- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRQD
csendes tag
hello!
aki hianyolja az ebresztot es a vibralo funkciot akkor batran keressen ra a Fitbit One-ra.
a keszulek olcsobb es kisebb. osszesen 8 gram! tobbi konkurenssel szemben (akar meg a sajat Flow v. Force elleneben is!) nem csuklora hanem nadragra, ingre, zsebbe stb lehet rogziteni..
sot Androidon es IOS-en is megy a szinkronizalas. mondjuk nekem BB telefonom van. azzal nem lehet osszekapcsolni (egyenlore) de nem is hianyolom. par naponta szoktam szinkronizalni (azt hiszem elvileg 7 napot tud megjegyezni) es az boven eleg. en par honapja hasznalom es teljesen elegedett vagyok vele. kifejezetten azert m.eszre sem veszem annyira konnyu!akit erdekel: https://www.fitbit.com/one/specs
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro Max tokok (mind MagSafe)
- Nasan mobiltelefon kijelző felújító szett.(csere is )
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest