- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TATU
csendes tag
érdekes
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gyulavezir #106 üzenetére
Látom van belőle a 2es ami már többet tud valakinek van ilyen?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Remélem még néha-néha bekukkant ide valaki és tudna nekem segíteni abban, hogy a google fit-et vajon össze lehet boronálni a Loop-al, hogy a mozgási adatokat tőle kérje le?
A Loop mégiscsak folyamatosan rajtam van, míg a telefonomat nem mindig hordom magamnál.
A társított alkalmazásokban már benne van a Polar FLow, csak nem tudom, ez-e az, amit szeretnék, mert nem tudom érdemben mérni a dolgot. Szóval, ha lerakom a telefont és úgy mozgok, akkor a Loop ugye méri az aktívitást, de utána a Fit nem hangolja össze a dolgot vagy csak én vagyok béna és nem tudom, hogyan tudnám rávenni erre.
Előre is köszi a segítséget! -
Tiger.
nagyúr
válasz
csababarca #104 üzenetére
Kar erte pedig nagyon jolnez ki.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
csababarca
őstag
Neem, ez nem okosora hanem egy aktivitasmero kütyü.
Lépést számlál, kalóriát, mennyit kell még futnod/sétálnod/állnod hogy elérd a 100%os aktivitást.
Lehet hozzá kapni pár ezerrel mellkaspántot és akkor pulzust is mér.iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csababarca #1 üzenetére
Miket tud ez a cucc? Tud olyat hogy a hivásokat, üzeneteket stb jelzi? Ha megszakad a bluetooh kapcsolat azt is jelzi? Vizálló?
-
csababarca
őstag
Esetleg egy elérhetőséget a beszerzésére tudsz adni?
Nekem most volt szervízelve a loop, sajnos munka közben odavertem a falhoz, letört a díszcsík meg felkarcolódott a gumi, úgyhogy szíjcsere volt, 4300ból meg is voltunk, fél óra alatt.
iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Csak infóként, hátha valakit érdekel: A Loop teljesen jól működik egy kínai gyártmányú BT Smart pulzusmérő övvel, nem kell hozzá a saját márkás kütyü 3-4x-es áron.
Z.
-
Sanya#32
újonc
Üdv mindenki!
Mért van az hogyha hozzádugom a géphez hogy letöltsem az orát nem szinkronizálja?
Valaki találkozott már ilyen hibával?Ezt irja ki:
Some problems in syncing.
Your settings were not synced.
- physdata
Activity data was not synced.
- id
- 2015-01-27 asampl0
- 2015-01-28 asampl0
- 2015-01-29 asampl0
- 2015-01-30 asampl0
- dgoal- sensor-connections
- btdevElőre is köszönöm a válaszokat!
-
Polllen
nagyúr
válasz
csababarca #78 üzenetére
Én szimetrikusan vagtam & így is - sztem - csálén áll. Bár a környezetem szerint így jó.
Amúgy engem az zavart meg, h a csatt a manualban nem ugyanúgy van felrakva, mint a sajtófotókon. Most kipróbálom mindkét féleképpen & a kényelmesebb marad. (Ami elsőre a fordított verzió)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
mozo78
csendes tag
válasz
csababarca #97 üzenetére
Szia!
Szerintem ne aggódj. Vízben elég gyorsan merül, biztosan csak az történt. Az enyém tegnap Zergééknél maradt. Valószínűleg valamikor valahova odaüthettem, mert berepedt a kijelző feletti pánt rész. Repedést nem is látni, csak ha bekapcsol, akkor egy hosszú vízszintes csík látható. Szétszedés után kiderült, hogy a kijelző maga nem sérült. Sajnos úgy tűnik, hogy a régi szimering megnyúlt, így azt is rendelni kell. Remélem a héten meglesz. Nagyon hiányzik.
Ericsson GA318-Panasonic GD50-Ericsson R320-Ericsson R310-Ericsson R520-Siemens M65-SonyEricsson K750-SonyEricsson W810-SonyEricsson G502- SonyEricsson K800-SonyEricsson Xperia X1- Motorola Defy-Sony Xperia Z
-
csababarca
őstag
Sós víz hazavághatja az órát?
Elfelejtettem levenni mielott vizbe mentem,es most nem reagal semmire. Viszont lehet csak.lemerult,mert mar tegnap este enni kért,de nincs modom tolteni jelenleg.
Aggodjak?iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Tigerclaw
nagyúr
Elvileg már létezik két új szín a Polar Loop-ból, de csak online rendelésre, ami nálunk nem elérhető:
Misty Blue:
Blackcurrant:
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Partyface007
őstag
válasz
Tigerclaw #92 üzenetére
fitbit flex / force:
design-ban szerintem jó és bár nem rossz a flex én inkább várok a force utódjára (remélem lesz)
pulzusmérők támogatása valóban nem ártana de összességében nekem a force szolgáltatásai elégségesek lennének, amúgy nem is értem hogyha a flex-nél nincsenek ilyen irritációs problémák akkor ezt miért nem tudják gyorsan orvosolni a force-nál... nyilván valami más ok áll a háttérben pl. megpróbálják kicsit más irányban is eltolni az utód szolgáltatásait
one-al az a probléma amit már elöttem jól leírtak: körülményes állandóan átrakosgatni az eszközt pont ezért jó a karpánt ötlet....
polar loop:
jól néz ki de nekem hiányzik az ébresztés/jelzés funkció (vibra)
garmin vivofit:
remek lenne az üzemidő (igazából hasonló üzemidő lenne az elvárt a másik két márkától is) de szintén hiányzik a vibra ébresztés/riasztás funkció és hát a kinézeten is lenne még mit csiszolni......
-
Fryskitt
addikt
Inaktivitás jelzést a telefon sem ad valahogy? Mármint folyamatos szinkront ír a telefonnal, akkor elvileg az tud rezegni, ha jelezni akar, ha a Loop már nem is tud...
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Orcsi
aktív tag
Lenovo Miix2 8" az szeritnem tudja mert BT4.0 van benne ... de pl a Nokia 1520 nem is látja pedig az is 4.0-ás ...
arról nem is beszélve, hogy a Nokia is finn meg a polar is ... miért nem támogatják egymást
(na jó ez cask vicc volt ...)
[ Szerkesztve ]
Same shit, different day!
-
Tigerclaw
nagyúr
Már többször átrágtam magam az elérhető fitness trackereken mióta olvastam ezt a bemutatót és bármennyire is szükségem lenne egy ilyenre, inkább várok még egy keveset. Sok készülékben vannak jó megoldások és van néhány ami közel áll ahhoz a szinthez amit már holnap meg is rendelnék, de sajnos jelenleg még olyan kompromisszumokat kellene kötnöm, amiket nem akarok és nincs kidobnivaló 25-30 ezer forintom. Talán a Garmin Vífit és a Polar Loop áll a legközelebb hozzám az elérhetőek közül.
A Fitbit Force-t már nem forgalmazzák és még hír sincs arról, hogy lesz-e egy Fitbit Force 1.1, aminél kiküszöbölik a bőrallergiát (hiszen elég lenne csak egy kis részt módosítani rajta). Lehet hogy update helyett inkább a következő fejlesztésükön dolgoznak.
Tegnap olvastam a hírt, hogy a Nike felhagy a Fuelband termékvonal fejlesztésével és az elemzők arra tippelnek, hogy az Apple miatt teszik, mert lehet némi belsős infójuk. Valószínűtlen hogy felhagynának utód nélkül a termékvonallal, így várhatóan ők csak a szoftverrel és kiegészítőkkel, hordható (cipőbe épített, cipőre rakható) érzékelőkkel próbálnak profitálni a szegmensből. Egy talpba beépített mozgás-nyomás érzékelő sokkal pontosabb adatokat adhat például.
Persze lehet hogy nem az Apple várható megoldása lesz a kategória best buy terméke, mert a Samsung Gear Fit is azon hasalt el ebben a tekintetben, hogy nekik ez a fitness-tracking dolog csak egy sokadlagos részfunkció lett, ráadásul elég silányan megvalósítva, és dupla áron, hiszen az egy valódi smart watch. Ha az Apple is egy 200-300 dolláros okosórában gondolkodik, akkor persze venni fogják mint a cukrot, de nem veszélyezteti ezt a 100-150 dolláros termékvonalat, így a Fitbit, a Polar, a Garmin, esetleg a Suunto és hasonló cégeknek marad piac és csak rajtuk múlik, hogy ki tudják majd használni a lehetőséget.
Amiben fejlődni kellene szerintem:
Fitbit: design, pulzusmérők támogatása (BT smart vagy Ant+)
Polar: akkuidő, jelzések (csipogás, rezgés)
Garmin: háttérvilágítás, jelzések (csipogás, rezgés)Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok, azt láttam hogy ios meg android szerepel mint támogatott op rendszer de nem lesz WP8 app ?!
Egy másik kérdés mivel BT használ miért nem lehet sima Win8-as tablettel BTn keresztül szinkronizálni ?! A tablet néha látja DE nem engedi párosítani ... A flow sync meg csak drótos kapcsolatot enged ... ez nem túl "okos"....
Üdv,
Same shit, different day!
-
mozo78
csendes tag
Ez fura. Eddig azt hittem azt le lehet csavarozni az aljáról... Lehet meg kellene próbálni írni a cégnek is.
Ericsson GA318-Panasonic GD50-Ericsson R320-Ericsson R310-Ericsson R520-Siemens M65-SonyEricsson K750-SonyEricsson W810-SonyEricsson G502- SonyEricsson K800-SonyEricsson Xperia X1- Motorola Defy-Sony Xperia Z
-
Jano_023
őstag
Hali, most beszéltem a központi szervizzel és szerdán lesz pontos információ de előre láthatólag 6-8000ft az óra szíjjának a cseréje. Azt mondta a srác hogy van benne valami elektronika...?! De azért el kell vágni, ezt nem értem.
Na mindegy csak gondoltam megosztom veletek.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
mozo78
csendes tag
Szia!
Néhány oldalon azt írják, hogy ilyenkor ingyen cserélik. A Polar oldalán azonban erre nem találtam semmilyen utalást.
Érdemes e-mailt írni, vagy felhívni Zergééket, nagyon segítőkészek. ( zerge@zerge.info, http://zerge.info/polar-pulzusmero-szakuzlet)moz
-
Jano_023
őstag
Hali valaki nem tudja mit lehet kezdeni a szíjjal ha túl rövidre lett vágva? Valami ötlet? Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
II.Démonlord
tag
Nem rossz, és még az ára is egész korrekt.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem macera lenne állandóan rakosgatni, meg emlékezni arra, hogy átrakjam arra a ruhára amit éppen felveszek, szóval nekem ez a karókra-csuklópánt megoldás optimálisabb lenne. Remélhetőleg hamarosan lesz utódja a fitbit force-nak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
válasz
csababarca #80 üzenetére
én úgy vágtam, hogy 2-2 majd 1-1 és mindig próbálgattam utána már csak egyesével így nekem jó lett szerencsére
-
válasz
csababarca #78 üzenetére
nekem is 3-2-t javasolt de vagy 4-5 alkalommal vágtam ... olyan 4-4 5-5 körül lett jó...
-
csababarca
őstag
Amúgy hasznos tanács!
Azt a szalagot ne használjátok mérésre. Bár lehet nekem adtak rosszat hozzá.
Viszont 3-2be mért be, ehhez képest a dupláját kellett levágnom kb...el is rontottam, mert nem lett szimmetrikus a szíj,pont a másik oldalból kellett volna levágnom többet, így most elég csálén áll sajna.iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
BRQD
csendes tag
hello!
aki hianyolja az ebresztot es a vibralo funkciot akkor batran keressen ra a Fitbit One-ra.
a keszulek olcsobb es kisebb. osszesen 8 gram! tobbi konkurenssel szemben (akar meg a sajat Flow v. Force elleneben is!) nem csuklora hanem nadragra, ingre, zsebbe stb lehet rogziteni..
sot Androidon es IOS-en is megy a szinkronizalas. mondjuk nekem BB telefonom van. azzal nem lehet osszekapcsolni (egyenlore) de nem is hianyolom. par naponta szoktam szinkronizalni (azt hiszem elvileg 7 napot tud megjegyezni) es az boven eleg. en par honapja hasznalom es teljesen elegedett vagyok vele. kifejezetten azert m.eszre sem veszem annyira konnyu!akit erdekel: https://www.fitbit.com/one/specs
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
csababarca #75 üzenetére
Csak akkor van training summary, ha a polar beat appot használod.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
csababarca
őstag
rájött már valaki,hogy a training summaryt mi alapján naplózza? mert mostmár használom egy hete,futok benne nem keveset, de a training summary még mindig tök üres.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit szétnéztem ezen a piaci szegmensen és azt látom, hogy a legtöbb cég kicsiben gondolkodik. A startup cégek anyagilag korlátozottak, a nagyobb régebbi cégek meg túl óvatosak. Még olyan minimális feature-k is kimaradnak sok termékből, mint a rendes vízállóság, ami kellene hogy lehessen úszni is vele, vagy például a rezgéssel való figyelmeztetés. Ma talán nincs is a piacon olyan kütyü, ami a fontosabb alapfunkciókat mind teljesítené.
Ebben a szegmensben a mai legjobb termékeknek is vannak olyan hiányosságai ami miatt sokan inkább kivárnak ez pedig nagyon jól jöhet azoknak a cégeknek akik be akarnak lépni erre a piacra.
Nekem például nagyon fontos, hogy a kütyü önállóan is használható legyen, és ne kötődjön túlságosan okostelefonhoz, pláne nem egy platformhoz, hiszen bármikor megtörténhet hogy az ember vált az Android, iOS, WP 7-8, vagy akár a BB OS 10 között, de a korábban választott csuklópántjához csak 1 vagy 2 rendszerhez van app. Szóval ne legyen okostelefon függő, ergo kell PC-s, Mac-es alkalmazás és internetes szolgáltatás is.
Szintén fontos, hogy ne kelljen elvinni mindenhova a ma szokásos féltégla méretű és súlyú telefont. Ergo legyen rajta rendes kijelző, ne csak pár led. Lássa az ember, hogy hol tart, ha ránéz a csuklójára.
Ha jelenleg vennem kellene egy ilyen kütyüt valószínűleg a Garmin Vívofit-et venném, de sajnos azon sincs se ébresztés, se hangjelzés, se vibrációs jelzés ahogy a Loopon sincs, meg sok másik "csúcs" készüléken, ami nagy kár hiszen pont azzal jelezhetné az embernek hogy ideje kicsit mozogni, hogy csipog, vagy rezeg.
Ha az Apple belépne erre a piacra simán tarolna, annyira magas labdákat adnak fel ezek a cégek. Eddig a Fitbit Force volt talán a legjobb a piacon, de azt visszavonták és ki tudja mikor dobja piacra a cég az utódját.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Tigerclaw #68 üzenetére
Szerinted miért került a készülékükbe egy külön chip, ami ilyen jellegű funkciókat látna el?
Amúgy ez a mi minden kerülhetne bele még ennyiért dolgon én is gondolkodtam. De felesleges, nincs benne. Vagy megveszem ennyiért vagy nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0 #70 üzenetére
Én is emiatt nem vettem még.
Ellenben Polar-nak a pulzusmérője, ami bluetooth-os az elég jó lehet. A telefon pedig ott melletted, mikor edzel logolja az adatokat.⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem egyrészt igazad van, főleg, hogy pl. az ébresztő és stopper filléres funkció volt már 20 évvel ezelőtt is, másrészt ezt nem sportolóknak, sportembereknek találták ki, akik mérik komolyan a köridőket.
Ez a klasszikus mai keveset mozgó, keveset sportoló, mondhatni lusta embereket célozza meg és a fő funkciója a motiváció erősítése. Az ember saját hamar meggyőzi, hogy ma rossz az idő, ma fáradt vagyok, ma nincs kedvem, mindjárt kezdődik a kedvenc sorozatom, szóval a kifogás.txt mindig túl hosszú. Kell valaki, vagy valami ami kivülről motiválja az embert a mozgásra. Ezek a csuklópántok ezt a célt szolgálják. Egyrészt ott van a cool faktor, hiszen mindenféle statisztikát, szép diagramokat mutat a telefonon, tableten, számítógépen, interneten, amiket meg is lehet osztani. Látja az ember, hogy ő sem egy veszett ügy hiszen szokott mozogni, ezt bizonyítja a napi jelentés, csak egy kicsivel többet kellene az ideálishoz és látja azt is hogy mennyivel kellene többet teljesíteni. Beleviszi a versengést is a képletbe mint az egyik nagyon erős motivációs tényezőt. Lehet versengeni idegenekkel vagy ismerősökkel. Ha komolyabb készülékről van szó, amihez van pulzusmérő pánt, akkor az segíthet abban hogy ideális legyen a mozgás intenzitása.
Ezek amolyan személyi trénerként funkcionálnak, aki folyamatosan figyel minket és ha kell noszogat. Nem az olimpiára készít fel, hanem az egészségesebb életmód felé próbálja terelni az embereket.
Ahogy én látom ezek az eszközök ma óriási műszaki és piaci fejlődés előtt állnak. Vannak amik elemzik az alvásunkat és megmutatják, hogy jól aludtunk-e, hányszor keltünk fel, hányszor mozdultunk meg. Nagyon kellene még egy olyan fejlesztés, hogy mellkaspánt helyett a csuklón is ugyanolyan pontosan lehessen mérni a pulzust.
Kezdek egyre jobban hinni abban a pletykában, hogy az Apple az okosóráját ebbe az irányba akarja elvinni és egyfajta személyi egészség asszisztens vonalon képzeli el a jövő okosóráját, nem pedig multimédiás telefon kiegészítőnek. (persze az iTunes biztos benne lesz a képben)
-
Tök jól néz ki, kár hogy ha teremben edz az ember, arról nem sok adatot tud gyűjteni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
musculus
tag
Haha, már tegnap is olvastam, de most jövök rá: bibliai cím húsvétkor
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
student
őstag
ennyi pézé egy ébresztő/stopper/magasságmérő igazán belekerühelhetett volna
amugy ha télen tekerem szobabringát azt is tudja érzékelni? -
Cheesy
őstag
válasz
csababarca #62 üzenetére
Remélem nem gondoltad, hogy egy csuklópánt képes EKG pontos pulzusmérésre mellkaspánt nélkül
www.vakbelmutet.hu
-
csababarca
őstag
Training summaryt mi alapján tölti ki? mert ott mindenhol nulla van nekem, csak az activity summaryt számolja.
A traininghez kéne a mellkaspánt is vagy mi?iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
mackoapo11
aktív tag
Jol nez ki
-
Tigerclaw
nagyúr
Az jutott eszembe, hogy ezeket a beépített mozgásérzékelős fitness csuklópántokat a jobb kezeseknek a bal kézen, a bal kezeseknek a jobb kézen kellene hordani, hogy csökkenjen a hibás érzékelés némileg. A koncepció lényege az hogy a lépéseket is a csuklón érzékeli, mivel az egyensúly fenntartása miatt ha lépünk az egyik oldali lábbal a másik oldalon lévő kar mozdul. Viszont a "jobbik" kezünk többet mozog mikor nem mászkálunk csak csinálunk valamit. Azzal használjuk a kanalat, kést, azzal emeljük a poharat, azzal mozgatjuk a számítógép egerét, azzal a kézzel kezeljük a touchpadot, a tabletet, okostelefont, meg persze szinte mindent azzal csinálunk amihez nagy mértékű finom mozgás, kontroll kell. Szóval talán érdemes a másik csuklón hordani, mert akkor a sörözést, internetezést, evést, számítógépes játékot is beleszámíthatja az aktív tevékenységek közé.
Viszont ha valaki aktívan űz olyan sportot aminél a "jobbik" kéz használata fontos (tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, kézilabda, kosárlabda, stb.) annak a ideálisabb azon a csuklóján viselni.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
kameraman77 #27 üzenetére
Az ilyen hozzáállást én sem tudom megérteni. Tényleg semmi bántót nem írt a cikkíró, senkire nézve (kivéve magára
).
Te most vagy hiper-túlérzékeny vagy, vagy más gond lehet Nálad... Menj le, és kocogj egy kört egy ilyen óra nélkül, az majd termel annyi endorfint, hogy jobban érezd magad.
A cikk, és a kütyü maga tetszik, nem olcsó (Mo-i bérekhez képest), de nem is annyira drága azért. Megfontolandó.
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit keresgéltem az alternatívákat, mert érdekel ez a téma és a Fitbitnél abba futottam bele, hogy a csúcs csuklópántjukra, a Fitbit Force-re teljes körű visszahívást adtak ki február végén, mert sokaknál komoly bőrallergiát okozott az alkalmazott fém. Remélhetőleg hamar kiadják újra áttervezés után.
-
Altradan
tag
Valaki dobna egy linket a Polar Flow apk-jához?
-
Tigerclaw
nagyúr
Ebben az a jó, hogy egyszerű a működése, de épp ezért sokat tévedhet. Persze ez nem sportolóknak való, hanem átlagembereknek, akiknek jellemzően a motiváció hiányzik ahhoz hogy mozogjanak, vagy többet mozogjanak. A pulzusmérő pánt jó dolog, de egyben macerás és kényelmetlen. Lehetne hozzá cipőre rakható lépésszámláló, de akkor csak azt a mozgást mérné, amit abban a cipőben csinál az ember, amire az érzékelőt rakta, vagyis sok mozgás kimaradna. Jobb ez így szolóban, a lelkiismeretes ember, meg úgyis tudja, hogy mennyit csalt aznap a javára a kütyü.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Uzi74
senior tag
válasz
#65577472 #16 üzenetére
Azért van kivétel: Razr-ön volt saját BT LE stack, bizonyos szoftverekkel ment is a polar H7.
Ha ez a cucc nem is tud egyszerre a HRM monitorral és a telóval is kommunikálni, a telefontól lekérhetné a HRM adatokat és kijelezhetné, akkor nem lenne korlátolt a funkcionalitás.
-
Polllen
nagyúr
válasz
marchellow #44 üzenetére
Így van, kivéve, ha éjjeli bagoly vagy...
-
Cheesy
őstag
1 hónapja vettem meg a Polar FT60-asomat, nabumm
De Blackberryre úgy sem lesz egyhamar appja...
www.vakbelmutet.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
Meglepett, hogy ilyen tesztet olvashatok Mobilarénán.
⭐ Stella
-
marchellow
tag
az esti edzés sajnos bezavarhat az alvásba,
ahogy az esti számítógéphasználat is (a kékfény miatt csökken a melatonin hormon termelés ami a jó alváshoz kell). gondolom itt elég sokan használnak kütyüket lefekvésig. nekik egy jó tipp az f.lux program, ami a kijelző színhőmérsékletét napnyugta után folyamatosan eltolja a sárga-piros tartományba (gyakorlatilag a kéket leveszi, így kb gyertyafény hőmérsékletű lesz a szín), így a melatonin termelés sem szakad meg.
persze akik színhelyes munkát végeznek (pl grafikusok) nekik ez nem jó, illetve estére vagy kikapcsolják ha nagyon muszáj vagy értelemszerűen napnyugta előtt végezzenek a színhelyes dolgokkal
ezt csak a fitnesz jegyében írtam ide, ez is hozzájárulhat a jobb életminőséghez, remélem hasznos lesz valakinek.az Loophoz és az alváshoz kapcsolódóan: lehet tudni hogy egy alvási statisztika hogy néz ki? pl milyen részletességű? vagy ez most nem volt tesztelve?
-
haris
őstag
Ezért a ketyeréért tényleg van aki kifizet 30 ezer forintot?
Csak egy rövid történet jut eszembe:A férj hazamegy a munkából, a felesége azonnal nekiesik:
- Géza! A jósnő azt mondta, Te nem szeretsz engem.
mire a férj:
-Drágám, megvagy őrülve? Te ezért pénzt fizettél? Megmondtam volna neked ingyen, ha engem kérdezel! -
kbyte1024
veterán
Mozogjon az aki lusta dögleni
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Nem rossz irány ez, de véleményem szerint igazán azoknak jöhet jól, akiknek szükségük van némi b@sztatásra, hogy mozogjanak. Mondjuk ez meg lehet kevés ,hozzá, hogy ténylegesen mozgásra is bírják az adott egyént, de a semminél talán több max órának használják majd...
3njoy the Lif3
-
válasz
Erre egy számomra nagyon kedves ember szavait írom: "Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen..."
Mindenkinek más tartalmú a kifogás.txt fájl.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
válasz
csababarca #35 üzenetére
Én is szívtam ezzel, de most a Polar beat megy szépen, mióta 4.4 van G2-re. Polar supportnak is küldtem shotokat, teszteket, amiket csináltam, hogy lássák, megy azzal a telefonnal is szépen.
-
bajaki
őstag
Tetszik, egész jól is néz ki. Hasznos is, de még jobb lehetne ha a leírt szoftveres dolgokon javítanának.
Lehet, hogy be kellene majd szereznem valami hasonló kütyüt.
-
válasz
csababarca #33 üzenetére
Milyen mobil? 4.3 vagy feletti android verzió van rajta? BT 4.0-t tudja a telefonod?
-
BE4GLE
aktív tag
Mint pl. én.
Két munkából élek, és mind a kettő számítógépes ülő munka. Az egyik ráadásul 12 órás munkarendű és sokat kell hozzá utazni, tehát aznapra minden egyéb kilőve. Én annyit tudok tenni, hogy a HÉV-állomás és az otthonom közti távot gyalog teszem meg, így aznapra be van iktatva 2x2 kilométer séta. Ezen felül a szüneteimben, amikor csak tudok, mozgok egy picit.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Ne haragudj, én sem értem.
Sajnálom azokat, akiknek soha nincs 20 percük, hogy kocogjanak, gondolom ők egy filmet sem néznek meg, mert dolgoznak. De azért nem érzem életszerűnek.
Az meg kicsit furcsa, hogy azt gondolod, hogy abból áll az életem, hogy telefonokat nézegetek és közben egyébként rettentően ráérek.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
válasz
csababarca #25 üzenetére
Átküldtem. Én is rápróbáltam, de sokat nem tudtam csinálni, Loop hiányában
-
Rayyy
senior tag
válasz
Nem értem a problémát, szerintem semmi felháborítót nem írt.
"Fogalmatok sincs, mennyi minden esik le, amíg le tudtok hajolni." / gerincműtét után /
-
BE4GLE
aktív tag
"Ez sokszor elég lehangoló volt nekem, már este 8 van, de még azt javasolja, hogy fussak egy 20 percet, ne már. Pedig igaza van, kéne."
Ez butaság. Este 8 után már nem érdemes futni menni.Redmi Note 9 Pro
-
kameraman77
tag
Akartam írni nagyon csúnyákat, de úgyis csak kitiltás lett volna a vége!
Mindegy, csak annyit, hogy a legtöbb embernek nincs olyan szerencséje, hogy egész életében semmit sem csinál, csak telefonokat nézeget és nem ér rá squassolni, meg kocogni mert dolgozik. reggeltől estig... szóval kicsit több alázatot.. értem én, hogy büszke vagy, hogy barlangászol, meg kék túra, DE ezt más is csinálja, SŐT közben keményen dolgozik is! Csináltam egy gyorstesztet az alkalmazottaim között - 4 ember: 3 férfi egy nő, mindegyik felháborodott a bevezetőn...Igaz nem vagyunk pestiek.... (mellesleg ha érdekel nekem be is van telve a kéktúrás füzetem.. pecsétekkel, meg minden..)
Jöhet a kitiltás...
-
Polllen
nagyúr
A BT folyamatosan aktív vagy lehet ki-bekapcsolgatni?
-
A hozzá való app mától elérhető a Playstore-ban: Polar Flow. Csomó telefonre amin van 4.3 vagy felette, de nem támogatott, nem lehet leszedni, de az apk-t feltelepítve megy simán, ahogy kell. LG G2-n tesztelve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Aprósólyom #22 üzenetére
Szerintem ő játszotta a focit, az meg futás is egyben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Aprósólyom
addikt
BOG: El kell kezdeni futni. Először erőltetett sétával is lehet kezdeni, nem kell mindjárt kocogni. Biztosan jobban fogod érezni majd magad. A foci meccsek simán kihagyhatók az életből (kivéve ha bandában nézi az ember, mert annak hangulata van), nem lesz tőlük kevesebb az ember.
UP!
Jevons paradox
-
Agony
aktív tag
Épp ennyiért vettem kb. 1 hónapja Fitbit Flex-et. Semmi csilli-villi, de nagyon jó az appja, a webes felülete, statisztikái és van benne vibra motor, amire sokkal kellemesebb ébredni mint a telefon "visítására".
Start with a whisper, end with a scream!
-
Garada
őstag
Én még nem érzem azt hogy egy ilyenre szükségem lenne. lehet pár év múlva már más véleményen leszek.
-
vicze
félisten
válasz
csababarca #1 üzenetére
Csak 4.3-től van BT LE támogatás szóval alatta nehezen működne az eszköz.
-
halkow
őstag
jó lenne bele egy stopper és egy ébresztő is
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Nigér
őstag
Jó lenne nekem egy ilyen...
Somná az infókat a renyheségemről... -
Straw
senior tag
Cikk végén a plecsni alatt ez szerepel:
Prestigio MultiPhone 7600 DUO
Nem kötözködésből, de gondolom nem ezt szántátok oda
[ Szerkesztve ]
42
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon menő cucc, bár tényleg tudhatna egy kicsit többet.
Ezen besírtam: "A sógorom felesége szerint az általános megjelenésemhez képest túl menő is."„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
olbaidhun
őstag
Tetszik a kütyü, okos, szép és így tovább. Ez lehet az első lépés a kockák mozgatásához.. Android támogatást ide és magasságmérőt, mert a lépcsőzés is komoly meló tud lenni.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Polllen
nagyúr
Bejön a cucc, és még valahogy ki is néz
-
Hát ezt se nekem találták ki
All→M8
-
csababarca
őstag
Amúgy autóvezetés közben érzékel valami mozgást a cucc? erre még nem jöttem rá...de gyanús hogy igen,mert mentem 2-3 kilómétert a faluban,és levont a teljesítendő percekből,lépéseket meg hozzáadott.
-
Csapoati
nagyúr
Ennyiert szerintem megeri, bar az ebreszto hianyaert kar. Azert az vicces lehet, ahogy Bog nem tudja, melyik karjara nezzen, ha mindketton van egy okoskarperec.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csababarca
őstag
Örülök a tesztnek,pont a héten érkezett meg hozzám is a Loop. Eddig tetszik,tök jól néz ki, viszonylag pontosan mér.
Viszont egy androidos segédprogram tényleg jól jönne,amivel tud kommunikálni napközben is...persze a 4.3at kapják be...de nyár végére talán érkezik a G-re és minden happy.iPhone 13 128GB, MacBook Air m2, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
ma Aktivitásmérő, amely kommunikál okostelefonnal és persze számítógéppel is. Egy biztos: tudja motiválni az embert, legalábbis minket megmozgatott.
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Renault, Dacia topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok