Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
banhammer #75 üzenetére
Én se, azzal lesznek többek, hogy erős gpu lesz bennük. Ugye az átlag embernek jobban jön egy normál tudású cpu + és az átlag integráltaknál erősebb gpu. Ha ilyen is lesz, nagy kérdés még az ár és a fogyasztás.
szerk: saguaro c2c még a core i-t se érték utol, most meg lelépnék a SB-t is? Nem valószínű sajnos.
-
Chaser
legenda
"(Ugye emlékszünk: a 3000+ A64 S939 1800 MHz-en legtöbb tesztben ugyanolyan vagy jobb volt, mint a 3000 MHz-es P4, abszolút kiérdemelve a 3000+ PR számot.) " Amennyire én emlékszem, ez nem egy PR szám, legalábbis nem intelhez kötődő. A Thunderbird vonal olyan jól sikerült, hogy annak tiszteletére a későbbi modellekben megemlékeztek róla, mégpedig így. A 3000+ azt jelenti, ha továbbra is a TB architektúrával jelentek volna meg a cpu-k, akkor ez egy 3000Mhz-es TB procinak felelt volna meg tudásban, leszámítva az újabb utasításkészletet. Ha nem jól tudom majd Oliverda kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged