Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gombinyó #2019 üzenetére
Gondolom, gyári ROM.
Nálam is ezt írja.
Most -a Zynga nevének láttán- beugrottak a régi szép, mafia warsos idők...
Hajh... Nem ma volt... -
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Gombinyó #1527 üzenetére
Amúgy el kell ismernem, még így is a legjobb üzemidővel rendelkező telefonom ami valaha volt, csakhát nem kicsit bosszant, hogy ez a vacak egy hétig is elment egy töltéssel, és erre ezt kapja a júzer. Mégha agyon lenne nyomkodva, de egy játékot se látott soha..
Már a második héten elveszíti a teló a legnagyobb fegyverét. Egy vicc.
Gyári ROM visszatételéhez is kell bootloadert nyitni gondolom. ?? -
nimfas
addikt
válasz
Gombinyó #1145 üzenetére
llaszlo programjával feltettem a 3.5-ös TWRP-t. Most az Orange recovery-t is sikerült....
Wipe:
Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache,
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe)
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)
- Ha végzett menj vissza a TWRP főmenüjébe és válaszd ki a Reboot menüpontot, majd a Recovery opciót.Ezek stimmelnek? Ezeket kell Wipe-olni az új eu rom telepítéséhez?
szerk:
SYSTEM pl nincs is a WIPE között....
-
motofi
aktív tag
válasz
Gombinyó #1119 üzenetére
Lehet kicsit értetlen vagyok, akkor az a lényeg , hogy Xiaomi által kiadott hivatalos rom legyen a telefonon, de az bármelyik lehet nem csak az amivel épp vásároltam. Tehát ha bootloadert nyitok és ráteszek egy hivatalos indiai romot akkor minden banki applikációnak működnie kell?!
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Gombinyó #734 üzenetére
Ez az?
Nikita GCam Port 7.4
This Google Camera build came on July, 2020. -
vilmos.nagy
tag
válasz
Gombinyó #223 üzenetére
Köszi. Ezen szerint Android 11 alapú ROMmal inkább ne játszak még, mert nem fog menni? Az XDA-n talán van, aki összehozta, de a TWRP topicban meg az van írva, hogy ne annyira álmodjak róla :\
A surya/karna az NFCs/NFC nélkülit jelöli? Vagy?
-
vilmos.nagy
tag
válasz
Gombinyó #198 üzenetére
Egy hét? A POCOtól kell unlock kódot kérni, és annyi?
Garanciáztatni vajon lehet még utána? Jól sejtem, hogy nem? (Legutoljára egy ZTE Blade 3-mal játszottam ilyeneket, ott meg is halt valami háttértár a telefonban, lehetett is kidobni az egészet :\. Najó, az első Moto G-re is raktam még anno Cyanogent, ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged