- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #119 üzenetére
Hello!Nekem is ez van.Sem gyári vissza állítás,sem mentés nem működik.Ilyen telefont még nem láttam,pedig már megfordult nálam egy pár,de még mindig ennek örülök a legjobban,pedig egy xperia z volt előtte.Ebben az orosz fórumban minden benne van ami kell,alkalmazás zip,framawork.letöltöttem mindent,ezért a hibáért meg majd írok a prestigionak.Ha valami érdekelne akkor írj nyugottan.Hello!
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #108 üzenetére
Bocs hogy csak most írok!Szerintem amikor az egyik simen beszélsz,akkor a másik sim nem aktív,azt hiszem ezt a tesztben írták.A kijelzőt én lefóliáztam mert elég kopogós műanyag hangja van,nemhiszem hogy gorilla lenne,én mindent lefóliázok mert garanciát nem válalnak,akármilyen karcálló üveg van rajta.Az akkut nem szabad kikapcsolásig lemeríteni,mert lítium polimeres,nem szabad kisütni,1-2%-nál még nem merítettem le jobban.Én rootoltam, és ha játszom vele,akkor leveszem az processzort órajelét,lassabban tölti be a játékot,de játék közben nem lehet észre venni,hogy csökken a teljesítménye,nem akad nem szaggat.Nekem már volt 7 és fél óra kijelző használat is.1 napot mindig kibirt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged