Új hozzászólás Aktív témák
-
drjuris
csendes tag
válasz
gabika0013 #354 üzenetére
Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy melyiket érdemes megvenni. Nekem az M400 minden igényemet kielégíti!
Meg vagyok elégedve vele, jól kielemezhető az edzés, egész jó támogatással bír (POLAR FLOW).
Bár azt meg kell jegyeznem, hogy nem ismerem a többit. -
drjuris
csendes tag
válasz
gabika0013 #351 üzenetére
Szia!
Én Decathlonban vettem tavaly decemberben.
A jótállási jegyen van egy "Önkéntes jótállás" fejezet, amelyben a következő olvasható: "...önkéntes jótállás időtartama valamennyi termék esetén a vásárlástól számított 2 év az alábbi kivételekkel:.....a 151/2003 (IX.22.) Korm rendelet 1.számú mellékletében felsorolt termékcsoporthoz tartozó termékekre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 1 év, továbbá ....Polar, ( és itt több gyártó neve) termékekre 2 év"
A Decathlonnál sajnos többször előfordul, hogy nem tudni mire mennyi jótállás van! Szerintük a honlapon szereplő 2 év a honlapot üzemeltető cég technikai problémája miatt szerepel és valójában csak 1 év!
Egyébként Nekem is azt mondták, hogy 1 év van az órára, ehhez képest az általuk adott jótállási jegyen a fentiek szerint 2 év szerepel!
És hát a szó elszáll, az írás marad! A lényeg, hogy a dokumentumon mi olvasható!
Az biztos, hogy 2 éven belül lesz vele valami Én visszaviszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple USB C kábelek - Új
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest