- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
A Pixel Experiencet választottam, számomra tökéletes. Szeretem a stock droidot, nagyon jó, hogy nincs tele minden felesleges törölhetetlen appal.
A gesztus vezérlést nem tudtam megszokni, ezért visszállítottam a 3 gombos vezérlésre. A gyári launcher teljesen jó, nem kell a novával szüttyögni. Call recorder is húzható rá magisk repoból egyszerűen. Safetynet teszteken átmegy, szóval fut rajta minden banki meg szolgáltatói app.
Egyetlen hátránya, hogy a gyári kamera szoftver még nincs kész rá, szóval aki 64MP-ben akar fotózni annak egyelőre marad a MIUI.Viszont, ami nekem nagyon fontos volt és emiatt kezdtem el romokat próbálgatni az az AA, az is tökéletesen működik, nem dobál szét, nem rakja ki a spotify hangját a telóra, ha letettem a hívást. Végre hibátlanul megy, ami a MIUI-ról nem mondható el. És a wazehoz se kell eljátszani a kanossza járást.
Ami még nekem plusz pont, hogy a youtube sincs bele égetve, így a yutube vanced alapértelmezett tud lenni.
-
-
Ramoskaa
senior tag
köszi! most már jó!
Még lenne 2 kérdésem, remélem elfér.
Valamiért a messenger néha elefelejt jelezni ,hogy üzenetem jött. Mintha alvó állapotba kerülne. Miután megnyitom utana napokig jó.
Másik: régen volt ilyen buborekja a messenger uziknek . Ez teljesen megszűnt? köszönöm -
Gombinyó
őstag
Melyiknél maradtál végül? Unoffical Los 18.1-et próbáltam már, de nem éreztem stabilnak, így visszaraktam a gyári global romot. Pixel experiencet akarom majd még megnézni, hátha jó lesz. Ha nem szarakodna az AA a gyárin, akkor maradnék MIUI-n, de viszonylag sokat ülök autóban, így elég gáz, hogy eldobálja 20 percenként meg telefonhívás után a sporify a telefonon kezd el szólni.
-
-
-
ruzsabazsa
aktív tag
Olyan helyeken nem porog a mobilnetem ahol elotte az elozo telokkal semmi gondom nem volt.15mp-t nem kell varnom azert de abszolut nem kiegyensulyozott a teljesitmeny szamomra.Nem vagyok egy hightech guru de minden apro sz'rt eszreveszek rogton.Amikor jo akkor nagyon jo de ha meghulyul meg mindig a falhoz vagnam :D
-
-
-
-
-
-
-
Nem tapasztalok ilyet.
Amit bemásoltál beta -romról beszél... Tehát nem arról, amit használunk.
H+-on már alig adnak adatforgalmat, ez országosan így van.
4G-n rendesen megy.
Amúgy nem is tartom relevánsnak az infót, hisz egy másik ország másik usere egy másik mobilhálózatról regél...
Nekünk ez nem mond így semmit se...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged