- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Szeritem ez egy problámás darab volt.
Mert ami nekem van cm1, az akuja nem 100%-os
amúgy ennyire nem vészes. Ilyen hadverral túlvészes ahogy ilyen gondok legyenek. Lehet hogy volt valami app ami ennyire ki készítette és 444Mhz nem vette észre. Legalább is nekem teljesen rendben van a vas. Persze az más egy kicsit de használtam s5 neo-t az is hasoló nem Snapi 801 hanem Examors... Éreztem hogy fulHD hoz 2GB ram de elfogadható volt, kifejezetten meg is kedveltem.
(Amig a Note 4em volt szervízben, addig volt nekem csere tefonom.) szóval a CM1 és az S5neo között az akkut leszámitva nem volt érezhető külömbség.
[kép] -
domerator
veterán
Touché...
Maxxx egyetértek! Említeném még a fotók minőségét, a jack hiányát, meg a 120000HUF/256GB tárhelyet.
Tök felesleges űrtechnikába csomagolni egy zöldségboltot... az androiddal kellene már valamit kezdeni (ugyanez igaz az ios jelenlegi dizájnjára is).
Maga a telefon jól néz ki és biztosan erőmű van benne, csak éppen a droid cseszi el.
A teszthez: fél milláért akadozik, de azért tetszett... nabazz
-
HUTCHDB
nagyúr
Ami hosszu ido utan vegre leirasra kerult egy itteni tesztben az az, amire te is utaltal, vagyis a huawei UI-ja igencsak elmarad a tobbi csucskeszulektol.(Korabban nem igy volt, pl. egy mate 8 sajat koraban az egyik legszebben futo kezelofeluletet adta.)
De az uj, ujabb modellek szinte mindenhol dadognak, akadnak.
Igaz a 20 pro -t mar nem vettem meg (bar ugyanaz), de a mate 10 pro"bizonyitott" nalam.
Nyilvan van aki erre immunis, de egyszeruen a mai vilagban ez mar nem megengedheto.
Hasonlot erzek, mint anno a samsungnal, hogy amig nem futott a szeker annyira (s1,s2, s3) addig a TW siman versenykepes volt, de utana szinte ugyanez a jelenseg utotte fel a fejet.
Az utobbi samsung csucsok, mar megint jobbak, de meg ott is van mit csiszolni, de az, hogy egy ilyen aru telefon, m8nt ez a PD, egy s7-s8-tol is gyenguszabb e teren...na az mar kritikan aluli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest