Új hozzászólás Aktív témák
-
demetnor198
újonc
válasz
Kolondrum #1802 üzenetére
A közelség érzékelőnél nem vettem észre semmi hibát. Egyszerűen kicseng a teló es sötét a kijelző, ha feloldom a zárat mintha nem is hivnanak xsak azt latom ha belépek a hivasnaploba mikozbe hivnak hogy mig le nem teszi addig nem mutat semmit majd egyszer csak megjelenik az osszes hivasom kozte a nem fogadott hivas.
-
-
zotyesz 1
tag
válasz
Kolondrum #596 üzenetére
Tulajdonképpen itt hangjelzéssel van probléma, ha elveszik a térerő, ugyanolyan hangjelzéseket küld, mint amikor sms-ek jönnek, ezeket véletlenszerű időközökben szórja, sokszor 2-3 is közvetlen egymást követően, majd pl. a következő x másodperc múlva. A minap az államhatárt átlépve pár km után már kezdődött, először azt hittem sms-ek, de hamar rájöttem,hogy a térerő elvesztése okozza. Mivel útközben nem akartam megállni a telefonnal babrálni, így Pestig érve ez rettentő idegesítő volt, dehát ez bárkinek bármikor előfordul, pl. utazásnál völgyben,alagútban, stb. amikor elmegy a térerő. Ha kipróbálnád, és Poco x3-ad van, a mobilhálózatok beállításban állítsd be hogy ne legyen hálózat, és pár másodpercen belül rájössz hogy miről van szó.
-
-
-
-
válasz
Kolondrum #169 üzenetére
Én nem szeretek másoknak rendelni, mert ha baj van akkor még azzal is nekem kell vacakolni.
Mindenkinek van bakkártyája, és ha nem tud angolul akkor fizesse meg a hazai felárat. Különben még én érezhetem magam szarul, mert amit rendeltem hibás, és még azért is, mert benne áll a pénzem.
A-a
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest