Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ianhoward
tag
Ez a hiba, hogy nem kapcsol be a készülék újraindítás után a MIUI 12.5 verzió alatt van, vagy korábbi MIUI verzió alatt is tapasztalható?
-
Laccoss
addikt
válasz
egopista #595 üzenetére
Ezt akartam elkerülni, mert lehet megcsinálom, csak el ne csesszem még jobban. Olvastam én is, hogy állítólag ez szoftveres hiba, és ezekkel a leveszem az akksit, csak a következő újraindításig javul meg, utána megint lehet vele kínlódni. Állítólag újra kell húzni a szoftvert.
"Allo everyone, forgive me bad english.
from start,
1, to get your poco m3 to work, only two ways, oppening and shock de battery as already explaind here, our let the battery drain. ALL OF THIS IS JUST TEMPORARY IT DOESN'T FIX THE PROBLEM
2. this fix is only temporary till next time your reboot.
3. forget hardware problems IT'S NOT HARDWARE PROBLEM.
4. it's just a big bug,
SOLUCION
As soon as get your fone to work go to updates, there will be an update to miui 12.5 (android 11 based) a 2,5GB file update it, it will go black again, let it be. after 3 hours try to fastboot it, power botton and vol -
if it dosen't work, do the shock battery.
it will fastboot.
it will freeze in fastboot. press power button 10 seconds and it boots
now you have android 11 (hugly basterd) and MIUI 12.5.
you can reboot it safelly for the final test.
FIXED"forrás: [link]
-
egopista
csendes tag
Nekem is ráment a vasárnap délutánom.
Ha valakinek nincs türelme megvárni amig lemerül, és nem rest levenni a hátlapot:
1. Lepattintod az akksi és a mellette lévő csatlakozót.
2. Töltőre dugod a telefont.
3. Visszapattintod a 2 csatlakozót a helyére.
4. Megjelenik a töltöttség jelző, utána be lehet kapcsolni.Amúgy EDL modba kapcsol újraindítás után, el is tudtam érni gépről, csak nekem újdonság volt hogy EDL-ben már nem enged flashelni a xiaomi, csak ha regisztrált szerelő vagy, vagy mi...
-
Laccoss
addikt
Sziasztok!
Ma délután újraindítottam a telót, azóta nem kapcsol be, hiába nyomom több percig a bekapcsológombot, akkor sem. Most töltőn van, de semmi jele, hogy töltene. Mi történhetett vele?
-
kavalkád
senior tag
nekem úgy tűnik az akkumulátoridő jelentősen javult, 5. napja megy a telóm és még 37%-on van az akksim.
eléggé minimálisan használtam a héten, kb 2 óra telefonálás, 1 óra MS Teams meeting, viber üzenetek + 1-2 óra navigáció. -
movax
őstag
válasz
pècsimunkás #586 üzenetére
Milyen új felület? Nálam nincs semmilyen új felület.
-
pècsimunkás
addikt
Mekkora egy foshalmaz lett az Android 11, MIUI 12.5.2. ezen a telefonon.
Alapvetően darts számolónak és internet rádiónak használom, de kész katasztrófa lett így a telefon.
Vissza olvasva kicsit, valakinek bejön az új felület, valakinek nem. Nekem nem...
Na mindegy, gondoltam leírom a véleményem. -
movax
őstag
Két nap után továbbra sem látok semmiféle lényeges újtást, gyorsulást, jobbulást, sem a töltési élettartamot, sem MIUI 12.5-öst, sem az Android 11-est illetően (jó, oké, android security augusztusi). Itt-ott csiszolgattak látványelemeket. Szóval PR-fogásnak elmegy.
-
kavalkád
senior tag
-
Anybody
csendes tag
Nekem most jelent meg
Remélem minden oké lesz.
Nem akarok hard resetet
Ildi -
movax
őstag
válasz
kavalkád #573 üzenetére
A lehúzós képernyő nálam változatlan, a hangerőszabályzás igen, szürke lett, nem szép. Ezen kívül én nem látok semmiféle változást, az ígért gyorsulást egyáltalán nem. (Nem default ikonpakkot használok, így nincs változás az ikonok terén).
Illetve mégis van változás: 19 GB-ről 31,4 GB-ra ugrott a foglalt tárhely, ez vajon miért?
-
kavalkád
senior tag
feltettem én is de csak fejfájás lett a vége, csúnyák lettek az ikonok, a lehúzós képernyőt (irányító központ) is idétlenné tették, a hangerőszabályzó csúszka láthatatlan szürke lett, stb.
kár volt feltennem.
-
movax
őstag
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Akkuidőben ki , hogy áll? Anno az volt itt a vélekedés, hogy ne frissítsen az ember ha jót akar magának. Emiatt az enyém 12.06-on van még mindig. -
Köszi. POCO launchert a java-s ADBFastbootTool-lal uninstalláltam, de nem oldaotta meg, restart esetén ugyanúgy feketeség (de most csak 20%-ot töltöttem bele úgyhogy viszonylag hamar lemerül és akkor újra bekapcsolom)
Nekem 12.0.9 van, frissétést feldobja a 12.0.10-re, de nem tuodm felrakni, mert restart a vége és az meg tudjuk mibe fullad.
-
Nektek mi a MIUI verziótok és a Poco laincher verziója?
-
atika92
csendes újonc
válasz
Freddycom #553 üzenetére
Na, nekem is ugyanez volt! Mint fentebb írtam, sikerült nekem is ugyanígy ezzel a 0%-os akku dologgal visszavarázsolnom, utánam minden a szokásos volt. Hétvégén megint ért egy újraindítás, most mondom tényleg csak újraindítás lesz, nem kikapcs. Ugyanúgy se ki-se be utána. Addig nyomkodtam, míg valahogy bejött a fastboot, utána meg még tovább nyomkodva maga a rendszer is szokásosan felállt. Azért elég elb@szott dolog, hogy nem tudunk manapság "halál" nélkül újraindítani egy telefont....
-
Újraindítottam a telefont, mert baszakodott a wifi, ezután nem kapcsol be, semmire nem reagál. Na mondom kuka. Pár napig hagytam, gondolom lemerült teljesen, próbálom bekapcsolni, felvillan h 0% töltöttség, rádugom töltőre, hagyom kicsit, ezután probléma nélkül bekapcsol, minden így van ahogy hagytam. Van új rendszefrissítés, feltelepítem, kéri az újraindítást, megint kuka.
Látom redditen, ismert hiba, vmelyik frissítés okozta, talán a pocok launcheré vagy MIUI frissítés. Ekkora egy fasz brigádot bazmeg POCO-éknál...
Jelenleg újra várom, h lemerüljön csontra, h újra be tudjam kapcsolni. Vicc.
-
atika92
csendes újonc
Az az Ő nem frissítés közben kapcsolta ki, semmi nem ment, a programokat is mindig kilövöm előtte, sterilen kapcsolom ki. Egyéb felől néha igenis van értelme, sok ismerősöm nem szokta se újraindítani, se kikapcsolni xy márkájú telefonját, és elkezd be őrülni egy idő után.
-
edk-
őstag
Nincs értelme kikapcsolni töltés előtt. A töltő rádugásával úgyis bekapcsol, csak nem tölt be az Android, hanem egy töltésvezérlő program.
Az időnkénti újraindításnak viszont van értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest