Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #844 üzenetére
én téged nem értelek. elmondtad már 100 szor felfogtam. nem is neked írtam. nem kértem javaslatot a hsz ota ahol leirtad hogy várjak 168 napot. xd ja de bocs annyit hogy csinálnak e valamit mert márkafüggő a szervizelés ki mit hajlandó javítani. ezen kivül viszont csak meg jegyeztem (a fórumtárs azon kijelentésére hogy akinek nem jön be) hogy nem a telefonnal magával van a gond ,mármint hogy a készülék egyébként fasza csak van egy ilyen gondja amit én személy szerint nem vártam, tehát nem arról van szó bejön e vagy sem. Te kezdtél el megint jönni hogy küldjem vissza stb de én nem kértem. szóval inkább magadnak tedd fel a kérdést mit akarsz még tőlem mikor én már befejeztem evvel kapcsolatosan a kérdéseim. állítólag te is lezártad de mégis nekem címzed az üzeneted hogy küldjem vissza csináljam amit mondtál pedig nem kérdeztem és nem kértem már. az meg hogy valaki a negatívot is meg írja ugy látom itt ez a nagy gond. volt egy kérdés mástól kinek mi a tapasztalat ne csak a jókat kell meg írni mert mivan ha ő is belefut egy ilyenbe? azt gondoltam én naiv hogy a negatív kritika is fontos lehet hisz az is fontos de akkor én kérek elnézést hogy szóvá mertem tenni hogy márpedig ez is előfordulhat, akkor is ha ez 100-ból 1 vagy 20 vagy tök mindegy mennyi. viszont én akkor lezárom helyetted is mert ugyan írtad még sem tetted. Köszöntem az eddigieket.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #832 üzenetére
a régi telómra tettem már fel kínait is a rövidítést nem értettem. legalább írd ki. nem kell mi10t se pró
alapból 60hz en van, elég gáz hogy egy nem mai technológia ennyire vacakul működik. Még ha ritka eset lenne de ugyebár nem az. utána olvasva elég gyakori gond. valamelyik évben a samuknál volt balhé belőle. nyilván nem oldja meg a gondot ha hibás , de épp ezért jöttem ide, meg érdeklődni és tanácsot kérni, erre való a forumozás.
-
-
phoenix1989
őstag
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #778 üzenetére
XD Most nézem . bocs. xD
Röviden a frissítéseknél nem talál semmit de ha rámegyek arra hogy a legújabb frissítőcsomag letöltése akkor elkezd letölteni és telepíteni egy roomot. ez okozhatott esetleg ilyen gondot? 3 x csináltam meg mert azt hittem így talált újat mire rájöttem hogy ugyan azt szedi le minden alkalommal. -
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #776 üzenetére
Én sem értem ezért kérdezem .
első bekapcsoláskor nekem sem volt. Legalábbis nem emlékszem. Viszont az okozhatott ilyen problémát hogy a frissítések után a mozi ellenőrzésnél nem tálat frissítést de ha ra megyek a legújabb frissítési csomag letöltésre akkor mindig leszed egyet és felteszi. Gondolom ugyan az a Doom bár nem értem miért engedi ha nem új verzió. Sajnos ezt meg csináltam vele 3x mert azt hittem így újat talált.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #772 üzenetére
Az hogy a bekapcsolásnal a POCO logonal a teló felső része szürkés mig az alsó részeken szép fekete. Mint ha felül világítana a háttér . Miután vált az 5g feliratra mindenhol egységesen fekete. Most jött meg a páromnak is a teló nála az első bekapcsolásnal nem jelentkezett ez a dolog. De mindjárt készítek egy képet mire gondolok ha sikerul
-
-
HUNited
őstag
-
Terentius
őstag
-
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #627 üzenetére
Köszi. Én is ezt találtam, csak megijesztett az Alpha állapot és hogy egy hónapja nem frissült, előtte viszont 3 napon belül volt új verzió.
Te akkor ezek szerint nem tapasztaltál hibát, sikerült telepíteni gond nélkül, utána magából a twrp-ből is felflashelted hogy megmaradjon, tudtad törölni a titkosítást, feltenni az EU romot, és a Magiskot is?
-
tt_to
tag
válasz
Graphics #349 üzenetére
"( Szegény X3 NFC teljesen lassú ehhez képest
"
És akkor gondolj bele, egy korszerű idei évi telóba (Xiaomi Mi 11 Lite) is ez a proci került bele mint ami az X3-ban van.
-
-
waverider
senior tag
koszi mukodott!
viszont, aki a kinai modelt hasznalja es nem a globalt annak erdemes eloszor kikapcsolni az fajlmanager adatgyujteset (2. kapcsolo a nevjegynel) es aztan az ajanlasokat.
ugyanis, ha forditva jarunk el, es aztan visszalepunk egyet a menuben, majd megint a nevjegyre kattintva, ismet aktiv az ajanlasok es ezert - mint esetemben is tortent - lattam meg mindig a reklamokat, koszi a felhomalyositoknak! happy days -
-
Nem baj, hogy a saját szememnek hiszek és nem az internetnek?
Látom, hogy az alkalmazás háttere a most előttem lévő két samoled kijelzős telefonon is fekete
Lehet, hogy a szín nem 0,0,0 vektorosan, hanem 2,2,3 , de az átlag felhasználó ezt normál beállítású fényerő mellett feketének látja.
-
-
-
gombasm
aktív tag
Erősen gondolkozom én is a vásárláson.
"A kameráért kár, Gcam-mal sokkal jobb fotókat készít." - ezt nem értem. Mi a baj a kamerával, ha a Gcam -mal lehet jó képeket készíteni? Egyértelműen sw gondnak tűnik, főleg az után, ahogy a 4# -ben Novinyul már írta is: a fő modul a MI9 -ben már egyszer nagyon jól szerepelt. Kár, hogy a gyári sw miatt a tesztekben sokszor rosszabbat írnak a kameráról, mint amilyen az valójában. (A xiaomi kameraszoftvere amúgy nekem elég primitív, a több beállítás és a jobb minőség miatt mindig hamar kerül rá Gcam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest