Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocokk
tag
válasz
Alonso69 #1729 üzenetére
Hali,
Nem emlékeztem, hogy te erre egyszer már válaszoltál, de én arra a reagáltam, hogy a "Turbadonál nem egedélyezett a nyitás" ami ténylegesen nem így van. Maga a bootloader nyitás/rootolás/ROMolás nem jár garanciavesztéssel és engedélyezett. Nyilván ezt mindenki a saját felelősségére csinálja, mert a gyári visszaállítás igényelhet valamennyi utánajárást és hozzáértést.
-
Pocokk
tag
válasz
Alonso69 #1695 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. Én írtam a Turbado-nak anno és azt válaszolták, hogy (a Xiaomi hivatalos álláspontja szerint is) lehet bootloadert nyitni, lehet rootolni és ROM-ot cserélni és megmarad a garancia, de szervízbe küldés előtt vissza kell állítani gyári állapotba.
-
-
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Alonso69 #1484 üzenetére
Neked nincs fényszivargás, oké megértettük. De azért hadd írja már le mindenki amit akar... Nem vitázik senki semmin, pláne nem 2 hónapja.
És már bocsi de screenshot-tal akarsz hardveres gondot mutatni nekünk akkor hadd mosolyogjunk már, mert butaságot csináltálHa betörik a kijelződ azt is screenshot-tal mutatnád meg?
Fényképezd le a kijelződet és akkor azt látjuk amit szeretnél hogy lássunk. -
-
-
válasz
Alonso69 #1378 üzenetére
Csak a lényeg maradt le...
XDA topik. -
-
-
Pocokk
tag
-
V@ns
aktív tag
válasz
Alonso69 #1217 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszaidat!
Még mindig ígéretes ez a teló.
Engem nagyon irritál, hogy két telefonnal kell járkálnom, és marha lusta vagyok metegetni a cuccokat, tudom hogy nem azonnal, de be fog telni az a tárhely
Többi kérdésre esetleg? Vagy bárki más?
(FirstPhone-t ma felhívom a gari miatt.) -
-
atiska007
senior tag
válasz
Alonso69 #948 üzenetére
Lineage OS for Poco XDA-ról, Android 9 alapokon.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest