Hirdetés

Prestigio MultiPhone 5503 DUO - tovább bírja, mint te

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Szépen alakul a dual SIM mobilok piaca, aki ma ilyen okostelefont keres, annak igazán széles választék áll rendelkezésre. Vonatkoztassunk most el a nagy gyártóktól, hiszen itt vannak a feltörekvő márkák, köztük az a Prestigio, aki gyakorlatilag szinte kizárólag ilyen típusokból építi fel a kínálatát. Járt már nálunk számtalan modelljük, némi szünet után megint aktivizálták magukat és több újdonság is befutott hozzánk.

Prestigio MultiPhone 5503 DUO
[+]

Itt volt a kvázi jelenlegi csúcsmodellnek szánt, full HD kijelzős 7500, aztán a phablet mániát meglovagoló, óriási 7600, illetve közben a nyolcmagos világba is beléptek az 5508-as készülékkel. Utóbbihoz típusnévben egész közel van a jelen cikkben szereplő 5503 DUO, de ez a típus egész más kategóriát képvisel, viszont ebben is van legalább egy, az átlagtól eltérő tulajdonság.

Prestigio MultiPhone 5503 DUO
[+]

A doboz a gyártóra jellemző karbon hatású mintával, a készülék fotójával és főbb tulajdonságaival vonzza a tekintetünket. A pakk tetején rögtön a készülék trónol, mégpedig tokba csomagolva, hiszen a Prestigio majdnem minden modelljéhez ad ilyen tartozékot. Sajnos ezúttal csak a gesztust tudom díjazni, mert a tok maga nem valami komoly. Látásra és tapintásra is igénytelen, vékony borítása, a belső rideg, elég törékenynek látszó műanyag keret és a nehézkes be- és kivétel elég gyorsan elkedvetlenít bárkit, ez most nem sikerült. Egy szinttel lejjebb hálózati töltőfej, USB adatkábel és sztereó, agybadugós füles pihen egymáson, meg egy meglepően vaskos leírás. A töltőnek kvázi tényleg feje van, a kissé méretes kialakításhoz 1,5 amperes töltőáram tartozik.

Prestigio MultiPhone 5503 DUO
Sony Xperia Z vs. Prestigio MultiPhone 5503 DUO

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés