- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
vilmos.nagy #199 üzenetére
A Xiaominak van asztali gépre gyári applikációja hozzá.
A gari bukó, ha jól tudom, de, ha magyar webshopból van a telefon garira amúgy se nagyon kell számítani. -
vilmos.nagy
tag
válasz
Gombinyó #198 üzenetére
Egy hét? A POCOtól kell unlock kódot kérni, és annyi?
Garanciáztatni vajon lehet még utána? Jól sejtem, hogy nem? (Legutoljára egy ZTE Blade 3-mal játszottam ilyeneket, ott meg is halt valami háttértár a telefonban, lehetett is kidobni az egészet :\. Najó, az első Moto G-re is raktam még anno Cyanogent, ha jól emlékszem)
-
Gombinyó
őstag
válasz
vilmos.nagy #197 üzenetére
Semmi extra. Egy hét kb a bootloader nyitás, utána mehet rá a twrp recovery és abbol a rom.
-
vilmos.nagy
tag
Gondolkozom azon, hogy a Nokia 7 Plusomat erre cseréljem. Ahogy nézem, itthon most a mobilexnél a legolcsóbb (82k), ha a mishopot kihagyom. Bárki tud bármit, ami miatt nem akarnék onnan rendelni?
Másik kérdésem, hogy lehet-e rá AOSP-közeli androidot varázsolni? Az XDA-n van hozzá topic, ahogy nézem, kérdés, mekkora szopó ezeket felvarázsolni, meg mekkora szopás manapság androidon custom ROMokkal tolni?
A Nokianak nagy előnye volt az Android One, s hogy nem kellett ezzel szopakodni, se semmilyen rootot nem-szerető app nyöszögésével. :\
-
válasz
Bathorypeter #195 üzenetére
Kihagytam volna. Trükkös cég...dobáljak a cégeket egymás között.
-
Predatorr
őstag
válasz
#90305280 #138 üzenetére
TURBADO
Ami a legfontosabb (és ez itt senkinek nem jutott eszébe): nem tudjuk, mi történt, csak azt, hogy mit mondanak róla. Nem az első cég lenne, amelyet jobb összeköttetéssel bíró piaci szereplők tönkretesznek, országos bankokat is döntöttek már be errefelé. Én nem bérelek, nekem rendes számlám (ÁFÁ-val) és garpapírom van. Az más kérdés, hogy a Xiaomi ezt eflogadja-e. A Samsung S8-cal semmire sem mentem, hiába volt meg az üzlet is és a számla, garancia. És sok helyen olvastam, mennyire rendben ment Turbadóéknál a garanciális rendezés, pl. még cserekészüléket is adtak javítás idejére, ami nagyon nem jellemző egyik cégre sem, hiába előírás, ha jól tudom. Mindemellett egyáltalán nem voltak sokkal olcsóbbak olyan cégeknél, ahonnan már eleve nem is vásároltam volna 1 éves tréfagarokkal, vagy éppen a neves xiaomishop.hu-ról, akiknek még meg is írtam, hogy szabálytalan kifizettetniük a garanciális szállítást a vevőkkel, kb. elküldtek anyámba (A FVH-t nyilván nem fogják). És volt pár Békéltetős ügyem neves, bejáratott webshoppal.
Mindeközben az összes, köztudottan szabálytalanul működő webshop vígan éli világát.mrThomi : Eleve le tudod tiltani a reklámokat. Én NoRoot Firewallt használok, böngészésre meg Foxot, krómtalanul nincs reklám.
tarbela777: A Bt füles nálam párszor szakadozott. Stratos 3 valahol szállítódik felém, majd elválik, hogy működik. A WiFi biztosan erősebb az S8-aménál, egy csomó helyen elkapom a wifree-t, ahol a Samsunggal nem sikerült.
Valaki tudja, mi az a "system" app, amely újra meg újra ki akar menni hálózatra? Egy ideje fogja a tűzfal, napokig próbálkozott újra meg újra (régi törlődött), aztán abbahagyta, most ott van letiltva, telónak semmi baja tőle.
-
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Xiaminál van valami reklámblokkolo ? Itt a privát DNS-re gondolok. Mert a dns.adguard.com-ra ha beírom nem igazán vettem észre hogy használna valamit is.
-
tarbela777
tag
válasz
Viktor0610 #189 üzenetére
Valóban, 5 Ghz-es Wifi-nél nem szakad, csak 2,4 használatakor. Sajnos a hálóban csak erősítővel megy a wifi, de az csak 2,4 Ghz-es. Más telefonnál nem volt ilyen gond. Ez így gáz, lehet telefoncsere lesz.
-
tarbela777
tag
válasz
Viktor0610 #189 üzenetére
Köszi, megnézem
-
válasz
tarbela777 #188 üzenetére
Nálam is sokszor megy együtt a telóval okosóra plusz Bluetooth headset.
Semmi gond velük.
Próbáld meg a "Wi-Fi, mobilhálózatok és Bluetooth visszaállítása" lehetőséget, hátha segít.
Illetve kérdés, kapcsolódsz wi-fihez közben? Ha 2,4 Ghz-es ez a kapcsolat, és teheted, válts 5 Ghz-esre. -
tarbela777
tag
Sziasztok! Használok okosórát és bluetooth fülhallgatót. Az a tapasztalatom, hogy sokszor ledob a telefon, nehezen kapcsolódnak, néha csak akkor tudom őket párosítani, ha újraindítom a telefont. Előző telefonoknál nem volt ilyen probléma. Van valakinek hasonló tapasztalata? Van rá megoldás?
-
motofi
aktív tag
A firstphone vajon milyen garanciat ad, mert az eladó kisasszony nem értette amikor kérdeztem milyen garaciat adnak gyártói vagy forgalmazói garancia??!
-
Gombinyó
őstag
válasz
Viktor0610 #180 üzenetére
Le lett rabolva a spanyol raktár
-
takkert
tag
válasz
Viktor0610 #178 üzenetére
eladó
amelyik a linkben van?
mert több xiaomi store van -
-
takkert
tag
alin melyikből kell rendelni?
[link] -
Icamingo
tag
Azt olvastam vmelyik tesztben, hogy a kijelző napfényben nem igazán látszik.
Tényleg ennyire kevés lenne a 480 nit? -
-
válasz
instantwater #171 üzenetére
Nincs vacakolás, mindenki tudja, hogy OHNE garancia. És senkit nem érdekel.
Hidd el ali és társai sokaknak olyan kínai, hogy nem is hinnéd. Nekem mondjuk már régóta nem, úgy jár ide Kína, mint én a Lidlibe. -
válasz
Kolondrum #169 üzenetére
Én nem szeretek másoknak rendelni, mert ha baj van akkor még azzal is nekem kell vacakolni.
Mindenkinek van bakkártyája, és ha nem tud angolul akkor fizesse meg a hazai felárat. Különben még én érezhetem magam szarul, mert amit rendeltem hibás, és még azért is, mert benne áll a pénzem.
A-a
-
-
válasz
instantwater #168 üzenetére
Másoknak. Egyik sem saját. F2-m van. Párom X3-as.
-
-
takkert
tag
honnan érdemes rendelni itthon?
vagy európai raktárból? -
redingitell
senior tag
Ma megjött a teló. 6 nap volt a vásárlástól számítva. Kellemes csalódás! A méretétől féltem egy kicsit, de símán elfér a kezemben. ( nem lapátkezű vagyok)
Egy redmi note 3 pro prime-ot váltott. Micsoda különbség........ -
válasz
redingitell #162 üzenetére
Én is onnan vettem a telóm, mert olcsó volt, hamar ideért, és a gari nem annyira érdekelt.
Nem volt eddig túl sokszor szükségem rá. -
redingitell
senior tag
válasz
Viktor0610 #161 üzenetére
Ez így igaz!
Viszont előbb veszek a xiaomi saját boltjából külföldi garanciával, mint itthon olyan üzletekből (ami kitudja mikor megszűnik) hazai garanciával, amit az életben nem tudok érvényesíteni.
Egyébként semmi baj a külföldi garanciával, sőt.... -
válasz
redingitell #160 üzenetére
Amivel nem Magyarországon érvényes garanciát kap!
Ez azért fontos infó. -
Icamingo
tag
Sziasztok!
Ilyen telefont szeretnék venni, 64gb-osat, gyári garanciával.
Hol tudom Mo-on megvenni? -
Turbado témát itt folytassátok!
-
Off off!
-
B Ádám x
csendes tag
Az a pár ezer forint inkább egy 20-as, és nehogy azt higgyétek, hogy az emag vagy bármely másik kereskedő nem próbál simlizni itt-ott. A különbség nagy része az adó, amit szerintem amúgy is kamatostul behajtani rajtunk máshol.
No meg onnan egyszerű felhasználó mint mi, nem is igazán tud utána nézni, hogy ki mennyire legális úton szerzi be a terméket amivel kereskedik. Szerintem egyik sem jobb mint a másik, mindegyik célja a minél nagyobb haszonszerzès, és ezért ha van lehetőség a szürke zónát választani azt teszik. (Tudom más, de pl ott van a VW dízel botrány) -
hroberto
veterán
-
batai15
félisten
Még egyszer nem néztem utána , és senki nem is tartott pisztolyt a fejemhez hogy nézzek utána az értékesítési modellnek . Szerintem te sem szoktál , szóval nincs jogod pálcát törni felettem .
világ amúgy sem fekete és fehér . Utoljára írom,nem volt szép dolog , olvastam olyat hogy van aki befizetett 2 mi 10re és se pénz se telefon.
Nagyon sajnálom, együtt érzek velük ,de erről szerintem nem a magyarok tehetnek , viszont a hozzáállásuk miatt szerintem sok másik nagy cég elbújhat. -
pandada
lelkes újonc
Értelmeztem.
Te pedig azt értsd meg kérlek, hogy ez részben elvi, részben lelkiismereti kérdés. Te néhány ezer Ft-ot megspórolva minden egyes vásárlásoddal áfacsaló, a beszállítóit megkárosító, jó eséllyel a dolgozóit alacsony fizetéssel, minimálbérre és/vagy 4 órára bejelentve (ha egyáltalán) foglalkoztató bűnözői szervezet zsebét tömted, támogattad a tevékenységüket.
-
motofi
aktív tag
Kevés megbízható bolt van itthon. A Turbado az volt. A Poco X3 sok helyen kapható, de ezektől az ember nem mer vásárolni. Mert ha ne talán baj van akkor old meg magad. Érdekes, hogy a hazai Xiaomi ami garantált megbízható, ott még még most sem kapható, majd hetek múlva korlátozott számban.
-
-
batai15
félisten
válasz
Schuler888 #140 üzenetére
Muhaha vagy nem muhaha , az hogy simliskedés miatt bezárták őket , és az ahogyan álltak az ügyfélhez , két különböző dolog . Előbbit nem kötelező tudni.
Csak mondjuk ehez is intelligencia kell hogy a kettőt elvonatkoztassuk egymástól.
Az eset szomorú, de üzemeltek Európa szerte 7 éve kb . Sok sok elégedett ügyféllel ,ezt jó pár akár hazai nagy név nem tudja elmondani magáról .
Nyilván akik előre fizettek azoknak különösen nagy gond ez most , és sajnálom őket .
Ettől függetlenül továbbra sem fogok túlárazott boltból vásárolni olyan arcpirító árazás mellett . -
-
B Ádám x
csendes tag
https://huaweiblog.hu/ujabb-telefonos-ceg-tunhet-el-magyarorszagon/
-
B Ádám x
csendes tag
Előző telefonom Note 6 prot tőlük vettem gond nélkül, de garanciát nem kellett igénybe vennem.
-
törölt tag
Kedves Megrendelőink! Sajnos a Turbado.hu webáruház tevékenysége jelenleg szünetel. A függőben lévő megrendelések törlődnek. Előre kifizetett megrendelések esetén az összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük. Köszönjük megértésüket, és mindenkitől elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt!
Sajnos, én sem vettem még tőlük semmit.
Na, majd most! -
-
-
mrThomi
addikt
válasz
instantwater #132 üzenetére
Nincs rá mód hogy megnyissam valahogy ha mobilnetet használok ? Ha wifiről vagyok nem baj, de kell a munkámhoz. Samsung telójaim mind megnyitották, plusz van egy tab A 2019 ami szintén megnyitja
-
mrThomi
addikt
válasz
instantwater #131 üzenetére
Köszi bár ahogy látom ez csak tilt, az meg töröl is, de így is megfelel nekem, lényeg hogy ne az eredetivel akarjon megnyitni.
Más: van megoldás a szuper háttérképekre ? Amiket eddig néztem szaggatott a menü így le is töröltem.
-
Én ezzel tiltottam le a gyári Youtubet: Hidden Settings For Xiaomi
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! OnePlus 7 pro-ról váltottam a gyenge üzemidő miatt. Három hete vettem a telefont, bátran ajánlom, nekem nem hiányzik az amoled. Mindent tud ami kell, az akksi pedig brutál sokáig bírja.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #93 üzenetére
Ez egy Find7 (a) ?
Ha igen (nagyon annak néz ki), szólj, ha kell valami hozzá.
-
mrThomi
addikt
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Bocs rossz kép. Erről lenne szó. [kép]
-
-
Berti1992
csendes tag
Félig meddig off: nem lesz ez a thread összevonva az eddig is pörgő x3 threaddel? Csak hogy egy topic egy helyen legyen
-
saxoolondon2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #121 üzenetére
hát ez rossz hír, nem gondoltam volna, hogy ennyire meríti, akkor ezek szerint a nagy kijelző teszi a dolgát
-
válasz
saxoolondon2 #122 üzenetére
Az app maga szuper jó.
De a megnövekedett fogyasztás nem tetszik.Mivel csak próbából tettem fel, már töröltem is. A dupla fogyasztás nekem már sok lenne.
-
saxoolondon2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #119 üzenetére
Közben én is vadásztam itthon egy huawei y6 (2016) telefont, én is feltettem rá egy ilyen app-ot, ez is ips kijelzős, szépen megy rajta pont úgy viselkedik mint pl az lg g6-om volt, hogy mivel nem amoled, hanem ips sötétben látszik, hogy világítja az egész kijelzőt, de ezt leszámítva, meg hogy nyilván fogyasztja az akksit, egész jól lehet az ips-t is AOD-sként használni. De kíváncsi leszek a te véleményedre
-
válasz
Viktor0610 #119 üzenetére
-
-
válasz
saxoolondon2 #114 üzenetére
Most feldobtam egy ilyen appot. Majd jelentkezem.
Az a baj, hogy alapból sokat nyomkodom a telót. -
-
-
mrThomi
addikt
Tudja valaki, hogy mostanában miért csinálja ezt a google-s telefonom többsége, köztük most a poco is, ha mobilnetről netezek ? [kép] Most ez pl ebayen egy item description amit nem akar betölteni, de munkámhoz egy bejelentjezős oldalt sem akar valamiért
Wifin működik mindig, és már az összes böngészőt megpróbáltam de mindig kiírja az oldal betöltésénél hogy nem biztonságos és befagy
-
PeAdam
tag
A huawei P40 Lite-ot 70 ezer forintért vásároltam. Az 40 wattos gyorstöltést tud, Kirin 810 processzor van benne, ami ennél sokkal erősebb (320 ezer pont antutun) persze azért az X3 is elég erős, ráadásul szerintem sokkal jobb a kamera a P40-nél, jobbak a fotók mint a Poco X3 esetében. Igaz a P40 Lite-ban nincs sztereó hangszóró, meg 120 hz-es kijelző, illetve gugli. De 100 ezer alatt messze a legerősebb hardvert adja és nekem ez kellett. Szóval azért ad jó dolgokat a konkurencia is, de ár-értékben ez tényleg megint nagyon jó telefon lett a Xiaomitól. És ha most vennék telót, nem pár hónapja, erősen gondolkodóba esnék én is rajta.
-
válasz
saxoolondon2 #110 üzenetére
Mivel IPS LCD a kijelzője így neki nincs AOD.
-
saxoolondon2
csendes tag
Valaki használja esetleg always on display megoldással? így érezhetően jobban merül?
-
Kali4
tag
245$-ért megéri Aliról rendelni? Sajnos a 64gb-s verzió már elfogyott Spanyol raktárból.
90k-ért lehet venni itthon is. Lehet, hogy a gari ezeknél se jobb.... -
válasz
pècsimunkás #106 üzenetére
Még ma elérhető volt akcióban Alin is.
-
-
Narxis
nagyúr
Nincs ilyen hardver, ilyen áron csak miui nékül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest