Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne hogy miert allitodik el a kijelzo szinei automatikusan ? Szerintem mindenhol beallitottam.Akkor all vissza ha beallitasokban kivalasztom hogy telt,normal vagy akarmi.(de utana mindig elallitodik ilyen szemkimeloszerusegbe)
-
Egy picivel jobb mindenben a Poco X3 NFC, plusz újabb, a 120 Hz-es képfrissítés is előny.
E két készülék közül én ezt választanám.Legközelebb az ilyen kérdéseket, illetve most a folytatást ide: Melyik okostelefont vegyem?
-
emilio3
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszi! 2 hete nézegetem a telefonokat, és 2 telo maradt a kalapban. Poco x3 nfc ill. redmi note 8 pro. Párom, fiam tavaly szept. óta teljes megelégedéssel használja a 8 pro-t, nekem is nagyon bejön, de eddig halogattam a telefon cserét. Közben rátaláltam erre a Poco készülékre, és tudása teljesen meggyőzött (a kinézete már egyáltalán nem), mondom akkor ez lesz a következő (187 €- 64GB). Viszont mától hétfőig, a 8 pro 169€-ért kapható, 128 GB tárhellyel... megint elbizonytalanodtam...igazán csak 1 kérdésem lenne. Szerintetek megéri megvenni egy majd 1.5 éves készüléket? Lesz rá továbbra is frissítés? Jó mondjuk ez 2, de köszi ha válaszoltok. Üdv!
-
-
margithid
veterán
Az x4-et márciusra pletykáljak.
Erről van valakinek infója, vagy korai lenne még a modell váltás? -
válasz
dragonfire44
üzenetére
Annál még gyorsabb.

UFS tároló miatt is
-
-
válasz
dragonfire44
üzenetére
Egy felsőkategóriás telefon vs középkategóriás.

Lassabb igen. Kamera is valószínűleg gyengébb
-
dragonfire44
tag
Sziasztok
Mi mix 2s-ről váltanék X3 nfc-re.( Megjegyzem nem akartam telefont venni, de meghalt
)
Véleményetekre lennék kíváncsi, lassabb e az x3, kamera minősége mennyiben tér el, ilyenekre lennék kíváncsi.
Köszi
Üdv -
Amur
addikt
válasz
daniel_229
üzenetére
Látom hogy offline megoldást keresel, de én xiaominál mindig ftp kapcsolódással másolgattam a teló és pc között. a legegyszerűbb megoldás szerintem.
Pláne ha total commanderben beállítod az ftp kapcsolódáshoz az adatokat,(és mondjuk nem árt routerben fix ip-t rendelni az eszközhöz-vagyis a telefonhoz).Ezeket egyszer kell megcsinálni. Utána telón a fájlkezelőben elindítod az ftp kapcsolatot, a pc-n pedig én a total commanderrel rendesen látom és tudok mappába másolni vagy onnan pc-re.
Igaz ehhez wifi kapcsolat kell, de az otthon ahol a pc-d is van általában mindenkinek van.
adatátvitel szempontjából is gyors megoldás. -
Jabby
őstag
válasz
daniel_229
üzenetére
FolderSync Pro?
FTP, SFTP, SMB, stb. Bármelyik könyvtárat szinkronizálja a PC-re. -
daniel_229
csendes tag
Köszi, de leginkább offline alkalmazást keresek. Lehet hogy manapság már kicsit elavult, és tisztában vagyok a felhő előnyeivel/hátrányaival. Fotóknál, stb. nem kérdés persze, de vannak egyéb adatok amiket a saját/céges gép winyóin szeretek/kell tudni akkor is ha macerásabb.
-
mdraco
őstag
válasz
daniel_229
üzenetére
Alternatívként ott a google, miui cloudja. Egyéb adatokra (képek, videók, zenék stb) simán usb-s adatátvitellel, mikor összekapcsolod a pc-vel, ki kell választani hogy usb adatátvitelként működjön.
-
mdraco
őstag
válasz
daniel_229
üzenetére
De mire kellene?
-
daniel_229
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nálam is ez a baj. Ameddig nem adtam meg telekódot, a menüben lehetett engedélyezni. Amióta megadtam, azóta sem sms nem jön, sem a SB-ban nem jelenik meg jóváhagyásra.
-
-
mdraco
őstag
Látom hívás és üzenetek-re google appok vannak. Nincs hívás rögzítés, van több megoldás, ki mit használ ami bevállt?
-
-
mdraco
őstag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen telót, mert mi 9 se tönkrement. Kérdésem hogy miért nem lehet visszaállítani mi 9 se home screen-t, minden egyebet szinkronizált, de az appokat nem állítja vissza. Cloud backup-ban ott van a mi 9 se de nem lehet restore-t csinálni
-
-
Nova96
őstag
Sziasztok, páromnak van egy ilyen telefonja a smartbankos engedély kérés nem érkezik meg vásárláskor , így nem tud vásárolni.
Minden engedélyt megkapott nincs, miui korlátozás , csinálhatja a telefon a bajt? Vagy inkább a banknál van a gond?
Nálam mi9t semmi baj vásárlás egyből jön értesítés.
Előre is köszönöm -
mdraco
őstag
válasz
daniel_229
üzenetére
Már 5 éve nincs frissítve, nem használják már.
-
daniel_229
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítséget szeretnék kérni: sajnos nem sikerül a MI PC Suite-tal összekapcsolnom a telefont. Amit eddig megcsináltam a leírás szerint:
- USB hibakeresési mód engedélyezve a telefonon
- ADB driver letöltve, feltelepítve (több féle verzióval is próbáltam, a régit mindig töröltem) az eszközkezelőben (opr. Win10 X64)
-MI PC Suite telepít (régit és legújabbat is próbáltam)
- csatlakozás USB-n fájlátvitel ill PTP módokban is kipróbálva
A végén mindig a következő hibaüzenet fogad. -
balika21
tag
válasz
alex devil
üzenetére
nem,-nem az olvasó módra gondoltam, itt szó szerint szürke lesz minden színből. Valami éjszakai mód lehet.
-
balika21
tag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, beállítottam éjszakára valami üzemmódot, amivel szürke lesz a kijelző, most meg nem találom, pedig szeretném kikapcsolni. Tudnátok segíteni?
-
öregpapa
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Üdv! Nekem ez bevált,igaz van benne ami nem müködik de az nekem nem hiányzik.Nagyon könnyü használni és jó minőségü képeket és videót csinál,igaz én AOSP romot használok.Próbáld ki! [link]
-
alex devil
senior tag
Használ valaki Gcamot? Melyik verziót?
-
Peaceliker
addikt
Köszi!
Közben pont ma sikerült vele fizetni. Szerintem vagy épp szar vt a simple (vagy akkor cikk szerint magával az elfogadással, bár kártyával meg ment a paypass) amikor próbáltam vagy a HCE átállítást már simple belépés után csináltam és akkor pedig a ki-be lépés oldotta meg.
Csak meglepett mert mi9t vel faja volt, már idegállapotba kezdtem kerülni, hogy ezzel nem megy majd
-
Nahát!
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem biztos, hogy a telefon hibája, itt volt egy cikk ezzel kapcsolatban:
https://www.hellovidek.hu/otthon/2020/12/22/valami-nagyon-nincs-rendben-a-kartyas-fizetessel-megis-mi-folyik-a-magyar-boltokban/amp -
sepyi
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kipróbáltam mind a két módon ment a fizetés.
-
novinyul
veterán
Gyors kérdésem lenne. Mindenkinek ennyire hangos a beszéd hangszóró? Itthon szinte alapon van, de még így is durva, amúgy nincs gond a minőségével. MI10T mellette egy halk telefon, pedig arra sincs panaszom
-
takkert
tag
az mitől van hogy nem számolja a lépést?
huawei healti appal sem -
Hát pedig nem ette meg a pint azt mondja. És régebben volt ilyen hiba, redmi note 4 korszakban.
-
-
-
Nyert a teljes újrahúzás adásvesztéssel, üzleti appok kuka stb.
Grat Poco előre beírtál egy feketét egy új most márkát váltott embernél.
-
hfrici
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem sim pénztárcán van.
-
válasz
vilmos.nagy
üzenetére
Nem a sim pin a baj, a telefon pint nem veszi be azt ami biztosan jó.
Értsd: tudod hogy 1242 a telefon pin de azt mondja rá hogy helytelen. -
Peaceliker
addikt
Valaki használ Simple appot és sikerlt neki nfc-vel fizetni? HCE-re állítotam az NFC-t, mint 9t ben is kellett, de csak pittyeg a pos (több helyen próbáltam), app nem ír ki semmit és nem megy a fizetés.
Tipp, javaslat? -
Help!! Óriási baj van és nekem ez kínai. Ismi vett egy x3-at. Pár napja lakta be. Ami a hibát megelőzte: A honor okosóra appja újraindítást kért.
Hiba: Telefon indul y kéri a sim pint, ezzel semm baj, majd kéri az ujjlenyomat mellé a telefon pint mert első használat restart után. Innen semerre, mert az ami addig jó volt, arra azt mondja helytelen.
Már azzal hívott hogy kutakodott és hangerő le + bekapcsra valami menü jött ki ami reboot? Wipe data menüket hoz ki de hiába kapcsolja ki a telefont majd be újra ide jön vissza.Van megoldás rá? Adatvédesztés nélkül. Köszi
-
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Valaki rendelt már a XXL Gsm- től? Megbízhatóak? A Xiaomi.hu a Lurdy-s, bár van nekik Poco x3, de nem teszi ki a web oldalára ,így nem tudok onnan rendelni (azért nem utazok 200km), hogy a helyszínen megvegyem.
-
lemmy71
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
Ja bocsi benéztem
előtte a cect-shop n nézelődtem és ott dollárban van megadva, bennem maradt a dollár. Így tárgytalan a 230 eu már egy kicsit sok (cirka 82ezer ft.)
Még én sem vásároltam innen, de egykét fórumtárs megelégedve nyilatkozott róluk, elméletileg eu raktárból jön a termék vagy pedig EU Priority Line -el küldik.
Amúgy a cect-shop sem rossz, de január óta, csak egykét termékre választható az EU Priority Line szállítás. -
lemmy71
őstag
-
-
Atta66
csendes tag
Negyed fényerővel használom mindig, aut szinkronizálás kikapcsolva mindig,gps kikapcs,
Este 8-tól sötét képernyőre váltás automatikusan
,szóval amit lehetett takarékosságot mind beállítottam, háttérbe semmi nem ragad be úgy látom, szóval ,sovány nagyon ez az akuidő. -
törölt tag
válasz
alex devil
üzenetére
Annó sokan *szívtunk vele! Amennyiben jól emlékszem az xda-n volt ez a leírás. Mint ahogy Viktor0610 is írta ez a gyári időjárás hibája.
-
-
Atta66
csendes tag
Sziasztok !
3 hete használom a telefont,egy dolog nagyon nem olyan nálam amit a telefonról olvasok.
Mégpeddig az akumlátor .
Akukimélővel 24óra alatt 40% ról feltöltöttem 86% ra olvasgattam rajta semmi extra ,és a telefon szerint 4.5óra aktív képernyő és 19.5 készeléti idővel,tehát 1nap alatt ujra 40%on vagyok,ezt keveslem , szerintetek ? -
törölt tag
válasz
alex devil
üzenetére
A note 7 topikból! [link]
-
válasz
alex devil
üzenetére
Úgy tudom, ez egy régi hiba a gyári időjárás appal.
Mondjuk, nekem nem tetszik a widgete, így én a Weather Mate (Weather M8) appot használom.
Szebb is a widget, több féle is van, meg van benne automatikus helymeghatározás. -
alex devil
senior tag
Szevasztok!
Az időjárás widgetnél hogy kell beállítani az automatikus helyfelismerést? Ha rábökök a widgetre nincs automatikus helyzetmegjatározás. Az helyhozzáférés engedélyt megadtam az alkalmazás beállításaiban. -
Üdv. Első hiba: Random módon fogja magát a telefon és a színek átmennek olyan sárgás szem kímélőbe, de ez nem = az olvasó móddal. Olyan se ez se az. Vissza lehet állítani vagy restarttal vagy a megjelenítésbe a színeket átrakod másikra majd újra ajánlottra, hiába van gyárilag azon. Eddig csak akkor volt ha a chromba elkezdtél keresni, de már más app is csinálja gépelésre. Ötlet?
-
takkert
tag
válasz
grafikus17
üzenetére
Hát a 3-6 nap felejtős. Én 6-án rendeltem meg azóta semmi.
-
törölt tag
válasz
grafikus17
üzenetére
-
törölt tag
Most Banggoodon, ingyenes EU Priority Line szállítással, a BGGMPX3 kuponkód segítségével mindössze 69 500 forintba kerül, és ez az erősebbik, 6/128 GB-os verzió.
Nagyon viszket a tenyerem
-
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Nagyjából sehogy

Szerintem ezt nem lehet jelenleg állítani
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok!
Azt hol lehet állítani ha messenger üzeneteteket küld egy személy akkor az az értesítési sávon (ha mondjuk 4 üzenet jön tőle akkor az értesítési sávon ne 4 darab messenger jelenjen meg hanem csak egy).
Azt hol tudom állítani hogy ne ikonok jelenjenek meg az lezárt képernyőn ha valami űzi jön hanem mondjuk lássam és olvassam is hogy mi az és érdemes e feloldanom hozzá a készüléket. -
válasz
grafikus17
üzenetére
Ugyanazt a két linket raktad be.

Ha a Paypal hiánya nálad kizáró ok, akkor az Ali felejtős lesz neked.
-
Jabby
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
Az ali egy piactér, csak közvetíti a termékeket, s azért lehet különböző ár, mert különbözőek az eladók.
-
válasz
grafikus17
üzenetére
Hát nagy izgalmat nem rejt pedig a paypal hiánya. Nem jön meg, megreklamálod és annyi

-
grafikus17
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kár hogy nincs paypal, mind a a Xiaomi Official Store -nál. igy nem merek belevágni a vásárlásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- BestBuy topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

köszi