Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
Graphics #3308 üzenetére
Két lehetőség van a telepítésre, vagy Upgrade módban telepíted és akkor megmarad minden, vagy "install_with_data_format.bat)-ra kattintasz és akkor töröl mindent és akkor menteni kell. Én Upgrade módban telepítettem és ment minden rendesen, de a Te döntésed hogyan telepíted. Lemaradt: jönnek a frissítések, és ugyan ilyen módszerrel települnek is. A TWRP törlődik.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #3234 üzenetére
nem itthoni routerről van szó így nem hozzáférhető. terhelt a router? tényleg? xD 2 telefon egy 500 megás nettel wifi6 routerrel és egy modemrouterrel egyikről másikra nem birt átlépni mert megállás nélkül jelszót kért egy már elmentett és használt jelszóval. biztos a router a gond. nyilván. nagyon leterhelt lehet szegényke. . kösz nem kérek választ. igen egyszerübb mert retek sok gondja van. mondok még egyet. ha már így, 5 film volt a telefonon kb 60-70gb. letöröltem őket mire úgy belassult azt se tudta melyik bolygón van. nagyjából 20 perc kellett neki (és lehet keveset mondtam) mire rendesen kezdett működni. hozzátenném a törölt mappába 3 percenként újra megjelent 1-1 film.
mielőtt nem értenéd a jelszó máshova kell a fel nem csatlakozás meg itthoni gond volt. nem bir két sáv közt váltani anélkül hogy ne kérjen megint jelszót amit már 20x elmentettem.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #3231 üzenetére
ha tudnám meg fogadnám de hiába olyan tanács amivel nem tudok mit kezdeni. a lehetőség nem adott ennyi. és befejeztem. egyébként is gáz hogy fél perc átjelentkezéssel elfelejti a jelszót ami ugye mentve van és senki nem törölte de ő nem enged be csak ha beírod újra . ez is mi már. tárolja de nem enged fel mert ő megtagadja hogy netezzél. beszarás
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #3223 üzenetére
miért is? a saját hálozatom kulcsához nem férhetek hozzá? a saját eszközöm eltitkolja előlem , király. pedig tárolja valahol hiszen elmenti. arról nem is beszélve hogy egyik hálozatról a másikra lépve aztán megint vissza az elsőre nem enged be mondván HIBÁS JELSZÓ . hibás egy jelszó amit tárol es el van mentve ráadásul fél percel ezelött még azon voltam. ez a készülék varázslatos
jonnyjoker01
azt csak akkor lehet ha arra vagy felcsatlakozva. de amit épp nem használsz azt nem tudod. -
kszthly
senior tag
válasz
Graphics #3203 üzenetére
Lehet törlés nélkül is, de lehet hogy nem lesz tökéletes.
Ha most tudsz twrp mentést csinálni, akkor esélyes, hogy majd vissza is tudod tenni.
Csak mentsd el gépre, pendrájvra, stb...
Android 12-vel egyelőre nem működik a TWRP.
A miui saját mentése nem elég?szanozs: mit szeretnél a TWRP-vel?
-
phoenix1989
őstag
-
flash-
veterán
-
mrThomi
addikt
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Graphics #2718 üzenetére
Továbbra is azt állítom, hogy nincs szó cseszegtetésről.
Tippem viszont nem nagyon van, sajnos.
Az adatmentő progik csak root-al fognak működni és ez teljesen logikus adatvédelmi intézkedés. További probléma ha olyanokkal próbálkozol amit a telefonra kell telepíteni, lehet pont egy olyan területre kerül fel telepítésre ahol volt a formázáskor adat. Mert akkor azt felülírja. Valahogy adb-n keresztül kellene próbálkozni. Ez pl. ezt ígéri, de nem ismerem, csak egy google keresés eredménye. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Graphics #2714 üzenetére
Én a helyedben kipróbálnék adatmentő progikat, hátha. Formázás után nem tűnnek el a fájlok a "lemezről", csak ha újak kerülnek a lemezre akkor kerülnek felülírásra. Viszont ha van titkosítás akkor szerintem csak a titkosított fájlokat lehet visszaszerezni. Hogy azt lehet-e dekódolni a feloldó pinnel azt nem tudom, annyira nem vagyok benne adatmentésben, meg hogy az android hogyan kezeli a dolgokat. A lényeg ha annyira fontos az adat akkor a) vagy utána tudsz nézni és megcsinálni vagy b) elvinni valahova ahol adatmentéssel foglalkoznak. Én a b)-t választanám ha tényleg olyan fontos, valószínűleg nem lehetetlen.
Viszont az biztos, hogyha használod a telefonodat, el kezdesz másolgatni rá akkor végleg el kezd elveszni bármi is volt rajta korábban.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Graphics #2712 üzenetére
Nézd nekem tökmindegy mit gondolsz a dologról. Viszont igen sajnálatosnak tartom azt a főleg a gyerekem korosztályában (25) felfedezhető tendenciát, hogy minden hiba feltárásos esetben előkerül az áldozat hibáztatás is. Véletlenül sem erről szól a történet. Ti jöttök azzal, hogy szar a twrp, ami részben igaz is, de van megoldás a problémára, mert lehet menteni a kritikus adatok. Valóban nem a oneclick mentés/visszaállítás a twrp-vel, mert az most nem működik. Kérdés, hogy lesz-e valaha még ilyen, mert most úgy néz ki, hogy nagyon ráálltak arra, hogy megnehezítsék a fejlesztők és a nem outofthebox okostelefon használók dolgát.
-
-
Petikeje
tag
válasz
Graphics #2671 üzenetére
Szia,
Ezek nem mennek:
Kamera indítása dupla hangerő le-re
120hzen Kodi (lehet nem a teló hibája)
Automatikus kepernyoforgatas a kezdokepernyon
Vezerlokozpontban nem lehet leszedni az ikonokat
A rezgés olyan gyenge mintha nem is lenne
Haptikus visszajelzés nem mukodik (billentyűzeten se)
Hang lejátszását indításkor nem lehet kikapcsolni
Mindenhová rakták keresőt csak a smart home beallitashoz nem
Ujjlenyomat felismerés nyomásra
Az akkumulátor töltottsegenek kijelzés megbízhatatlan
Töltési hangot nem lehet kikapcsolni
Töltési videót nem lehet kikapcsolni (mármint beállítás van, csak nem működik)Hát így kb ennyi. Nem zavar mind, csak együtt sok...
-
kszthly
senior tag
válasz
Graphics #2673 üzenetére
Ami a gyári (kínai) ROM-ban nem volt GDPR kompatibilis, azt egyszerűen kivették belőle és a Google megoldása került be a helyére. Körülbelül annyira kiforrott tákolmany, mint régen amikor a webshoppok varázsoltak romokat, csak hogy rá lehessen írni, hogy magyar nyelvet is tartalmaz.
Persze ez csak az én véleményem. Azért még szabad szeretni. 😊 -
gombasm
aktív tag
válasz
Graphics #2007 üzenetére
Két hete pont erről írtam, hogy milyen hálás dolog, ha valaki mindent megkérdez a keresés helyett. Már ebben a fórumban is kb. 5x le lettek ezek írva, én is linkeltem már be részletes leírást róla. Szívesen segít az ember, ha valaki elakad valamelyik bonyolultabb fázisban, de itt tényleg csak az a tanács segít, hogy : "Ne csináld!". Aki ennyire nincsen tisztában alapvető dolgokkal, annak csak a baja lesz abból, ha nekiáll - és még jó, ha utána nem te leszel az oka, mert rosszul magyaráztad el...
.
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics #1973 üzenetére
Felraktam egy előzőt az is ilyen. A 3.5.1_10
De az alpha verzios legújabb is így viselkedett
Ha beírtam a pin kódot akkor látta a telefon tarhelyet.
Mindegy lényeg hogy ha megadjuk a zarkepernyo kódot akkor látja a tárhelyet.
Itt ezt senki nem írta,azért is írom most hátha segítek vele -
flash-
veterán
válasz
Graphics #1954 üzenetére
Teljesem valtozo mikor kell némitani nekem az nem megoldas.
Kábel: az ikeás 1.5m es kábel csak 3000mah val tölti a telefont, tudtok tippet arra h hol vegyek hosszú, viszonylag strapabíró usb c kabelt amivelvtudom teljes sebességgel (turbo charge) tölteni a telefont?
Egyébként hogy keressek rá milyen szabvámyú kabel ez? -
dbius
veterán
válasz
Graphics #1940 üzenetére
Nézd meg, hogy a "biztonsági elem helyzete" mire van állítva: "HCE Wallet" legyen.
Kapcsold ki az NFC-t, várj egy kicsit, majd kapcsold vissza, valamint nézd meg, hogy az érintéses fizetés simplere van-e állítva és hogy alapértelmezett használatánál: mindig az alapértelmezett alkalmazás használata legyen kiválasztva.
Ezen túlmenően a Simple alkalmazás engedélyeinél az automatikus indítás legyen engedélyezve! (nálam nincs lakatolva és a MIUI akkukímélő sincs kikapcsolva)
Nálam ezekkel a beállításokkal működik rendesen EU Dev romon - kop-kop -
Ezen kívül a készülék újraindítása is jól jön néha.
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics #1877 üzenetére
Igen azt hülyén is tettem fel,meg felesleges is volt már rájöttem közben
Nem tudtam már javitani,a telepitésre gondoltam hogy honnan jobb,egyszerűbb,ilyesmi,de akkor mindegy végülis
Ami jobban izgat most,az a törlés dolog.Nem tudom mi az a Metadata és hogy hol a system a törlési sorból?
-
gombasm
aktív tag
válasz
Graphics #1868 üzenetére
Azért az újként érkezőktől minimális kutakodás elvárható lenne, szerintem ő legalább az ötödik olyan kérdező, aki szeretné, ha minden olyasmit leírnánk neki, amit 30 mp -es kereséssel megtalált volna készen. Szép dolog a segítőkészség, én is rengeteget kaptam belőle és segítek is ha tudok, de azokat az alapokat, amiket már ezerszer leírtak és nyilvánosak, meg kellene találni önállóan. Nem államitkokról van szó, a twrp telepítése pl. az eu dev romoknál mindig oda van másolva, szóval aki letölt egy romot, ott a telepítéshez mindent megtalál leírva. Ha nem megy az angol, akkor meg ott a fordító.
Íme:
Egyetlen PGDN nyomásra van attól, ami letöltésre került.
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics #1865 üzenetére
Nem számoltam pontosan ,de ma már nyithattam.Szóval ezek szerint letelt.
Letöltöttem ezt a TWRP-t twrp-3.5.2-alioth-Nebrassy.img
Most töltöm a HMK40 POCO F3 eu dev romot is.
Ha ezek meglesznek akkor a TWRP-t hogyan érdemesfelrakni?
OTG kábel és pendrive segitségével vagy parancssorral Fastboot módban?Nem szeretném elcseszni azért kérdezem.
Szoktam ilyet csinálni,de annyira változik minden hogy inkább kérdezek mint bolond módon nekiessek -
HUNited
őstag
válasz
Graphics #1674 üzenetére
Az az egyik bajom, hogy nem tudom kié az oldal, mert csak egy marketingügynökség van feltüntetve, mint adatkezelő (impresszum mint kötelező elem nincs is)...
Szakértő meg hiába vagyok, megbízást nem kaptam, ingyen meg nem elemezgetek semmit, csak kicsit felcseszte az agyam ez a hozzáállás. Ha bekattannék, tudnék nekik néhány kellemetlen percet (órát) szerezni, de hál Istennek van jobb dolgom is. Nem azt mondtam hogy én vagyok az atya úr Isten, csak azt, hogy vagy tucatnyi jogszabályt sért meg, ezért a szememben adathalász oldal, és szigorúan véve bűncselekményt (vétség kategória) is elkövetnek (BTK 219. § Személyes adattal visszaélés).
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #1671 üzenetére
Sorolhatnám, hogy szakmai szemmel (marketing szakértő vagyok, és többek között adatvédelmi referens) milyen jogszabályoknak nem felel meg, de csak egyet írok:
Az adatkezelésnek célhoz kötöttnek kell lennie, és az adatkezelés takarékos kell hogy legyen. E-mail cím kérése az IMEI szám ellenőrzéséhez egy (állítólag, bár az adatkezelésiben egy noname 123. PR/marketing ügynökség szerepel) hivatalos gyártói oldalon nem felel meg.
Ráadásul nekem a második lekérdezésnél már a hírlevél feliratkozást is kötelezőnek jelölte meg
Még jó hogy kamu e-mail címet adtam meg, és ebből is látszik milyen bóvli, mert engedte.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Graphics #1637 üzenetére
Most azt olvastam xda-n, hogy a pocket detection-t, és esetleg az always on display-t offra kell tenni. Nálam csak az első volt aktiválva, de így átbillentve kíváncsi leszek, változik-e valami. (Az akkuhasználatot a Franco Kernel Manager battery service-ével követem figyelemmel.)
-
svgyula
addikt
válasz
Graphics #1619 üzenetére
Szia! és mobilizmo Nagyon nem értitek! A telefont ha ellopják és kidobják belőle a "pin kódos" sim kártyát akkor simán lehet használni hívásfogadásra ezen mit nem lehet érteni?! Berakja a saját sim kártyáját és műxik a telefon! Nincs semmilyen pin meg minta szarság! A telefon kicseng híváskor és lehet rajta beszélni! Ez így világos? A sim pin kód csak az adott sim-re vonatkozik azt kidobva (1 perc) már semmi nem álla a telefon és a hálózat közé! Arról nem beszélve, hogy a wifi és bluetooth is elindul! Sőt a PC-re is csatlakozik. Ezt mind kipróbáltam! Ja és senki ne jöjjön azzal, hogy le kell tiltani az usb hibakeresést mert nem akarok minden nap időt tölteni azzal, hogy ezeket állítgatom. Ez nem biztonság ez egy sz@r! Egy sim master pin megoldaná ezt a gondot (lásd pc power on password)de úgy néz ki ez senkinek nem érdeke!Ha ezen is így működik akkor köszönöm nem kérek belőle! A lényeg az lenne ha bekapcsol a telefon(minden reggel) amíg nem adom meg a pint addig sehova nem lép fel! Ez egy esetleges lopásnál a telefont használhatatlanná teszi! Így pedig csak kicsit lassítja az adatok lopását és garantált az, hogy soha nem látod többé!
-
RoBos
senior tag
válasz
Graphics #1590 üzenetére
Én is tudom, nem is igazán a MP-re gondoltam, hanem, h egy "Redmi 10 kategória" megkap egy új szenzort, az F3-ba meg tesznek egy többéves konstrukciót. Ez az 50MP-es JN1 szenzor biztos, h már létezett az F3 tervezésének az idejébe is. De most már mind1, év végén jön a Redmi K50 series aka. Poco F4, abba talán már új technológiát pakolnak majd!
-
gombasm
aktív tag
válasz
Graphics #1514 üzenetére
Van már újabb :
[link]
Bár az otg nekem az első változaton is működött, nem használtam pendrive-ot a telepítéskor.
Ez az újabb már rezeg (), de újraindításkor a beállításokat (nyelv, időzóna) eldobja.
Ez van most fenn, telepítéshez tökéletes. Mentést nem használok, nem próbáltam. -
havri1
félisten
válasz
Graphics #1402 üzenetére
Ezt nem vitatom, csak a többesszam erős volt, és az szólt nekem, holott múltkor ő mondott hülyeséget.
Alapjaiban az elv jó, addig van fastboot, ameddig nincs hivatalos twrp. Esetemben pedig vastagon megállja a helyét, a telefonomra csak fastboot van még. És amikor még poco volt, fastbootot találtam.
Hogy nem követem napi szinten e telefon eu rom állapotát.. Igaza van -
-
mckangi
senior tag
válasz
Graphics #1160 üzenetére
Én örülök ha megvan az 1 nap.
Van egy vodás sim beszédre,meg egy telenoros adatsim.
A régi telóm (Huawei Mate 20 Lite) 17 órát bírt a két aktív simmel úgy, hogy az adatkártya 4g-je csak akkor volt alkalmanként bekapcsolva,mikor kellett.
A kártyán csak 2g volt aktív.
Az akkut ki is cseréltettem,mert azt hittem hogy döglődik.
Most hogy nincs bent sim majdnem 3 napot bír.Az F3 ezekkel a simekkel majdnem bírja a 24 órát, bár csak 80%-ig próbálom meg tölteni, ráadásul a Huawei 10 wattos töltőjével,mert így mintha tovább bírná az akksi.
-
Zsoleszhun
addikt
-
havri1
félisten
válasz
Graphics #1048 üzenetére
Pontosan, tuti köze van a világításhoz. Régen Samsung S szériánál volt ugyan ez, ott ragasztási hiba, egész egyszerűen az a panel gyártásnál ez egy hiba volt. A ragasztás látszott minimálisan foltokban. Amoled szintén. Nincs 2 egyforma panel. Engem kárpótol a sebesség, és tényleg csak sötétben, szürke vagy pl whatsapp halvány zöldnél látszik főmenüben.
-
havri1
félisten
válasz
Graphics #1044 üzenetére
De ugyan az az app, mi8 és f3 között is más. Nem vágom.
Nekem gyanús, hogy szoftveres hiba is lehet még. Mert néha látszik. Vagy a Hz - re tippelek még. Mert 60/120 között is van eltérés valamennyi a foltokban.
Vagy arra gondolsz, hogy a szürke alatt jelenik csak méleg a hiba? -
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #1011 üzenetére
de hogy nem nézel. azt irod hogy adjak engedélyt az appnak. TÉÉÉÉNYLEEEG??? váóóóó eszembe se jutott mikor a pofámba vágja mikor elindítom ráadásul évek óta volt használva szóval valószínűleg be tudtam állítani.
dzerk: plusz ha figyelted akkor leírtam hogy van hogy jelez van hogy nem. vagyis ha nem adtam volna engedélyt akkor egy sem jönne át. itt a gond az hogy nem folyamatos az értesítés. de magán a készüléken sem, nem hogy az órán.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #1008 üzenetére
be van állítva ugyan ugy ahogy a másik telefonon az én igényeimnek megfelelően de ez akkor sem úgy működik. azért ekkora hülyének ne nézzél már. ha nem tudnám beállítani az igényeimnek akkor a másikon sem tudtam volna, de érdekes módon ott probléma mentesen ment.
p30 nál se lakatoltam semmit semmi szükség nem volt rá. kinyitom az appot kapcsolodnak egymáshoz aztán szépen becsukom és minden értesítés megérkezik. messenger szintén. soha nem hagyok nyitva semmit. mindent becsukok ha leteszem a telefont a kezemből. -
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #1004 üzenetére
beállítottam de egyet egyet jelez és ennyi. P30 minden üzenetnél ad hangjelet és az órának is továbbítja F3 van hogy jelez van hogy nem. van mikor hanggal de van hogy csak a képernyő jelez vagy semmi. szóval össze vissza. az órával meg nem kommunikál rendesen. ott is össze vissza, de leginkább semmit nem akar jelezni. az hogy az appokat meg bezárom akkor teljesen néma. ez a lakatolás meg milyen hülyeség már. más telefonnál nem kellett, fogtam töröltem mindent és mégis megkaptam az értesítést. -.- elég fura
-
phoenix1989
őstag
válasz
Graphics #962 üzenetére
Mert az amoledre mondják hogy jobb és mivel nem volt akartam. Ennyi. De ettől még akkor is fura hogy ennyire nem figyelnek vagy csak a gyártó nem foglalkozik vele esetleg az aki felhasználja. Pl Huawei p30 oled kijelzőjén semmi hibát nem látok. Minden olyan amilyennek kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest