Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Szerintem várd meg, hogy a frissítés után is csinálja e. Illetve ha nem sűrűn csinálja és nem zavar téged, akkor hagyd a fenébe. Amúgy a garancia hibátlanul működik, házhoz jönnek érte, elviszik, hozzák a javítottat vagy az újat. Én is imádom, pedig az előzőt cserélni kellett, de ez az új úgy néz ki, teljesen oké. Soha nem volt telefonom, amit ennyire komáztam, talán a Samsung Wave közelítette meg.
-
Lomha 8V
addikt
Mi ez a nagy csönd? Nem igaz, hogy senkinek nincs ilyen telefonja.
Én kifogtam egy problémásabb példányt, garanciában cserélik, holnapután itt van. Remélem ezzel nem lesznek bajok, mert amúgy imádom.
A problémák amúgy nem voltak szörnyen vészesek, de azért zavartak.
1: A hátlap alján, ahol ki van hagyva a megbontáshoz, egyszerűen nem tartott rendesen. Ez már új korában is gyanús volt, de egyre rosszabb lett. A végén már elállt és recsegett mint a fene.
2: A mobilnetet, hol bekapcsolta, hol nem. Ez igazán ingerelt, mivel legtöbbet VOIP-al telefonálok és mikor sürgős lenne egy hívás, rendkívül vérnyomásemelő egy ilyen hiba.
3: Valami elkezdett zörögni a közelségérzékelő mellett, finom kopogásra is hallatszott. Talán ennek lehetett köze a mobilnet problémákhoz? Nem tudom.
4: A PC-vel való szinkronizálás pár hónapos kora után egy rémálom volt. Csatlakoztattam a géphez és pár mappa megjelent, aztán jött a végtelen töltőcsík. Kipróbáltam több gépen, több kábellel, mindenhol ugyanaz. Talán ez volt a legkomolyabb baj.
Remélem az új már problémamentes lesz. Majd megírom.
-
Lomha 8V
addikt
Ezt sajnos kötelező ideírnom: Semmilyen felelősséget nem vállalok a leírásért! Ha bármi történik a telefonoddal, engem nem okolhatsz érte.
Megvan a megoldás, a telefon nincs gyárilag rootolva, de simán megoldható. Legalábbis neked, mert én szoptam, mire rájöttem, hogy mi kell hozzá.
Le kell töltened a Framaroot nevű program legutolsó verzióját (1.9.2) innen:
Én közvetlenül a telefonommal szedtem le, de Te szedheted gépre és onnan át a telefonra, teljesen mindegy. A lényeg, hogy a gyökérkönyvtárban legyen mikor indítod. Fel fog ajánlani pár lehetőséget, itt válaszd az "Install SuperSU"pontot. Ezután lesznek ilyen Gyűrűk Ura fantasy nevek, hogy "Boromir", " Bagamil" stb. Kezdd el végignyomkodni őket, nem tudod elrontani, mert a rosszat nem fogadja el. Amikor elfogadja, kiírja, hogy "Success" és újra kell indítani a telefont. Indítsd újra és ekkor a root már készen is van. Ezek után fel kell telepítened a Titanium Backup programot a Play Store-ból (legalábbis én azt használom ilyenre mindig). Mikor megvagy, akkor belépsz a Titanium Backup-ba és rámész arra a fülre, hogy "Backup / Visszaállítás" és itt látni fogod a telefon összes appját. Na innen már ÓVATOSAN kell tevékenykedni, mert itt már bent vagy a telefon agyában. Kikeresed a Prestigio Clock-ot, rányomsz és kiválasztod az eltávolítást. Nyugodtan megcsinálhatod, én is megtettem. Törölni a fogom a gyári játékokat is, de azokat még nem töröltem.
Remélem segít neked ez a leírás és meg tudod csinálni.
-
-
Lomha 8V
addikt
válasz
wertigo1984 #82 üzenetére
Nincs vele semmi gond.
-
Lomha 8V
addikt
Tegnap megvettem, imádom!
-
Lomha 8V
addikt
Nem rossz, nem rossz, kimondottan bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged