- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
UnSkilleD #50 üzenetére
Ugy 1-2 hete néztem utoljára árakat, mert unokatesónak raknék össze majd gépet, és akkor még PII X4-et szántam volna neki, de most látom hogy a +2 magot már ingyen adják
Intelnél nem tudom pontosan mi a helyzet mert nem követem még ennyie "gyakran" se az árakat, de azt tudom hogy pár hónapja még nem nagyon volt 100ezer alatt i7...
-
lee56
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem gyanús hogy utóbbi napokban elég nagyokat estek az árak mindkét oldalon, intel pedig nem nagyon szokott önszántából árat csökkenteni, max hogy megszivassa az amd-t
De lehet hogy tartanak a bulldózertől kicsit, és azt akarják hogy minél több S(z)andy-t vigyen a jónép addig is.
Komolyabb áresések meg attól tartok idén még nem lesznek, az újdonság varázsa biztos látszani fog az árcédulákon egy darabig, főleg ha még jó is lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged