Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Jah, hát az viszont biztosan nem koszos, a kijelzőt azért néhány mozdulattal megsikálom, mielőtt fotózom. Mellesleg a Prestigion nem is üveg van, hanem szimpla műanyag és hát azt írtam is, hogy erős külső fényben elég gyengén látni a képernyőt, na hát ez a kép kellően demonstrálja is ezt.
Mobilaréna (2010-2017)
-
RyanGiggs
őstag
Tény hogy az akksi 2x tovább bírja, a garancia is tény, de..a +20k árkülönbség is tény! Sok embernek, ha "csak" egy telót vesz, számít az a húszika! Persze nem azokról az emberekről beszélek, akik már az Iphone6 megjelenésére várnak! Ha egy tizivel olcsóbb lenne ez a Prestigio, egy szót nem írtam volna a topicba!
-
sys25
aktív tag
Nevetséges!Nem elég hogy egyre nagyobbak és egyre kényelmetlenebb zsebben hordani őket,de a vékonysági verseny miatt az ember már kénytelen a töltőt,vagy egy powerbankot magával cipelni,amivel egy újabb zseb lesz elfoglalva!Dupla kényelmetlenség a karcsúság miatt...
És még mielött valaki elkezdené,nem,nem mindenki nagy zsebű farmerban,vagy táskával esetleg hasitasival rohangál és az usb kábel se mindig opció,nem mindenki pc közelében dolgozik! -
Csapoati
nagyúr
Ezeket én mind elhiszem, de nem mindenki olvassa a MA-t és tud ilyesmikről. Van aki csak besétál a boltba és leemeli a polcról. Úgy meg szerintem azért nem vészes a cucc, bár ez lenne a leginkább túlárazott készülék a magyar piacon...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
halkow
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest