb fogyasztással rendelkező 890FX-es lap:[link]
-
TomBoy1986
veterán
válasz
#98593280 #93 üzenetére
Én is ezzel a véleménnyel értek egyet és mint látható, ennek a vonalán is fejlesztem a gépemet. A lapomat 2008 februárjában 20000Ft-ért vásároltam és még ma is belemegy a legújabb 6 magos Phenom II X6. Gondolom le se kell írnom, hogy hogyan dughatok bele hatmagos intel CPU-t egy hasonló korú intel lapba
Az meg, hogy 20-30 W-tal kevesebbet eszik az E6600-as konfig. Hát finoman szóval sem érdekel... Javaslom, hogy cserélje inkább le a 60W-os izzóját, akit ez mozgat ennyire...
Nekem is alapfeszültségen 3.25GHz-en megy a 620-as, ehhez meg aztán egyetem kell, hogy be lehessen állítani... EC=250 ; DDR RAM sebesség meg 800 helyett 667. És mindezt egy közel három éves lappal, SB600-as déli híddal.
"Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne..."
Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL
-
fLeSs
nagyúr
válasz
#98593280 #93 üzenetére
Csak erre válaszolok, mert a többi a te szubjektív véleményed.
"Meg azt is megkérdezném, a PC Outlet-es tesztben miért ajánlotok játékhoz 4 magos i5-750-et meg 4 magos Phenom 955-öt?? A szubjektív véleményed szerint akkor ott is megfelelne az e6600 nem? LOL"
azt a cikket nem én írtam. egyébként azok a gépek amiről beszélsz idehaza már csúcskonfignak számítanak (tudom van drágább is, de akkor is), azokat meg gondolom komolyabb játékokra/programokra használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest