- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
UnSkilleD #50 üzenetére
Ugy 1-2 hete néztem utoljára árakat, mert unokatesónak raknék össze majd gépet, és akkor még PII X4-et szántam volna neki, de most látom hogy a +2 magot már ingyen adják
Intelnél nem tudom pontosan mi a helyzet mert nem követem még ennyie "gyakran" se az árakat, de azt tudom hogy pár hónapja még nem nagyon volt 100ezer alatt i7...
-
lee56
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem gyanús hogy utóbbi napokban elég nagyokat estek az árak mindkét oldalon, intel pedig nem nagyon szokott önszántából árat csökkenteni, max hogy megszivassa az amd-t
De lehet hogy tartanak a bulldózertől kicsit, és azt akarják hogy minél több S(z)andy-t vigyen a jónép addig is.
Komolyabb áresések meg attól tartok idén még nem lesznek, az újdonság varázsa biztos látszani fog az árcédulákon egy darabig, főleg ha még jó is lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest