Hirdetés

Polar Loop - kelj fel és járj

Hirdetés

Bevezető

Fitbit. Ismerős a szó? Ha igen, akkor nem kell tovább magyaráznom, hogy mit jelent az aktivitásmérő karperec fogalma. Ha nem, akkor sem bonyolult a képlet, pont az, amit a neve alapján gondol az ember. Egyre népszerűbb, trendi cucc, egyre több és több cég ugrik bele, hogy ilyesmit gyártson, és talán elsősorban nem is a szigorúan vett hardver különbözteti meg ezeket egymástól, hanem a melléadott szolgáltatások halmaza, no meg a marketing. A Fitbit volt az első, máig a legnépszerűbb, körülbelül abban az árban mozog a Flex nevű csuklópántjuk, mint a Polar Loop.

Polar Loop
[+]

Hogy mire jó egy ilyen karperec? Egyszerűen motivál. Nyilván nem azoknak készült, akik egyébként is aktív életet élnek és napközben a Hajtás Pajtás csapatában tolják, aztán délután squashoznak egyet, majd utána még estefelé elmennek futni is. Ez pont az olyan tespedék senkiháziaknak jöhet jól, mint amilyen én vagyok. Eljárok én focizni hetente egyszer, néha pingpongozni is, újabban futok két-három naponta pár kilométert, de egyébként ülőmunkát végzek, autóval közlekedem és szeretek enni. Pedig mondjuk tíz éve még eveztem, bicikliztem, barlangásztam, megvan az országos Kék Túra egy jelentősebb része is pecsétekkel, meg minden, majdnem minden nap jártam focizni, de hát telik-múlik az idő, rohamtempóval bővül a kifogás.txt tartalma akkor, ha arról kell értekeznem, hogy miért nem mozgok többet.

Polar Loop
[+]

A Polar Loop nekem való. És biztos vagyok benne, hogy az olvasók között is bőven vannak olyanok, akik talán magukra ismernek és nem feltétlenül szeretik bevallani, hogy már nem azok a vidám tizenévesek, akik kosarazni jártak a haverokkal a parkba. A Polar Loop nem csak nekünk frankó és nem csak nekünk mutatja meg, hogy mennyivel többet kéne mozogni, hanem arra is nagyon jópofa, hogy mindenféle statisztikákat böngészgessünk, naptárban vezessük az aktivitásunkat, a súlyunkat, alvásidőnket, miközben egyébként kivétel nélkül minden ismerősöm szerint rohadt jól néz ki és menő. A sógorom felesége szerint az általános megjelenésemhez képest túl menő is. Most már lassan három hete minden nap viselem, megszoktam és már ott tartok, hogy ideje lenne hozzá beszereznem egy szívritmus szenzort is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Polar

Azóta történt

Hirdetés