Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Mar megrendelted ezt a telot? Ha meg nem, ezt erdemes lenne atgondolni, mert +6k-ert egy sokkal jobb telot kapsz :[link] de mindenkeppen erdemes nezelodni, mert ennyiert vagy picit tobber sokkal jobbakat lehet mar kapni.
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Akkor ezért furcsállotam én a képeken, hogy ilyen kicsi az az 5000-es akku! (Először BS-nek gondoltam, de aztán rájöttem, hogy tudomásom szerint a thl nem az a fajta márka) Ősszel be kell szereznem... MUSZÁJ!!!! Ha a készülékházat széltében teljesen befedné az akku, meg egy mm-rel nagyobb lenne.... Jóisten... Bele se merek gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Nem rossz az ára, de egy SW optimalizáció jól jönne rá, mert ennél többet kellene tudnia üzemidőben.
Hát ez van. Aki nem tudja, az veszi itthon. Nincs ezzel baj. Amúgy is, ha mindenki Kínaból venné a telefont, egy idő után úgy is kitalálnának rá valamit, hogy be legyen szigorítva, mert a szolgáltatók szerintem MÁR most sírnak ez miatt. Nem véletlen lett beszigorítva az ÁFA fizetés, (ami persze kötelező), és a postán úgy szivatnak, hogy az valami fenomenális. (DHL rulez) -
gghrtz
őstag
Ahhoz képest, hogy mekkora a kijelző, ez még nem is olyan jó üzemidő ekkora akkuval szerintem. Egyébként Lenovo P780 is 4000mAh, meg van a ThL t5000, amit meg szeretnek majd kaparintani, amiben brutalis 5000mAh-s akku van, 5", FHD, 8x2GHz, 2GB RAM... soroljam még?
Egyébként a mostani telómban 4,7" HD MT6592 SoC-cal 3000mAh van belepréselve, és az is kb ilyen üzemidőt tud.
Egyébként egy HD kijelző mehetett volna a telcsihez még, mert hiába a 4000mAh, a Wayteq Talk 5H erre eléggé ráver árban és tudásban.
A üzemidő szerintem azért "csak" ennyi, mert haveromnak is van MT6582-es procival telefonja, és neki is egy szoftverfrissítés duplázta meg az üzemidejét, mert gyalázatosan szar volt előtte.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Star Citizen
- Robotporszívók
- MIUI / HyperOS topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Videós, mozgóképes topik