- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
Sós víz hazavághatja az órát?
Elfelejtettem levenni mielott vizbe mentem,es most nem reagal semmire. Viszont lehet csak.lemerult,mert mar tegnap este enni kért,de nincs modom tolteni jelenleg.
Aggodjak? -
csababarca
őstag
Amúgy hasznos tanács!
Azt a szalagot ne használjátok mérésre. Bár lehet nekem adtak rosszat hozzá.
Viszont 3-2be mért be, ehhez képest a dupláját kellett levágnom kb...el is rontottam, mert nem lett szimmetrikus a szíj,pont a másik oldalból kellett volna levágnom többet, így most elég csálén áll sajna. -
csababarca
őstag
rájött már valaki,hogy a training summaryt mi alapján naplózza? mert mostmár használom egy hete,futok benne nem keveset, de a training summary még mindig tök üres.
-
csababarca
őstag
Training summaryt mi alapján tölti ki? mert ott mindenhol nulla van nekem, csak az activity summaryt számolja.
A traininghez kéne a mellkaspánt is vagy mi? -
csababarca
őstag
Amúgy autóvezetés közben érzékel valami mozgást a cucc? erre még nem jöttem rá...de gyanús hogy igen,mert mentem 2-3 kilómétert a faluban,és levont a teljesítendő percekből,lépéseket meg hozzáadott.
-
csababarca
őstag
Örülök a tesztnek,pont a héten érkezett meg hozzám is a Loop. Eddig tetszik,tök jól néz ki, viszonylag pontosan mér.
Viszont egy androidos segédprogram tényleg jól jönne,amivel tud kommunikálni napközben is...persze a 4.3at kapják be...de nyár végére talán érkezik a G-re és minden happy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest