- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #119 üzenetére
Hello!Nekem is ez van.Sem gyári vissza állítás,sem mentés nem működik.Ilyen telefont még nem láttam,pedig már megfordult nálam egy pár,de még mindig ennek örülök a legjobban,pedig egy xperia z volt előtte.Ebben az orosz fórumban minden benne van ami kell,alkalmazás zip,framawork.letöltöttem mindent,ezért a hibáért meg majd írok a prestigionak.Ha valami érdekelne akkor írj nyugottan.Hello!
-
Pityi77
tag
Hello.Lenne hozzád egy kérésem ha lehet.Csináltam egy gyári beállítást és bootloop lett a vége,föl kellett tennem egy másik romot,de ezzel nincs garanciám.Ha megkérhetnélek,hogy ha ujra telepíted a telefont akkor csinálnál e nekem egy rendszer mentést,valahová feltöltenéd ahonnan le tudnám szedni.Természetesen még amikor nincs megadva semmi adatod
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #108 üzenetére
Bocs hogy csak most írok!Szerintem amikor az egyik simen beszélsz,akkor a másik sim nem aktív,azt hiszem ezt a tesztben írták.A kijelzőt én lefóliáztam mert elég kopogós műanyag hangja van,nemhiszem hogy gorilla lenne,én mindent lefóliázok mert garanciát nem válalnak,akármilyen karcálló üveg van rajta.Az akkut nem szabad kikapcsolásig lemeríteni,mert lítium polimeres,nem szabad kisütni,1-2%-nál még nem merítettem le jobban.Én rootoltam, és ha játszom vele,akkor leveszem az processzort órajelét,lassabban tölti be a játékot,de játék közben nem lehet észre venni,hogy csökken a teljesítménye,nem akad nem szaggat.Nekem már volt 7 és fél óra kijelző használat is.1 napot mindig kibirt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest