- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #704 üzenetére
4 modul 8 mag. Problem?
-
wwenigma
Jómunkásember
Mivel nem a hőn áhított inteluket hoztátok ki jobbnak, ezért a felháborodás, szóval...ha intelt hirdettek nyertesnek nem lenne itt mérési metódus vegzálás csak kaján vigyor.
Jo lenne ha elfogadnák egyébként a vérfanok hogy bizony változott a helyzet és ez nekik is jo mivel vehetnek majd olcsobban masik "jobb" újabb intelt maguknak ami 5%-kal gyorsabb és 50e-rel drágább mint a mostaniuk...
Egyébként meg hivatalos AMD pic:
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
AxBattler #291 üzenetére
Azért a két fenti kollegának erről teljesen eltérő véleménye van az összes AMD-s topikban elkovetett hozzaszolasaik altal, amiket megejtettek a megjelenés óta. Itt-ott gyakran el is szürkültek...
Nemlehet: hát igen, kár hogy ehhez ennyi idő kellett. Szidtak engem is meg a procim is, miert vettem FX-et, azt nem ertik meg hogy 46e-ért ez volt a legjobb választás lappal együtt mert masik oldalom 60-tól indult volna (plussz a lap) amit ki kell fizetni 1 éve... nem bántam meg btw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest