- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
Szép napot! 2021.10.01 óta használom a telot, hidegben, melegben, Napsütésben, navigációra rengeteget(autoban muszerfalnal az orakhoz rakva), toltve menet közben. Néha eleg szépen felmelegszik, de azert nem olyan vészes. A hutoracsra rakos megoldas jo dolog, csak én vagyok kicsit debil hozzá, engem zavar ott. Szóval szerintem nem vészes a dolog.
-
HollyBoni
veterán
Én egy lassan 5-6 éves Xiaomi telót használok bicón navinak. Azon kívül hogy montival csapatom vele lefele szóval kap rázkódást rendesen, néha majdnem egész napokat megy (nem folyamatosan bekapcsolva), úgy hogy sokszor 35 fokban a nap direktben éri, és tűz forró. Nem tudom hogy, de még mindig működik.
-
DeFranco
nagyúr
ilyen melegben nem csoda ha melegedik, ha túlmelegszik szól.
a navigálást én úgy oldom meg, hogy a szellőzőrácsra rakható mágneses tartót használok nyáron, ami egyben hűti is a telefont. ha a szélvédőre raknám, kikapcsolt állapotban is túlmelegedne a napsütéstől, a korábbi telefonommal a mágneses tartó előtt szenvedtem ezzel eleget.
-
Fall-N
veterán
Nem tudom, hogy kijelző-e egyáltalán a hibás. Nekem a gyárival sem volt hiba, meg a cserélt kijelzővel sem. Másrészt ha ki is cserélik, ki garantálja, hogy melyik gyártótól kerül bele? Ha van rá garancia addig vinném vissza még ki nem cserélik az egész telefont vagy ha nem tudnak adni akkor cserejegyet.
-
ktommy91
addikt
-
Alarikman
senior tag
Ha nem csinálsz illegális dolgokat és nem vagy az állam ellensége, akkor nem kell aggódnod. Csak egy nagy adathalmaz vagy. Személytelenül.
Jó tanács: a szolgáltatói routert se felejtsd el vagy kicserélni vagy le butítani bridge módba mert az is vagy Huawei vagy valami made in china eszköz. Ha van Openwrt-s vagy padavan-os routered akkor nem beszél haza Kínába. Unpnp letiltva és nem tud portot nyitni a teló.
-
MODERÁTOR
Van magyarázat, persze.
Évekkel ezelőtt pikk-pakk lehetett nyitni. Aztán -ahogy a gyártó egyre ismertebb lett- rászoktak a webshopok, hogy nyitották a telókat, mindenféle mókolt ROM-mal küldve a telót, erre a Xiaomi bekeményített, de legalábbis megnehezítette a dolgukat.Xiaomi 13T
-
Brndtt00
tag
Már régóta így van xiaomi-nal, hogy várni kell.
Nem tudom, gondolom adnak lehetőséget, hogy meggondold magad, sok gyártóval ellentétben itt legalább megvan a lehetőség a nyitásra.168 óra azért nem a világ, én anno Redmi Note 5-tel vártam közel egy hónapot.
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest