Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Sziasztok
Melyik sim hely a 3g-s, ha mindkét helyen van sim? Mert amíg csak a vodás kártya volt bent a bal oldali helyen, addig volt hspa. Amikor meg beletettem egy telenor-os kártyát a baloldaliba és áttettem a vodást a másik kártya helyre, azt írja hogy a telenoros nem képes 3g-re.
Vagy akkor megy 3g a baloldali ha nincs a másikba sim. Mert a másik lenne alapból a 3g-s?
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #104 üzenetére
szia
Nálam még az első FW frissítés sem következett be,de soha nem is fog.
nincs szükségem "korlátokra",mert ez így alap 4.0.4 en atom stabil és használható.
Rendelkezik "root" nélkül gyári gugli app ek letiltásával és így átlag 2 ,de sokszor 3napig is bírja.
(Nem vok szaki ,de azt tudom,h ez telóban jónak számít.)
jah és még mindig "bug"os a MAC címem így
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest