- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Futyu
csendes tag
Köszönöm a segítséget v.attis és Spec ,sajnos nekem bonyolultabb mert nincs asztali gépem így nem tudom követni, még egy kérés,hol vagy hogyan tudom beállítani a hátsó kameránál a mpx-eket, a 48 ok, a makró 2, de pl.16ra,12re
-
Futyu
csendes tag
Ok! megpróbálom, de nem vagyok egy nagy guru,igaz nálam még nem jelentkezett a szellem, igaz csak 1hónapos múlt, esetleg a mpx állítás?
-
eldrah
aktív tag
Szép napot! Egy ideje szemezgetek ezzel a teloval, de ami nekem fontos lenne, arrol sehol nem talalok igazan infot. Valaki tudna nekem véleményt mondani, térerő (tudom eléggé hely/zet függő)gps pontosság es giroszkop ugyben? Az umidigim barmit csinálok vele, a giroszkopja fotozasnal ossze vissza ugrál..mas helyzetekben működik, jatekoknal, meg mindenhol(azzal teszteltem) de kameranal egy hanyadek...Elore is köszi az infót.
-
v.attis
őstag
Csak akkor kattan be ha hátlappal lefelé fotózok, mondjuk egy dokumentumot ami az asztalon van. Azt 90%-ban elforgatva fotózza be, de akkor sem ugrál, csak valamiért beáll az elfordított pozícióba.
Semikor nem tapasztaltam még giroszkóp problémát és nekem a gps is teljesen rendben van. Nem rég volt egy majd' 1000 Km-es túrám, végig normálisan irányított, egy elhibázott kereszteződésem sem volt.
Vodafone-os kártyám van, nem volt még térerő gondom, pedig egy kisvárosban lakom, egy nagyon vidéki kisvárosban. A fent említett úton végig ment az online rádió bluetoothal a kocsira továbbítva és persze a navigáció. Egy megakadás sem volt, egyszer sem. -
eldrah
aktív tag
Még egy kérdés! A vizzel végülis hogy áll? Az NFC froccsenes es esoallonak mondott ennek nem lattam ilyet kiirva..mennyire bírja vajon egy tura soran a halozsakba pakolast, vagy telen a satroban levèst(paratartalaom eleg nagy, a mostani beparasodott a kameraszigetnel,bar baja nem.lett de nah)
Köszönöm szépen! Az a fotozasnal elfordulas nálad nem a kepernyo elforgatasa miatt van,hogy be van kapcsolva automatara?:) Lehet belevágok Csak eddig megálltam a 40 ezres alomhatarnal(kintrol rendelt telok) de annyira nincs értelmes mostanság (plusz a vam es postas mizéria), nem eri meg igazan kimtrol rendelni, max eu raktárból. Ott meg már..bemegy az ember es annyival nem tobbert megveszi..de..az nagyon nem 40 ezer😂 -
v.attis
őstag
Na, ezt nem tudom. Izzadtam meg keményen a nyáron és közben a zsebemben volt, amikor elővettem az egész képernyő vastagon párás volt. Nyomogattam szemerkélő esőben is, nem lett baja egyiktől sem, de azért nem alapoznék arra, hogy ez mindig így lesz.
Ha ilyen veszélynek van kitéve nálad, akkor nézz egy strapatelefont, mondjuk az Umidigi Bisonnal én is szemeztem egy ideig, van neki mostmár Pro verziója is. -
Csaby25
őstag
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
ktommy91
addikt
Volt egy kis időm fordítani egy kernelt, akinek van rá igénye, próbálja ki: [link]
Az összes ROM-on működni kellene neki.Nincs kerítés.
-
headhunter
addikt
Eddig 1 kártya volt a telefonban, most került mellé a 2.-ik és ezt a hibaüzenetet írja ki minden bekapcsoláskor:
"Nem sikerült aktiválni a szolgáltatást...
Nem sikerült ellenőrizni a telefonszámot.
Ellenőrizze a hogy a 1 SIM-kártya megfelelően működik-e, és próbálkozzon újra."Hogyan szüntethető meg (tüntethető el) hibaüzenet?
1. SIM = DIGIMOBIL Plusz
2. SIM = Vodafone (feltöltőkártyás)MI Account = 2. SIM
-
Tompika777
senior tag
válasz headhunter #512 üzenetére
Próbáld megcserélni a slotokban a kártyákat
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #512 üzenetére
Az adatforgalmat állítsd a Digire (ha nem azon van), kapcsold ki a wi-fit, hátha akkor megy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
eldrah
aktív tag
Na ujra itt! Ma megnéztem egy két napos túra utan személyesen a telót..nem is olyan nagy.. és szép is.. ujra belefutottam a sajatommal.par dologba, ez érdekelne, igaz már kérdeztem, de speckosabb korulmeny erdekelne. Szokott itt barki túrázni? Tehat vadabb, hiányosabb részen kilrobalta mar a telot? Varosban ez is tok jo(Umidigi a7 pro) gps es halozat téren, de kint most Rezi var környékén teljesen halott volt nem egyszer(persze fontos helyeknek foleg🤣) a térerő es igy a gps is.. ennél is ennyire osszefugg a kettő? Hálózat nélkül mukodik a GPS, vagy ennek is kell a tamogatas a hálózattol)
-
headhunter
addikt
válasz Tompika777 #513 üzenetére
+ #514 Viktor0610
Csere is megvolt, Wi-Fi leállítás, adatforgalom alapból Digin, mert a vodafone-hoz nincs adatcsomag.
Nem tudok rájönni mi nem tetszik a készüléknek.
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #516 üzenetére
Régebben volt olyan baj, hogy nem ment a nemzetközi SMS Digivel.
Esetleg kérdezz rá náluk vagy itt, a Digi topikban, hogy ez változott-e azóta.Xiaomi 13T
-
HollyBoni
veterán
Nekem nyár óta van meg az X3 Pro és azóta mindig őt használom hogy rögzítsem a bicózásokat Strava-val, illetve navigációhoz is szoktam használni (de arra inkább a régi Redmi 5A van kormányon). Montival megyek, annyira megyek a "vadonba" amennyire lehet itt Pest/Fejér/Komárom Esztergom megyében. Eddig olyan 5 óra volt a leghosszabb kör, és egyszer nem vesztette el a GPS jelet. Igazából régebbi még olcsóbb telókkal sem volt ilyen gondom. Néha van hogy pontatlanok, de itt mondjuk ilyen 10-20 méterre gondolj.
GPS-hez nem kell hálózat, a Redmi 5-ben amit a kormányon használok navinak SIM sincs. Úgy tudom hogy mikor először akarod használni a GPS-t, akkor ha van hálózat talán le tudja tölteni a műholdak pozicióját (vagy valami hasonló), és így gyorsabban talál műholdat. Emlékszem régen mikor még nem volt mobilnetem, minden túra előtt felmentem wifi-re és valamilyen GPS progival letöltöttem a műhold poziciókat, mert amúgy először percekig nem talált műholdat a teló net nélkül.[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
válasz Viktor0610 #517 üzenetére
Nemzetközi SMS a regisztrációhoz kellene?
Volt egy SMS küldés, amikor belehelyeztem, mert a DIGI oldalán megjelent:
Aktuális telefonforgalom: 21 Ft (Ennyi az SMS ára)Vodafone van legtöbbször benne és azzal lett aktiválva a Xiaomi fiók.
-
MODERÁTOR
-
eldrah
aktív tag
válasz HollyBoni #518 üzenetére
jo reggelt! Köszi a választ. Nekem ez a nyavajas ha nincs tererom GPS jelet se fog(nem is igazán értem, mert csak a rasegites végett kellene neki elmeletileg a net ahogy Te is irtad) Itt a hetvegit túrabol egy kis kép,mennyire is működik jol a mostaniban,pont erdoben járva A regi Meizu m6 noteval nem voltak ilyen gondjaim.Az sejthető nem eppen ilyen nyomvonalon mentem.A helyi adatok letöltése megvolt, kalibraciok megvoltak, de a giroszkop es a GPS a en telomnak a rakfeneje(bar van tippem nálam csak, olyan lehet mint itt a ghost touch)A durva, ha van net, akkor egesz jo a városokban, településeken, rengeteget hasznalom es nincs gond vele. Ez a ghost touch(rakerestem neten, elegget raparaztam) mennyire jellemző, mert sokatoktol nem olvasok ilyen problémát:)
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
HollyBoni
veterán
Azzal a telóval valami gebasz lesz. Rögzítettem már az X3 Pro-val egy jó 30-40 óra bringázást (hegyekben, erdőkben stb.) de ilyet még nem produkált. Szerintem az előző Redmi 5 telóm sem csinált ilyet, az pedig egy 35 ezres telefon volt vagy 4 éve, és mobilnetem egy csomó ideig nem is volt (most meg ahogy írtam SIM nélkül használom navinak).
-
herceges215
csendes tag
Üdv. Érdekelne hogy milyen a jack csatlakozó hangminősége? Mert szeretek telón zenéket, asmr-t és filmet nézni/hallgatni és szeretem ha hangos és nem tórzít. 48/60 ohm-es fejhallgatót képes jól megszólítatni?
-
Dika22
tag
Sziasztok! Már egy ideje felajánlotta a teló a 12.5.2-es frissítést. Érdemes felrakni, vagy hagyjam? :)
"Samsung s24 ultra®
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok.
Tanács kellene..
Poco x3 pro-n a google play minden reggel bekapcsolja a Bluetooth-ot.
Keresgéltem a Play beállításaiban,de nem találtam semmit...:-( -
MODERÁTOR
-
Menotti
aktív tag
válasz Viktor0610 #531 üzenetére
Én még a régi világhoz tartozom..:-)
Köszi a tippet,jó lett! -
batagy
őstag
Sziasztok!
A gyári tokjában mennyire billeg, illetve stabil a Poco X3 Pro, a kiálló kamerasziget miatt?
Néztem a gyári tokját, még azzal is kiáll kb 1 mm.
Esetleg tudtok hozzá olyat tokot (akár Ali-ról is), amely vastagabb, és szintbe hozza a kiálló részt? Vagy ez ostoba ötlet?Kösz!
-
MODERÁTOR
-
batagy
őstag
válasz Viktor0610 #534 üzenetére
Ilyet?
Ja hogy ennek van 4 lába a sarkain? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
batagy
őstag
A 220volt és az Aqua az teljesen hivatalos magyar Xiaomi garanciát ad?
Most jártam a Lurdyban a Xiaomi shopban, hogy megveszem, de a 8GB/256GB-osból nincs nekik fekete szín, és én ragaszkodok a fekete színhez.
-
batagy
őstag
válasz Viktor0610 #536 üzenetére
Viktor0610, Spec , Narxis, Köszönöm a tok infókat!
-
Spec
őstag
válasz Viktor0610 #538 üzenetére
Nem, abszolút nem billeg. A hátán fekve teljesen stabil. Amennyire kiáll a kamerasziget, annyira eltartja a sarkokon a kiálló kis dudor. Teljesen pöpec ;)
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
nagyúr
Mondjuk nem írtam oda, hogy Nillkin CamShield a tok neve de ez csak vízszintes viszont billeg ha billegteted. Ha az is cél, hogy ne billegjen akkor jobb a többi ajánlat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Spec
őstag
Egy kérdés... Nektek is csinálja a teló, hogy telefon beszélgetés közben, amikor a fületekhez tartjátok a telefont, akkor gyakorlatilag folyamatosan ki-be kapcsol a kijelző? Mintha a közelség érzékelő, vagy a kijelző touch szenzora nem venné az adást, hogy éppen "fülön van". Van erre valami megoldás, beállítás esetleg? Elég idegesítő tud lenni a dolog...
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Gloob
addikt
Nekem ennél furcsábbat is csinál. Ha telefonálok működik a közelség szenzor. Befejezem a hívást, és nem adja vissza a képernyőt, csak a bekacs gombbal tudom feléleszteni, így tudom a hívást befejezni. Utána viszont, a következő hívásnál már nem működik a proximity senzor. A teszt ilyenkor azt mutatja, hogy nincs proximity senzor.! Telefon kikapcs, majd be, és megint működik az első 1-2 hívásig. Nagyon idegesítő így, és nem tudom, hogy mi okozza! Gyanítom, hogy egy full reset megoldaná, de jó lenne elkerülni az újra belakást, meg a beállítgatásokat. Egyébként nem olyan rég óta csinálja.
Samsung Galaxy A52S
-
junior11
veterán
Xiaomi telefonoknál régóta panasz a közelségérzékelővel kapcsolatok problémák.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
HollyBoni
veterán
Nekem is csinálja, csak akkor nem ha teljesen oda nyomom és ott is tartom a fülemnél. Ha már egy hangyaf*sznyit elveszem a fülemtől, egyből bekapcsol a kijelző (és csomószor megnyomom a kihangosító gombot a fülemmel). Szóval nálam pont olyan minha túl érzékeny lenne a szenzor.
Tényleg nagyon idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest