- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
Jöhetne már valami új info a bull-ról.Már nagyon várom a megjelenést
-
dezz
nagyúr
A foglalatokról (desktop):
AM3+ - ide jön a Bulldozer alapú Zambezi, jövőre pedig valószínűleg a továbbfejlesztett Bulldozer alapú Komodo. (Egyik sem IGP-s, hanem "ami a csövön kifér" 4-8 magos CPU.)
FM1 - ide jön a Llano, és valószínűleg jövőre a szintén továbbfejlesztett Bulldozer alapú hagyományos procimagokat (2-4) + továbbfejlesztett IGP-t tartalmazó Trinity.
(#75) banhammer: "Elég kicsi az esély, hogy az AMD technológiailag lelépje az Intelt."
Ami a mikroarchitektúrát illeti, már többször megtörtént, lásd 1-magos K8 (és talán némileg K7 is) vs. P4, 2-magos K8 (első X2-k) vs. Pentium D. Itt megjegyezném, hogy a K8-cal x86 vonalon az AMD vezette be a 64 bitet, ami az x86 mikroarchitektúra alapos reformja (és amit az Intel kénytelen volt egy-az-egyben átvenni), az integrált memóriavezérlőt és a HT buszt, aminek az Intel féle QPI erősen a másolata. A Bobcat (Brazos vonal CPU magja) is jobb, mint az Atom, igaz tényleg későbbi. GPU-ban is jóval az Intel előtt vannak.
A gyártástechnológiát illetően, általában tényleg alapos lemaradásban vannak (ezt próbálják kompenzálni kreatív megoldásokkal), de pl. a most bevezetésre kerülő, a Llano és Bulldozer által használt, IBM-mel közösen kifejlesztett gate-first HKMG SOI 32nm bizonyos szempontból fejlettebb, mint az Intel által alkalmazott gate-last HKMG bulk technológia.
Mellesleg, nem egy ködös varázsgömbből kellene megpróbálni jósolgatni, hanem meg kellene nézni, miben újít a Bulldozer... Most ezt nem fogok nekiállni kielemezni, akit érdekel, már nagyjából tudja.
(#78) Chaser: A Bulldozerben nincs IGP.
(#80): "ahogy láttam cpu-ban jobb egy 2 magos atom HT-val, mint egy dual magos brazos"
Rosszul láttad...
(#100) akosf: Az FMA-val lényegében megduplázta...
(#103) Yutani: Szerintem is szerencsésebb lett volna így kommunikálni. Bizonyára megint valami marketing manager ütötte bele az orrát.
-
Radványi
aktív tag
Ugy varom mar az uj alaplapom!
mar 990FX el almodom.
Csak meg nem tudom hogy magyarazom ki a felesegemnek, hogy hovalett az ara szamlankrol azt igertem iden mar nem koltok uj hardware-re. -
-
Zeratul
addikt
Kb ez is annyira hihető mint törökök benchmarkja,
-
Barbarics
tag
"a nyolcmagos FX sorozatú processzor és a Radeon HD 6670 nagyjából ugyanannyiba kerül majd, mint a Core i7-2600K processzor önmagában."
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Találam Bull tesztet. Nem tudom mennyire igaz de ha ez tényleg így van akkor az nem igazán lesz jó.
Forrás: PcGamesHardware
-
Barbarics
tag
Amúgy szerintem a 4/6/8 magos kiszerelések 50k/65K/80K lesznek
-
Barbarics
tag
Azért a z túl szép lenne ha 4 magos Bull 30k lenne!Most egy PhenomII x4 965 32k !
-
-
atti_2010
nagyúr
Ne keverjük ide az árakat, még senkinek sem lehet csak fingja sem a pontos árakról, szerintem ez egy idióta teszt.
-
LK
addikt
Azért van a Bull+ 6670,mert az adott i7-tel egy árban lesz kb. A lényeg,hogy azonos árból nagyobb teljesítmény jön ki.
Hallottam olyasmit is,hogy proci be fog segíteni a videokártyának,ha kell,mintha mini crossfire lenne. De lehet h. a Lianora értették.[link]Itt az első tipp:tehát kb. 45 ezer lesz a 8 magos Bull. 6magos 35 ezer, 4magos 30ezer. Ezt akartátok tudni nem?
Ha véletlen igazam lesz,jöttök egy fagyival (sörrel).
-
atti_2010
nagyúr
A Llanonak még elmenne ez a teszt a 6670-el de így, egy 8 magos procit nem ilyen VGA-val szoktak tesztelni.
-
geri930427
csendes tag
Reméljük optimalizált árral fog kijönni , mert ha üti a Sandy-t az egy dolog , de ha nem lehet majd megfizetni..
-
GIJoe
addikt
-
válasz
#95904256 #100 üzenetére
Szerintem nem elfelejtette, hanem nem is volt szándékában.
Az a baj a Bulldozerrel kapcsolatban, hogy az emberek fejében megkeveri a magok fogalmát. A 4 modulos Bullra úgy kéne tekinteni, mint egy 4 magos Sandyra. A Sandy HT-je megfelel a Bull modulonként +1 integer feldolgozójának, azaz mindkettőt 4 mag/8 szál procinak kéne tekinteni. Végül is amit az AMD csinált, az a HT továbbgondolás, plusz tranzisztorokkal megoldva az önálló szálkezelést, kevesebb megosztott részegységgel, nem?
Így tekintve az FPU-k száma teljesen rendben van. Gondolom a Sandy-ben is egy magban 1 FPU van.
P.S: Jó lett a S2k eredményed!
-
Nincs titkos fiók. Pláne nem ilyen határidőkkel.
Az Intelre ráférne egy kis temetés.
Remélhetőleg nem ússzák meg annyival, hogy meg kell venniük a gyártókat kilora.Az AMD-nek egy "új" "CPU"-ja van. Az a Brazos.
Az durva.Remélhetőleg jól pofánverik az Intelt az alsó szegmensben és a középmezőnyben is.
Nagyon ideje lenne már. -
törölt tag
(#72) Yutani: "A lényeg az, hogy végre beérje az Intelt az AMD, és újra legyen egy proci, ami hasonló teljesítményt tud nyújtani CPU raw powerben, mint az ellenfél, azaz a csúcsprocesszorok hasonló teljesítényre legyenek képesek mindkét oldalon."
Szerintem a "raw power" dolgot már ott elbukta az AMD, hogy a CMT bevezetése mellett "elfelejtette" megduplázni az FPU szélességét.
-
lee56
őstag
válasz
UnSkilleD #50 üzenetére
Ugy 1-2 hete néztem utoljára árakat, mert unokatesónak raknék össze majd gépet, és akkor még PII X4-et szántam volna neki, de most látom hogy a +2 magot már ingyen adják
Intelnél nem tudom pontosan mi a helyzet mert nem követem még ennyie "gyakran" se az árakat, de azt tudom hogy pár hónapja még nem nagyon volt 100ezer alatt i7...
-
Na ez jeles nap lehet az AMD életében,talán megjelennek az Intel gyilkos procik.
-
M@cika
őstag
-
bteebi
veterán
Már nagyon várom a Bulldozert
, szerintem a következő konfigomban az lesz
. Bárcsak itt lenne már, biztos nagyon jó lesz
.
-
Hogyne, hivatalosan a Thunderbirdhöz kapcsolódott a performance rating, de ki volt olyan naív, aki ezt egy percig is elhitte?
-
nandon
tag
Várjuk a további híreket, meg "hír-szivárgásokat"
Az APU-k bemutatásához képest mikor jönnek az FM1-es lapok? -
Vincent_
aktív tag
"...imént említett megoldásokat kikanázó szoftverről hullhat majd le a lepel." Hoppsz.
-
northmahri
tag
Az árára vagyok nagyon kiváncsi! Nagyon nagyon igéretesnek ígérkezik, csak nehogy magas árcédulával lássák el a dolgokat. No de mi a helyzet a hd 7000-s szériával? Nagyon remélem hogy 1 hónmap múlva azt is bemutatják
-
Kaiku
senior tag
Az csak egy válasz volt arra, hogy egyesek már megint temetik az Intelt, holott pl a titkos fiókból előránthat egy új CPU-t. Csak a szándék kell hozzá, mivel minden más adott. Az AMD meg már párszor pofára esett, a hiper-szuper modern CPU-jával. Nem tudom miért baj az ha egy CPU nem szoba hőmérsékleten megy?! Természetesen örülnék ha igazi verseny lenne mert abból a felhasználók húznának hasznot.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
banhammer #82 üzenetére
Pont annyival tekerte feljebb a sebességet, hogy lenyomja az Atom-ot, de még véletlenül se legyen olyan gyors, mint a saját ULV CPU-ja.
Ez nem ilyen egyszerű mert az IGP nagyon jól sikerült benne viszont figyelnie kellett a fogyasztásra is, ha nagyobb CPU-t csinálnak túllépték volna a keretet és azokba a gépekbe ahova szánták dosztig megfelel, aki erősebbet akar az majd vehet Llanot. -
Zeratul
addikt
válasz
Angel1981 #74 üzenetére
Csíkszélesség nem minden, TSMC és GF is tud azonos csíkszéllességen az intelhez képest dupla akkora tranyómennyiséget és/vagy jóval magasabb órajelet. Az architektúrális különbségekről nem is beszélve.Az integerek IPCje se mérvadó ha a dekódoló és feladatütemező nem tudja őket megfelelően etetni és sok üresjáratuk, intel ezt a SMTvel próbálja meg kiküszöbölni, AMD meg a klaszterral.
-
banhammer
veterán
válasz
atti_2010 #79 üzenetére
Most ne abból induljunk ki, hogy az Intel az Atom-mal elkényelmesedett.
Eleve nem akart a házon belül az ULV CPU-knak konkurenciát csinálni, ezért csak pont annyival tekergették a sebességet feljebb, hogy befogják a fanyalgók száját.
Így kis túlzással nem volt nagy kaland lenyomni az Intelt.
Az AMD meg gyakorlatilag ugyan azt csinálta a Brazos-szal, mint az Intel az Atom-mal.
Pont annyival tekerte feljebb a sebességet, hogy lenyomja az Atom-ot, de még véletlenül se legyen olyan gyors, mint a saját ULV CPU-ja.Egyik kutya, másik eb.
Ennyi... -
-
Chaser
legenda
válasz
banhammer #75 üzenetére
Én se, azzal lesznek többek, hogy erős gpu lesz bennük. Ugye az átlag embernek jobban jön egy normál tudású cpu + és az átlag integráltaknál erősebb gpu. Ha ilyen is lesz, nagy kérdés még az ár és a fogyasztás.
szerk: saguaro c2c még a core i-t se érték utol, most meg lelépnék a SB-t is? Nem valószínű sajnos.
-
Chaser
legenda
"(Ugye emlékszünk: a 3000+ A64 S939 1800 MHz-en legtöbb tesztben ugyanolyan vagy jobb volt, mint a 3000 MHz-es P4, abszolút kiérdemelve a 3000+ PR számot.) " Amennyire én emlékszem, ez nem egy PR szám, legalábbis nem intelhez kötődő. A Thunderbird vonal olyan jól sikerült, hogy annak tiszteletére a későbbi modellekben megemlékeztek róla, mégpedig így. A 3000+ azt jelenti, ha továbbra is a TB architektúrával jelentek volna meg a cpu-k, akkor ez egy 3000Mhz-es TB procinak felelt volna meg tudásban, leszámítva az újabb utasításkészletet. Ha nem jól tudom majd Oliverda kijavít.
-
banhammer
veterán
Én nem várok nagy csodát a Bulldozertől.
Elég kicsi az esély, hogy az AMD technológiailag lelépje az Intelt. -
1:1
#71 Judek: Ez nekem sem szimpatikus annyira, de az AMD-nek nagyon sokat kell behozni az Intellel szemben. Ha az első BD procikkal már összemérhető teljesítményt tud nyújtani az AMD (2-300 MHz órajel eltéréssel), már annak örülhetünk szerintem. A továbbfejlesztéssel pedig még többet javulhat később.
A lényeg az, hogy végre beérje az Intelt az AMD, és újra legyen egy proci, ami hasonló teljesítményt tud nyújtani CPU raw powerben, mint az ellenfél, azaz a csúcsprocesszorok hasonló teljesítényre legyenek képesek mindkét oldalon.
-
<facepalm>
Mégis honnan húzna elő az Intel egy 2800K-t?
Úgy mégis? A hátsó fiókból?
Jaa, hogy úgy. Értem. A hátsó szupertitkos fiókból.Akkor mégis hova pozícionálnák a 2800K-t?
Úgy nagyságrendileg?Drukkoljál inkább annak, hogy nagyondurvalesz a Dózer és jövőre emiatt olcsóbb lesz az ivy.
MOD: Minek ennyi L3? Nem melegszik eléggé a procid vagy mi?
-
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
A próféta szóljon belőled.
-
LK
addikt
Itt nem csak a kraft a lényeg. A Procik energia felhasználását kéne csökkenteniük,mert abban agyonveri az AMD-t az Intel. Az Intellel meg az a baj,hogy miért akar rám sózni egy grafikus magot is,ha nekem nem kell.
-
Teljesen más a helyzet, mit a P4-C2D váltásnál. Ott egy jóval hatékonyabb IPC architektúra lett bevezetve, inkább a K8-hoz hasonlított ilyen tekintetben. (Ugye emlékszünk: a 3000+ A64 S939 1800 MHz-en legtöbb tesztben ugyanolyan vagy jobb volt, mint a 3000 MHz-es P4, abszolút kiérdemelve a 3000+ PR számot.) Erre a C2D még rátett vagy 20%-ot, azaz még jobb lett a K8-nál, és fényévekkel gyorsabb a P4-nél.
Most viszont egy AMD által is bevallottan speed racer CPU megjelenése előtt állunk, ami azt jelenti, hogy magas órajeleken fog domborítani. Már az is tudható, hogy az ES Bulldozerek 2.8 GHz-es alapórajelen indulnak, és a turbó erre +1GHz-et is rádobhat.
Előbb tájékozódj és tanulmányozd a múltat, mielőtt bárkinek "beszólsz". No offfense!
-
scott_free
senior tag
el vagyok maradva: mi ez az FM1-es foglalat?
lesznek külön ilyen alaplapok is, vagy ezek ilyen "egybegépek" lesznek (mb+cpu+vga)? -
Mozsa
tag
Izgi. Megy a hype, lesz pofára esés. Lásd Deneb, Magny Cours.... ha kicsit jobban érdekelne a téma megkeresném Oliverda hsz-eit a magny cours- szerver procikrol, amivel leharmadolta az amd a szerver piaci részesedését, az is mekkora csodának indult.
-
Kaiku
senior tag
válasz
Én meg nem csodálkoznék ha az AMD megint pofára esne, miután a Bulldozer megjelenését követő két hétben az Intel kihozná a 2800k-t mondjuk 3,8GHz-en és 12MB L3 cache-el. A Bulldozer meg elakadna a Szandi homokos tenger partján.
-
Sanya
nagyúr
válasz
-
csucsbicep
nagyúr
Na most éppen ideje lesz tudni, hogy mi a valóság a Bullt illetően.
-
Butcher-HUN
senior tag
A cikket olvasva ahogy sorban kovetkeznek az esemenyek nekem tisztara a Terminator 2 film jutott az eszembe amikor az Arnold sorolja a neger csakonak hogy alakul majd meg a Skynet
felre teve a viccet en akkor tennek ilyen kijelenteseket hogy igy meg ugy Le fogja nyomni az Intelt ha tesztekkel bizonyitana az AMD hogy milyen kraftos az uj platform. Amig ez nincs addig az Intelnel az uto kartya. A masik azoknak eri majd meg valtani AM3 rol akik combos vga-Val rendelkeznek vagy SLI illetve CF mivel jelen pillanatban boven eleg a mostani kartyakhoz a Phenom II X4 vagy X6. Miert irom ezt ha elolvastatok a legutobbi tesztet ott pl egy Core I5 570 is boven eleg a jatekok ala tudom hogy annyira nem idot alo de akkor irnam a masikat Core I5 2500K vs Core I5 2600K kozott jatekokban a tesztek alapjan szinte alig van kulonbseg. Teljesitmeny novekedes csak akkor lenne ha mat az emlitett SLI vagy CF egyikevel rendelkezunk.
-
hohoo
senior tag
jöjjömmá! akarok athlon 2 x4-et már 9000-ért
-
csib41
aktív tag
akkor most megéri a bullra várni (nemcsak áresés szempontjából hanem időtállóságig (2-3 év)) vagy egyszerűen csak várjam ki a végét?
most vennék konfigot nyár végén és nem kevés zsetonból szóval nem akarok zsákbamacskát venni de gondolom ezt ti is értitek júniusig meg kiforrja magát a dolog de jó lenne tisztán látni az adott helyzetetmindenki a sandy szintre sorolja és áresés alap hogy várható de konkrét teljesítmény teszt mikorra várható? ha eggyáltalán lesz?
-
TOM-202
senior tag
Én is nagyon várom a Bull megjelenését és elterjedásét mert majd másodkézből remélhetően olcsón jó kis AM3-as alaplapba újítok be egy PhenomII 965BE procival amit majd jól megcsavargatok.
Persze 1-2 éven belül a Bull is megfizethető árszintre csökkenhet így nekem is szóba jöhet majd mint alternatíva. -
dchard
veterán
"Arról egyelőre semmilyen információ nincsen, hogy a LucidLogix Virtu megoldásához hasonlóan, energiatakarékossági okokból a nagyobb Radeon kártyák lekapcsolását támogatni fogja-e a platform."
Elég alapvető elvárás.
Dchard
-
A nagy dózerolás közepette megjelent a 3.7 GHz-es Penom II X4 980 BE proci. Ha pedig ez eljutott ilyen magasra, akkor a Bulldozertől még magasabb órajeleket lehetne várni, nem igaz?
-
rolkaDb
aktív tag
várós nagyon!
Árakra kíváncsi leszek. -
UnSkilleD
senior tag
nekem mind1 milyen lesz a bull, FM1-et veszek úgyis
-
lee56
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem gyanús hogy utóbbi napokban elég nagyokat estek az árak mindkét oldalon, intel pedig nem nagyon szokott önszántából árat csökkenteni, max hogy megszivassa az amd-t
De lehet hogy tartanak a bulldózertől kicsit, és azt akarják hogy minél több S(z)andy-t vigyen a jónép addig is.
Komolyabb áresések meg attól tartok idén még nem lesznek, az újdonság varázsa biztos látszani fog az árcédulákon egy darabig, főleg ha még jó is lesz..
-
b3Ro
senior tag
Engem az erdekelne, valaki hallott e rolla, h van arra valami esely, h mondjuk a macbook ba Llano proci keruljon?
Vagy teljeseggel kizart egy Apple + AMD ( CPU reszen, mert mar van ati val szerelt macbbok ) " szovetseg " ? -
Móci
addikt
De messze van még június...
-
Mivel piaci verseny van, az AMD csakis az Intelhez képest árazhatja be a procit teljesítményarányosan, mert ha lassabb és drágább a Sandy-nél, akkor a kutya sem fogja megvenni a néhány fanatikuson kívült. Ha viszont sokkal jobb a Sandy-nél, akkor tuti drágább is lesz.
No akkor most mennyire szurkoljunk a mindent verő teljesítményhez?
Egyébként most már csak egy kövér hónapot kell várnunk, míg lehull a lepel és meglátjuk a meztelen igazságot!
-
devast
addikt
-
Segal
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem árazás szempontjából nem tetszik hogy a dozer nevénél szerepel az FX kifejezés. Az mindig drága szokott lenni... Meg ha jövőre jön a dozer már integrált gpu-val nyilván a másik foglalatba akkor mi lesz ezzel a foglalattal? 22 nanora nem hiszem hogy át tudnak váltani akkorra akkor meg max magasabb órajelek lesznek mint a phenomnál? Jó kárdés. A Liano-nál meg tetszik hogy hibrid crossfire meg tutira minden össze lesz szervezve szoftverileg de maga a proci rész kevésnek hangzik.
-
TESCO-Zsömle
titán
Itt most nem a lekapcsolós buliról van szó, pusztán teljesítményről.
Az APU-kat bizonyos szintig behatárolja, hogy a GPU és CPU közös TDP-ből gazdálkodik. Efölött a szint fölött marad a CPU+VGA. Ez alá a szint alá nem éri meg az utóbi megoldást gyártani, mert a hatásfoka messze nem olyan jó. Így, valszeg lesz egy kis átfedési zóna, de ahogy nő az APU-k max teljesítménye, úgy lesz egyre kevesebb CPU és VGA. Nem lesz rájuk szükség.
És mivel a gyártott mennyiség csökken, így az ár növekedni fog. Erre írtam ezt:
4870 X2 - 550$
5970 - 599$
6990 - 699$És ezt az alatta levő megoldások szépen le is követik...
-
Darren82
tag
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
AM4, DDR4-el... na az lesz hosszúéletű
-
Angel1981
veterán
válasz
Nem vagyok ellendrukker, de azért várjuk ki a végét.
És ha valóban akkorát üt, akkor az ára is akkorát fog ütni. -
mgrincs
tag
Ez nagyot üt már most:
"említett megoldásokat kikanázó szoftverről"
Biztos bonyolult egy mai szövegszerkesztő használata, ahol van helyesírás ellenőrzés, de szerintem minimum kifizetődő.
Öreg vagyok. -
miresz
veterán
Találtam egy két logó tervezetet a világhálón,kreatív kollégáktól.
-
Tonyius777
tag
sok a jó hír
remélem karácsony előtt azért ideér már húsvét is elmúlt
és reméljük stabil lesz elsőre nem úgy mint az SB 2 hibájával (sata meg a gyenge soket) -
ViiiiktorOC
senior tag
Csak szóljátok hogy hol lehet Sandykat találni.
-
Gerisz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Engem nem tudom miért, soha nem foglalkoztatott ez a lekapcsolós energiagazdálkodásos, de ha kell tele van energiával sztori érdekelne a legjobban. Most először van, hogy várok és már fél éve nem vettem semmit emiatt.
M-ATX-es kicsi gép nagy erővel (FT-03-ban tetszene a legjobban), vagy maradjak ATX méretnél, ezt lenne jó tudni.
(Na jó Öcsémnek összedobtunk egy Sandy-t de még csak lázba se hozott) -
TESCO-Zsömle
titán
A második generációs Fusion már Bull alapú lesz. Én annak szavaznék hosszabb életet, amelyiknek több a lába... De egyébként lesz még AM4 is, ha minden igaz.
Szerintem úgy lesz ez, mint a VGA-kkal. Ahogy a fusion generációról generációra erősödik, úgy tűnnek el a CPU-k alsó régiói is.
-
Gerisz
addikt
"Arról egyelőre semmilyen információ nincsen, hogy a LucidLogix Virtu megoldásához hasonlóan, energiatakarékossági okokból a nagyobb Radeon kártyák lekapcsolását támogatni fogja-e a platform."
Abu azt mondta lesz. Remélem igaza lesz. Ezt megvárom.
Az FM1 vagy az AM3+ fog tovább "élni"?
Mi lesz a terv? FM1-be Bull alapú procikat vagy nyugodtan vehetek AM3+-os lapot? -
Day 'n' Nite
tag
Na, egyre jobban várom.
És remélem lesz jó választás az ilyen csóróknak is, mint én -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Akkor nem állok elé, még a végén kiütne.
-
miresz
veterán
Alig használt szandimat tolólapos traktorra cserélném.
Akkor majd lesz egy két ilyen hírdetés.
-
darál0w
Jómunkásember
akkor mehet a visszaszámlálás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Úgy legyen,AMEN!
-
blackydan
senior tag
Nagyon várós
-
szki
őstag
válasz
Ha nagyot üt, akkor 1000 USD lesz a csúcs földmunkagép ára.
Várjuk szeretettel az AMD újdonságait! -
djculture
félisten
válasz
Ja de szerintem az árát meglátva sikítva keresi meg az eldobott szandit
-
Kaiku
senior tag
De miért pont június mikor "mindenki" a nyaralásra készül, illetve bevásárolt már a Szandiból.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Várjuk, várjuk.
-
mghltm
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
kiegeszitve teljesitmeny adatokkal
-
Mr.Csizmás
titán
már csak egy ártáblázat kellene
#3 ja
-
TESCO-Zsömle
titán
Jó előjel, hogy az E3-ra viszik a Dózert a Computex helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged