Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
fitbit flex / force:
design-ban szerintem jó és bár nem rossz a flex én inkább várok a force utódjára (remélem lesz)
pulzusmérők támogatása valóban nem ártana de összességében nekem a force szolgáltatásai elégségesek lennének, amúgy nem is értem hogyha a flex-nél nincsenek ilyen irritációs problémák akkor ezt miért nem tudják gyorsan orvosolni a force-nál... nyilván valami más ok áll a háttérben pl. megpróbálják kicsit más irányban is eltolni az utód szolgáltatásait
one-al az a probléma amit már elöttem jól leírtak: körülményes állandóan átrakosgatni az eszközt pont ezért jó a karpánt ötlet....
polar loop:
jól néz ki de nekem hiányzik az ébresztés/jelzés funkció (vibra)
garmin vivofit:
remek lenne az üzemidő (igazából hasonló üzemidő lenne az elvárt a másik két márkától is) de szintén hiányzik a vibra ébresztés/riasztás funkció és hát a kinézeten is lenne még mit csiszolni......
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest