Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy új akkumulátort hol tudnánk beszerezni hozzá?
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #119 üzenetére
Hello!Nekem is ez van.Sem gyári vissza állítás,sem mentés nem működik.Ilyen telefont még nem láttam,pedig már megfordult nálam egy pár,de még mindig ennek örülök a legjobban,pedig egy xperia z volt előtte.Ebben az orosz fórumban minden benne van ami kell,alkalmazás zip,framawork.letöltöttem mindent,ezért a hibáért meg majd írok a prestigionak.Ha valami érdekelne akkor írj nyugottan.Hello!
-
Pityi77
tag
Hello.Lenne hozzád egy kérésem ha lehet.Csináltam egy gyári beállítást és bootloop lett a vége,föl kellett tennem egy másik romot,de ezzel nincs garanciám.Ha megkérhetnélek,hogy ha ujra telepíted a telefont akkor csinálnál e nekem egy rendszer mentést,valahová feltöltenéd ahonnan le tudnám szedni.Természetesen még amikor nincs megadva semmi adatod
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #108 üzenetére
Bocs hogy csak most írok!Szerintem amikor az egyik simen beszélsz,akkor a másik sim nem aktív,azt hiszem ezt a tesztben írták.A kijelzőt én lefóliáztam mert elég kopogós műanyag hangja van,nemhiszem hogy gorilla lenne,én mindent lefóliázok mert garanciát nem válalnak,akármilyen karcálló üveg van rajta.Az akkut nem szabad kikapcsolásig lemeríteni,mert lítium polimeres,nem szabad kisütni,1-2%-nál még nem merítettem le jobban.Én rootoltam, és ha játszom vele,akkor leveszem az processzort órajelét,lassabban tölti be a játékot,de játék közben nem lehet észre venni,hogy csökken a teljesítménye,nem akad nem szaggat.Nekem már volt 7 és fél óra kijelző használat is.1 napot mindig kibirt.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Nem találok olyat hogy hivásbeállitások. Ha beszélek és közben valaki hivna akkor nem jelez hanem egyből a hangposta jön.Érdemes e frissiteni? Miből van a kijelző? Kell rá fólia?Hogy birja tovább az aksi : ha rátöltök vagy megvárom mig lemerül??
Egyenlőre kb. ennyi.
üdv.
-
nagyfejü
őstag
Hali!!
Valakinek megvan még a telo????
üdv
-
11torzo11
újonc
Sziasztok! Vettünk a barátnőmmel néhány napja 2 ilyen telefont. Az volna a legfontosabb kérdésem, h hogyan tudjuk átállítani a kimenő hívásainkat, h ne rejett legyen a fogadott félnek? Seholsem találtunk ilyenjellegű beállításokat, a kagylós ikonra, ahol a telefonos dolgaink vannak, na ott meg semmilyen beállítást sem lehet elvégezni, még a számokat sem lehet törölni, vagy módosítani... erre egy letöltött "rocketdial" adta a segítséget. A barátnőmnek vibrál a fényerőssége, ami eléggé zavaró. A mikrofonjának kissé dobozhangzása van, de lehet hallani a beszédet. A kamerája az tényleg jó. Van egy pár felesleges helyfoglaló benne, de ezektől eltekintve megvagyunk elégedve a készülékkel egy darabig.
-
Lomha 8V
addikt
Szerintem várd meg, hogy a frissítés után is csinálja e. Illetve ha nem sűrűn csinálja és nem zavar téged, akkor hagyd a fenébe. Amúgy a garancia hibátlanul működik, házhoz jönnek érte, elviszik, hozzák a javítottat vagy az újat. Én is imádom, pedig az előzőt cserélni kellett, de ez az új úgy néz ki, teljesen oké. Soha nem volt telefonom, amit ennyire komáztam, talán a Samsung Wave közelítette meg.
-
BIROD5
tag
Nekem is ilyen telóm van .
Végre jött rá egy frissítés és most már nincs gond az ékezetes betűkkel .
Néha csinál olyat hogy random újra indul a gép mert nem látja a simet .
Gondoltam az ezer éves kártyám a ludas így cseréltettem . A helyzet jobb lett de kb. 2 hetente előjön az újraindulás. Gariztassam vagy jó ez így ?
Amúgy imádom a masinát . A 2. prestigiom , az előző is jó teló volt 4.5 colos de most kézbe véve nagyon töpszlinek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest