- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #119 üzenetére
Hello!Nekem is ez van.Sem gyári vissza állítás,sem mentés nem működik.Ilyen telefont még nem láttam,pedig már megfordult nálam egy pár,de még mindig ennek örülök a legjobban,pedig egy xperia z volt előtte.Ebben az orosz fórumban minden benne van ami kell,alkalmazás zip,framawork.letöltöttem mindent,ezért a hibáért meg majd írok a prestigionak.Ha valami érdekelne akkor írj nyugottan.Hello!
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #108 üzenetére
Bocs hogy csak most írok!Szerintem amikor az egyik simen beszélsz,akkor a másik sim nem aktív,azt hiszem ezt a tesztben írták.A kijelzőt én lefóliáztam mert elég kopogós műanyag hangja van,nemhiszem hogy gorilla lenne,én mindent lefóliázok mert garanciát nem válalnak,akármilyen karcálló üveg van rajta.Az akkut nem szabad kikapcsolásig lemeríteni,mert lítium polimeres,nem szabad kisütni,1-2%-nál még nem merítettem le jobban.Én rootoltam, és ha játszom vele,akkor leveszem az processzort órajelét,lassabban tölti be a játékot,de játék közben nem lehet észre venni,hogy csökken a teljesítménye,nem akad nem szaggat.Nekem már volt 7 és fél óra kijelző használat is.1 napot mindig kibirt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest