- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy új akkumulátort hol tudnánk beszerezni hozzá?
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #119 üzenetére
Hello!Nekem is ez van.Sem gyári vissza állítás,sem mentés nem működik.Ilyen telefont még nem láttam,pedig már megfordult nálam egy pár,de még mindig ennek örülök a legjobban,pedig egy xperia z volt előtte.Ebben az orosz fórumban minden benne van ami kell,alkalmazás zip,framawork.letöltöttem mindent,ezért a hibáért meg majd írok a prestigionak.Ha valami érdekelne akkor írj nyugottan.Hello!
-
Pityi77
tag
Hello.Lenne hozzád egy kérésem ha lehet.Csináltam egy gyári beállítást és bootloop lett a vége,föl kellett tennem egy másik romot,de ezzel nincs garanciám.Ha megkérhetnélek,hogy ha ujra telepíted a telefont akkor csinálnál e nekem egy rendszer mentést,valahová feltöltenéd ahonnan le tudnám szedni.Természetesen még amikor nincs megadva semmi adatod
-
Pityi77
tag
válasz
nagyfejü #108 üzenetére
Bocs hogy csak most írok!Szerintem amikor az egyik simen beszélsz,akkor a másik sim nem aktív,azt hiszem ezt a tesztben írták.A kijelzőt én lefóliáztam mert elég kopogós műanyag hangja van,nemhiszem hogy gorilla lenne,én mindent lefóliázok mert garanciát nem válalnak,akármilyen karcálló üveg van rajta.Az akkut nem szabad kikapcsolásig lemeríteni,mert lítium polimeres,nem szabad kisütni,1-2%-nál még nem merítettem le jobban.Én rootoltam, és ha játszom vele,akkor leveszem az processzort órajelét,lassabban tölti be a játékot,de játék közben nem lehet észre venni,hogy csökken a teljesítménye,nem akad nem szaggat.Nekem már volt 7 és fél óra kijelző használat is.1 napot mindig kibirt.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Nem találok olyat hogy hivásbeállitások. Ha beszélek és közben valaki hivna akkor nem jelez hanem egyből a hangposta jön.Érdemes e frissiteni? Miből van a kijelző? Kell rá fólia?Hogy birja tovább az aksi : ha rátöltök vagy megvárom mig lemerül??
Egyenlőre kb. ennyi.
üdv.
-
nagyfejü
őstag
Hali!!
Valakinek megvan még a telo????
üdv
-
11torzo11
újonc
Sziasztok! Vettünk a barátnőmmel néhány napja 2 ilyen telefont. Az volna a legfontosabb kérdésem, h hogyan tudjuk átállítani a kimenő hívásainkat, h ne rejett legyen a fogadott félnek? Seholsem találtunk ilyenjellegű beállításokat, a kagylós ikonra, ahol a telefonos dolgaink vannak, na ott meg semmilyen beállítást sem lehet elvégezni, még a számokat sem lehet törölni, vagy módosítani... erre egy letöltött "rocketdial" adta a segítséget. A barátnőmnek vibrál a fényerőssége, ami eléggé zavaró. A mikrofonjának kissé dobozhangzása van, de lehet hallani a beszédet. A kamerája az tényleg jó. Van egy pár felesleges helyfoglaló benne, de ezektől eltekintve megvagyunk elégedve a készülékkel egy darabig.
-
Lomha 8V
addikt
Szerintem várd meg, hogy a frissítés után is csinálja e. Illetve ha nem sűrűn csinálja és nem zavar téged, akkor hagyd a fenébe. Amúgy a garancia hibátlanul működik, házhoz jönnek érte, elviszik, hozzák a javítottat vagy az újat. Én is imádom, pedig az előzőt cserélni kellett, de ez az új úgy néz ki, teljesen oké. Soha nem volt telefonom, amit ennyire komáztam, talán a Samsung Wave közelítette meg.
-
BIROD5
tag
Nekem is ilyen telóm van .
Végre jött rá egy frissítés és most már nincs gond az ékezetes betűkkel .
Néha csinál olyat hogy random újra indul a gép mert nem látja a simet .
Gondoltam az ezer éves kártyám a ludas így cseréltettem . A helyzet jobb lett de kb. 2 hetente előjön az újraindulás. Gariztassam vagy jó ez így ?
Amúgy imádom a masinát . A 2. prestigiom , az előző is jó teló volt 4.5 colos de most kézbe véve nagyon töpszlinek tűnik. -
Lomha 8V
addikt
Mi ez a nagy csönd? Nem igaz, hogy senkinek nincs ilyen telefonja.
Én kifogtam egy problémásabb példányt, garanciában cserélik, holnapután itt van. Remélem ezzel nem lesznek bajok, mert amúgy imádom.
A problémák amúgy nem voltak szörnyen vészesek, de azért zavartak.
1: A hátlap alján, ahol ki van hagyva a megbontáshoz, egyszerűen nem tartott rendesen. Ez már új korában is gyanús volt, de egyre rosszabb lett. A végén már elállt és recsegett mint a fene.
2: A mobilnetet, hol bekapcsolta, hol nem. Ez igazán ingerelt, mivel legtöbbet VOIP-al telefonálok és mikor sürgős lenne egy hívás, rendkívül vérnyomásemelő egy ilyen hiba.
3: Valami elkezdett zörögni a közelségérzékelő mellett, finom kopogásra is hallatszott. Talán ennek lehetett köze a mobilnet problémákhoz? Nem tudom.
4: A PC-vel való szinkronizálás pár hónapos kora után egy rémálom volt. Csatlakoztattam a géphez és pár mappa megjelent, aztán jött a végtelen töltőcsík. Kipróbáltam több gépen, több kábellel, mindenhol ugyanaz. Talán ez volt a legkomolyabb baj.
Remélem az új már problémamentes lesz. Majd megírom.
-
bp2013
csendes tag
Nekem is van, immár 1,5 hónapja. A méretet szokni kell, de a többi szinte hibátlan. Egy gondom azért van: külföldön voltunk, wifi-s helyen. A párom iphone-ján secpec alatt bejött a net kapcsolat, ezen viszont sehogysem!
Ja, és néha hiába nyologatom a bekapcsoló gombot, nem kapcsolja be a képernyőt. Egyszer-kétszer a hátlap le - aksi ki - újraindítás volt a megoldás. De lehet, hogy csak én nem tudtam valamit jól.
Amúgy ajánlom mindenkinek, aki bírja ez a méretet és két sim kell. -
Lomha 8V
addikt
Ezt sajnos kötelező ideírnom: Semmilyen felelősséget nem vállalok a leírásért! Ha bármi történik a telefonoddal, engem nem okolhatsz érte.
Megvan a megoldás, a telefon nincs gyárilag rootolva, de simán megoldható. Legalábbis neked, mert én szoptam, mire rájöttem, hogy mi kell hozzá.
Le kell töltened a Framaroot nevű program legutolsó verzióját (1.9.2) innen:
Én közvetlenül a telefonommal szedtem le, de Te szedheted gépre és onnan át a telefonra, teljesen mindegy. A lényeg, hogy a gyökérkönyvtárban legyen mikor indítod. Fel fog ajánlani pár lehetőséget, itt válaszd az "Install SuperSU"pontot. Ezután lesznek ilyen Gyűrűk Ura fantasy nevek, hogy "Boromir", " Bagamil" stb. Kezdd el végignyomkodni őket, nem tudod elrontani, mert a rosszat nem fogadja el. Amikor elfogadja, kiírja, hogy "Success" és újra kell indítani a telefont. Indítsd újra és ekkor a root már készen is van. Ezek után fel kell telepítened a Titanium Backup programot a Play Store-ból (legalábbis én azt használom ilyenre mindig). Mikor megvagy, akkor belépsz a Titanium Backup-ba és rámész arra a fülre, hogy "Backup / Visszaállítás" és itt látni fogod a telefon összes appját. Na innen már ÓVATOSAN kell tevékenykedni, mert itt már bent vagy a telefon agyában. Kikeresed a Prestigio Clock-ot, rányomsz és kiválasztod az eltávolítást. Nyugodtan megcsinálhatod, én is megtettem. Törölni a fogom a gyári játékokat is, de azokat még nem töröltem.
Remélem segít neked ez a leírás és meg tudod csinálni.
-
-
-
t.berni
újonc
Nekem van egy ilyen telefonom, de tegnap este amikor állítottam be a prestigio clockon belül az ébresztőt, már akkor feltűnt, hogy a számokat az ébresztéshez lassan tudom csak beállítani, lassan pörög. Reggel nem is ébresztett. Az óra folyamatosan késik, más időt mutat, az ébresztő nem működik. Nem tudjátok véletlenül hogy mi lehet a probléma? Miért csinálja ezt?
-
rene85
aktív tag
Köszönöm a felajánlást, de igazából csak a megtapizás miatt érdekelne. Ugyanígy a grand duos 2 is, de az már egy másik topik témája
Egyvalamit lehet mégis jó lenne tudni: a full size vagy a micro sim az amin mehet a mobilnet? (vagy ez már olyan kétkártyás teló, hogy mindkettőn mehet?) -
rene85
aktív tag
Helló, engem is érdekelne hogy honnan lehetett ilyen jó áron megszerezni.
Plusz kipróbálni tudta már valaki boltban?
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Nekem is sikerült egyet beszerezni 69-ért.
Előtte egy jiayu G3T-m volt (na meg sok más), nagyon jó a teló.
Fotók kiválóak, zene sem olyan rossz, stabil, kicsit nagy nekem, de azért vettem mert főleg netezek vele.
Videó nézés jól élvezhtő, HD akadás mentes.Üdv,
Sim
-
Lomha 8V
addikt
válasz
wertigo1984 #82 üzenetére
Nincs vele semmi gond.
-
Lomha 8V
addikt
Tegnap megvettem, imádom!
-
janos1988
addikt
-
Juliuska
senior tag
szép és igényes kialakítású, SOC-hoz remekül passzoló és a beletett akksihoz képest nem túl étkes, jól látható kijelzőjű, két SIM-es nagy képernyős e-pénisznövelős teló, ami adott esetben ~200 grammos súllyal húzná ing/nadrágzsebünket. Ráadásul a pár posttal lejjebb látható képen fejen hordva is remekül mutat
DE a célnak tökéletesen megfelel, ha lemondunk az egykezes mutatványokról és ha olcsóbban vágnák az ember után szerintem, bizony, hogy jó "kis" cucc lehetne...
-
korcsillio
addikt
válasz
xperiasigi #76 üzenetére
Ha kapnék ilyen árban egy percig sem gondolkoznék rajta.
-
xperiasigi
őstag
válasz
korcsillio #74 üzenetére
Xperia z ultra-t akkor mar.
-
Lomha 8V
addikt
Nem rossz, nem rossz, kimondottan bejön.
-
chipesz
őstag
"de ne csavargassuk, nem azért van." Ez annyira igaz. Sosem értettem a tesztekben, hogy mi a frásznak kell össze-vissza tekergetni. Nekem ez olyan, mint a betekintési szög. A fene akarja oldalról, 180°-os szögben nézni.
-
blueMerle
veterán
Nem dramatizáltam túl semmit, tisztáztam egy tévedésed, ennyi történt.
Egyébként a Prestigio mint olyan szerintem egy giccs-brand, az ormótlan gagyi logójuktól kezdve egészen a csomagolásig. A telefonok többé-kevésbé rendben vannak,a tabletjeik és az e-reader készülékeik viszont brutálisan gagyik, főleg ami az összeszerelés minőségét illeti.
-
Mokó
aktív tag
Jòl néz ki,az àrat kicsit sokallom....Amùgy rendben lenne,de az a "4.2.1-töl" feljebb nincs dolog később erdekes lehet...majd megoldjàk custom rommal max
-
xperiasigi
őstag
válasz
korcsillio #64 üzenetére
Dehogy is
-
margithid
veterán
válasz
korcsillio #64 üzenetére
Ne viccelj már.
Note 2 szerintem kb midnenben jobb. -
azopi74
addikt
válasz
korcsillio #64 üzenetére
Komoly a kérdés? Miért cserélnéd le, ráadásul pont erre?
-
korcsillio
addikt
Note 2-t érdemes lehet lecserélni rá?1gb kicsit visszatart...
-
Senpai71
újonc
-
domerator
veterán
Kegyetlenül jók a képek kínai telóhoz képest... állam leesett a színek és az élesség láttán.
-
che 1990
tag
Egészen szèpnek láttam a telefont....
Míg meg nem láttam mellette a Padfone-t. -
Rusi
senior tag
Ezt most nem igazán értem, mert semmilyen Sony nincs a benchmark táblázatban... Amúgy nem hiszem, hogy sok értelme lenne három MT6589T chipset-es telefont odatenni, mert egyrészt egy 4"-os telefon az azonos processzor ellenére sem közvetlen összehasonlítható egy 6"-ossal. Ezért van az, hogy a táblázatban mindig adott kategóriás (jelen esetben "olcsó phablet") eszközök szerepelnek. Itt direkt tettem be a HTC-t, mert az ugye szintén 6"-os, de felsőkategóriás és összevethető, hogy mennyivel nagyobb teljesítményt nyújt, persze magasabb ár mellett.
-
törölt tag
a prestigio SZERINTEM nem egy minőségi márka, kövezzetek meg, de nekem myaudioval kevesebb bajom volt, a prestigio tabom 1hónapig bírta.
-
Nigér
őstag
válasz
pulyka jocó #48 üzenetére
Köszi de Z1-ről volt szó...
-
blueMerle
veterán
Hát, nincs igazad
A Prestigionak a STAR gyártja a készülékeket de egyetlen Prestigio sem ún. OEM készülék, mint pl. a Concorde vagy a Wayteq palettája a STAR kínálatából (mert ilyen is van), hanem ezek valóban egyedi tervezésű modellek, a STAR csupán a gyártást végzi (ahogy az Apple készülékei sem saját gyárban készülnek...) Úgyhogy ez most mellé ment, de nagyon
-
M.A.Z.
aktív tag
Talán nem a képernyő méret, hanem chipset alapján kellene azt a táblázatot megcsinálni, még jó, hogy egy Sony jobb eredményeket ad dupla pénzért...
-
lexter00
őstag
Melyik Kínai telefonra szitázta rá a logóját a Prestigo?
Sn00k : Szerintem a Prestigo semmit nem rak le az asztalra hanem csak berendel valamelyik Kínai cégtől és rászitázza a nevét.
-
Ez már nem is tepsi , inkább kis tablet
. Mindenesetre azt meg kell állapítsam, hogy a prestigo is kezd szintet lépni és egyre jobb telefonokat raknak le az asztalra, még , ha méretben nem is áll hozzám közel ez a telefon, bár ez szubjektív.
-
takacsbotond
őstag
Nem lenne rosz egy ilyen másodlagos telefonnak tablet helyett!
-
margithid
veterán
Hát ha batár nagy telefont akarnék, akkor megvárnám a xiaomi redmi note-ot,
Az lesz igazán jóvétel és azért a xiaomi más tészta mint a prestigo.
Ennyiért ez sok. -
SkyLine3000
addikt
Hát igen. Ez már egy brontosaurus, mint a társai is. Kinézet egész jó. És dícséretes, h kamerailag jobb, mint amit várna tőle az ember. Én is azt hittem, h jönnek a szokásos ócska képek, ehhez képest egész jókat lő. Akksi sem rossz.
Méret miatt abszolút nem kéne (meg amúgy sem, mert van jó tellám), de ha ettől eltekintek, egész korrekt darab. -
rdt89
addikt
80 ezer sok érte, ha valaki Kínai telefon rajongó (mint jó magam), és keresget (vatera) vannak eladók, akik beszerzik az adott országból jóval olcsóbban. Én egy Zopo C3 tulajdonosa vagyok 1 éve (70 volt postával együtt). Ugyan ez a hardvere csak FHD-s Sharp kijelzője van de cserébe nincs NFC, és nekem is 8mp-s a másodlagos kamerám. 80 ezerért már a 8 magos mediatekes telókat lehet berendelni, 2gb rammal. Itt azért adják ilyen drágán, mert van magyar garanciáztatás, még ha a rendelt telefon mondja be az unalmast, az elég necces procedúra. Sajnos az országban uralkodó haszonhajhász tarifák miatt ekkora az ára ennek a készüléknek. Kínában simán 55-ért az emberhez vágják. Amúgy tetszik a telefon és 2-3 hóna pmúlva lentebb megy egy 10-est minimum az ára. Jó volt a teszt és velős.
Amit megemlítenék rengeteg Androidos telefon megfordult a kezemben, és ez az első kínai de 1 év alatt egyszer se fagyott le, indult újra vagy telt be a memória és laggolást se produkált sose. Nem tudom, hogy mit csináltak de olyan jó az optimalizáció, hogy tényleg hatalmas taps a Media-Chipre optimalizált rendszereknek. -
student
őstag
válasz
maximilian4 #35 üzenetére
-
maximilian4
addikt
-
Baggins86
aktív tag
Ebbe már illett volna 6592-t és 2Gb RAM-ot tenni... A 6598T és 1Gb már bőven nem a high end kategória ettől függetlenül a készülék tetszik.
-
Lirion
addikt
Ezzel és az óriási kijelzővel kinevezhetjük a legjobb szelfis mobilnak.
Hát ez így nem igaz, ugyanis van két THL telefon is, ahol 13 megapixeles az előlapi és hátlapi kamera is, illetve ott a oppo n1, ahol forgatható a kamera (így kávzi 13 megapixeles elő- és hátlapi kamera van).
Egyébként ennyi pénzért illett volna legalább 8 giga tárhelyet belerakni.. teljesítményben amúgy kb. galaxy s3/note/htc one/nexus 4 sinten mozog a cucc, szóval akinek nem kell a dual sim, lehet jobban jár valamelyik ismertebb mobillal..
-
banhammer
veterán
Nem is rossz készülék.
Az ára picit drága, a 4.2.1-es Android háááát kár érte, hogy nem lehet rátenni frissebbet.Ha ügyes az ember akkor kicsivel kevesebbért akár garanciális Samsung Galaxy S III-at is tud venni.
Arra meg már ott a 4.3.x és a 4.4.x Android verzió.
Igaz ezek se váltják meg a világot, de jóval frissebbek, mint a 4.2.1-es verzió.
Főzött ROMból, kiegészítőkből meg annyi van hozzá, mint a szemét. -
Nigér
őstag
válasz
pulyka jocó #29 üzenetére
Tolhatna egy linket róla mert annyiért már tipliznék is érte
-
callmeakos
veterán
Nem hülyeség ez az előlapi kamera fejlezstés, mert sokszor van az, hogy telefonon való Skypolás sokszor idegtépően rossz minőségű a sok tepsi telefonon a VGA meg egyéb kamerák miatt.
-
kameraman77
tag
Nem is csinál olyan rossz képeket... Mármint a hátsó fő egység.
-
Paul119
addikt
Lapát kezem van de ez már nekem is nagy lenne
-
pengwin
addikt
A legjobb szelfis mobil?!
Hát te nem tudod, hogy a magára valamit adó ember tükörben csinál szelfit?!Más:
Ekkora mérethez illene már hozzáigazítani a szoftveres kínálatot (valami jóféle jegyzetelő, kézírás felismerő app), meg a kiegészítőket is (pl. egy előcsúsztatható kapacitív toll). Egyébként korrekt, de a kamerán kívűl semmi különleges nincs benne. -
Blyan
félisten
Tetszik. 40-ért venném is.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Szeretem az MTK teszteket, még legyen sok
-
Thaaleum
aktív tag
válasz
pulyka jocó #21 üzenetére
Szerintem meg abszolút a legjobb, főleg a Nexus 5-ös, világosabb verzió.
-
pulyka jocó
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a stock android az eggyik legjobb felület.
-
forgonati
őstag
Tudom, nem pont a témába vág, nem tudja valaki hogy PNA tesztek már nem lesznek soha? Ezekre a kínai telefonokra akkora az igény, hogy nem jut idő 1-2 normális navit tesztelni? Csak mert az utóbbi időben azt látom hogy jönnek itt néha elképesztő szemétre való mobilok (Akai és társai) de PNA nem volt már tesztelve ezer éve. Pedig van néhány újdonság ami megérne pár mondatot.
Ja, és ez a Prestigio meg ennyiért pötit drága.
-
djvoyager
tag
A 4GB / 1GB kombótól lehetne elszakadni, egyébként cool! :-)
-
xperiasigi
őstag
Szep jo telefon de enyiert sztem mar lg optimus g-t nexust 4-et ,lumia 1320-at,ascend matet vagy szukosen de p6-ot veszek.
De azert jo kis telo lett ez -
Napfénysüti
nagyúr
Meglepetés de ez nem is lett rossz mobil a Prestigiotól. Az ára mondjuk eshet még egy kicsit.
-
Kampó
senior tag
50k-ért
Persze, majd még azt kérnéd neked füzessenek hogy elvidd XDXD Azért mert nem "nagy" név ne irjunk már baromságokat... a 90e szerintem is sok... de ismerősőmnek van z1-e amit említettek feljebb.. és annyira nem b@szta magát hanyatt tőle. Amennyiért meg még ő vette pláne... többet várt.. Akkor ez olyan 65-körül vállalható lenne mert abszolute jónak tűnik..
-
prolad
addikt
Szép darab,de ennyiért 2 gb ram mehetett volna bele.
-
Thaaleum
aktív tag
Nem is olyan rossz, bár ennyiért szerintem tehettek volna bele MT6592-t is. Amúgy lehet tudni mi lesz az a következő high-end tepsi vagy titok?
-
halkow
őstag
Hát mert a
szokásos VGA, 1-2 megapixel
helyett itt 8 megapixelben
készülhetnek a most nagyon
népszerű szelfik, azaz önfotók.
Ám a nagy felbontás még csak
egy dolog, de van hozzá
autofókusz is. Igen, autofókusz az
előlapon!ez igen , a kamera is egész vállalható képeket lő, hangszóróba utálom ha túl magasan szól a kijelző is korrekt az ára az túl magas egy ilyen gyártohoz képest egy 50k árral jobb lenne
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ötvené' kéne!
-
pláne hogy 90ért van már Z1 és azért valljuk be sokkal jobb vétel ennél....
-
wertigo1984
őstag
Nekem tetszik.
-
bicajoskema
tag
Érdekes az elölapi kamera, viszont akkumlatorból ennél azért vannak jobban teljesitö darabok is. A ramból sem biztos hogy idötálló az 1 gb
-
törölt tag
Azért még a Fonepad(7") vagy a Z ultra (6.44") veri méretben
Nyári öltözék hozzá[link]
-
student
őstag
-
ucli
senior tag
Jól néz ki
Bár a padfone szebb mellette...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged