Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
kameraman77 #27 üzenetére
Az ilyen hozzáállást én sem tudom megérteni. Tényleg semmi bántót nem írt a cikkíró, senkire nézve (kivéve magára
).
Te most vagy hiper-túlérzékeny vagy, vagy más gond lehet Nálad... Menj le, és kocogj egy kört egy ilyen óra nélkül, az majd termel annyi endorfint, hogy jobban érezd magad.
A cikk, és a kütyü maga tetszik, nem olcsó (Mo-i bérekhez képest), de nem is annyira drága azért. Megfontolandó.
-
válasz
Erre egy számomra nagyon kedves ember szavait írom: "Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen..."
Mindenkinek más tartalmú a kifogás.txt fájl.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Ne haragudj, én sem értem.
Sajnálom azokat, akiknek soha nincs 20 percük, hogy kocogjanak, gondolom ők egy filmet sem néznek meg, mert dolgoznak. De azért nem érzem életszerűnek.
Az meg kicsit furcsa, hogy azt gondolod, hogy abból áll az életem, hogy telefonokat nézegetek és közben egyébként rettentően ráérek. -
válasz
Nem értem a problémát, szerintem semmi felháborítót nem írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Starlink
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest