- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #119 üzenetére
Hello!Nekem is ez van.Sem gyári vissza állítás,sem mentés nem működik.Ilyen telefont még nem láttam,pedig már megfordult nálam egy pár,de még mindig ennek örülök a legjobban,pedig egy xperia z volt előtte.Ebben az orosz fórumban minden benne van ami kell,alkalmazás zip,framawork.letöltöttem mindent,ezért a hibáért meg majd írok a prestigionak.Ha valami érdekelne akkor írj nyugottan.Hello!
-
Pityi77
tag
Hello.Lenne hozzád egy kérésem ha lehet.Csináltam egy gyári beállítást és bootloop lett a vége,föl kellett tennem egy másik romot,de ezzel nincs garanciám.Ha megkérhetnélek,hogy ha ujra telepíted a telefont akkor csinálnál e nekem egy rendszer mentést,valahová feltöltenéd ahonnan le tudnám szedni.Természetesen még amikor nincs megadva semmi adatod
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #108 üzenetére
Bocs hogy csak most írok!Szerintem amikor az egyik simen beszélsz,akkor a másik sim nem aktív,azt hiszem ezt a tesztben írták.A kijelzőt én lefóliáztam mert elég kopogós műanyag hangja van,nemhiszem hogy gorilla lenne,én mindent lefóliázok mert garanciát nem válalnak,akármilyen karcálló üveg van rajta.Az akkut nem szabad kikapcsolásig lemeríteni,mert lítium polimeres,nem szabad kisütni,1-2%-nál még nem merítettem le jobban.Én rootoltam, és ha játszom vele,akkor leveszem az processzort órajelét,lassabban tölti be a játékot,de játék közben nem lehet észre venni,hogy csökken a teljesítménye,nem akad nem szaggat.Nekem már volt 7 és fél óra kijelző használat is.1 napot mindig kibirt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged