- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
herrká #18740 üzenetére
Én csak használom, de, hogy mitől megy???
Mint Csodabogár, mikor Kelly kérdőre vonta...Szóval, Plex. Te csak Plexet emlegetsz, de tisztázzuk, hogy Plex szerver, vagy Plex kliens! Hol fut nálad a Plex szerver? Azon a bizonyos pc-n? Ha a web böngésző címsorába beírod a Plex szerver elérését, mit látsz? http://<local IP>:32400/web/index.html#!/
Van Plex fiókod? -
enginev3.0
félisten
válasz
herrká #18732 üzenetére
Pedig https://app.plex.tv/desktop/#!/ oldalt megnyitva, jobb oldalt felül ott van a kis villáskulcs
-
commanDOS
senior tag
válasz
herrká #16554 üzenetére
Közben rájöttem, h balf..sz voltam. Hiába volt sorozatok mappa, amit beolvasott a filmek között. A sorozatot manuálisan külön médiatartalomként hozzáadtam és lát/lejátszik mindent. Pedig elég sokat kerestem külföldi fórumokon is, nem gondoltam, hogy ennyire kézenfekvő. Nyilván Te ezen túl vagy már, de hátha...
-
commanDOS
senior tag
válasz
herrká #16549 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldani?
Úgy látom ez visszatérő kérdés, próbáltam utánaolvasni, de nem találtam egyértelmű megoldást rá.Nekem is hasonló a helyzet, viszont semmilyen sorozatot nem jelenít meg.
Van egy Samsung tv-m (UE55TU7102), PC-ről plexen keresztül szoktam filmezni. Ha mappanézetre állítom, akkor a mappát, amiben az .mkv fájlok vannak megtlaálja, de a mappát üresnek mutatja a tv-n és a pc-n futó plex is. Próbáltam átnevezni, átrendezni a javaslat szerint, újratelepíteni, de semmi. -
-
divan
őstag
válasz
herrká #14976 üzenetére
Igazából legtöbb esetben elég, ha a file nevéből kiolvasható rendesen a címe. The Pacific S01.E01. Mondjuk. Tapasztalatom szerint az, hogy space, vagy ., vagy _ van a szavak között mindegy, azzal már elboldogul. Vannak oprendszerek, fájlrendszerek, amik nem szeretik a space-t a szavak között, emiatt alakult így. Szerintem a . a legkulturáltabb ebben az esetben.
-
UberMutant
őstag
válasz
herrká #14971 üzenetére
azt hibásan ismerte fel.
ellenőrizd , hogy helyesen szerepel e a neve a fileokon / könyvtárakon
https://thetvdb.com/series/the-pacific ha ez az , ha nem keresd meg a thetvdb adatbázisban a helyes nevet.amúgy javíthatod is a fix match gombbal , jobb alsó sarokban 3 kis pötty a sorozat képén. meg ott meg is názheted, hogy mit ismert fel a mangás cuccnak. ha rámész 1 részre , ott a képén 3 kis pötty a jobb alsóban majd get info , megmondja a filenevet.
update:
látom a pacific sorozatod csak tp ként szerepel a filenévben, a manga pedig tp nevű , így jogos, hogy azt a képet tette be.
nevezd át az összes pacific részt helyes névre. the.pacific.s01ep01 ilyesmire. -
pitvary9837
újonc
válasz
herrká #14960 üzenetére
Sziasztok,
köszi minden segítséget. Kivégzésem elkerülésére kikapc
soltam az UPnP-t, beírtam amit javasoltatok:
Eddig jó helyre írtam az adatokat?
A 192.168.1.67 a NAS címe. Mit kell írjak az ""External host"-ba?
A PLEX továbbra is vak:
/dl/upc/2023-07/16/1251686_v03pdc8tb3d5lyjw_plex_nothing.jpg
Még egy kicsit segítsetek - bár fogalmam sincs hogyan hálálhatom meg.Köszi, üdv
Gab -
herrká
senior tag
válasz
herrká #14944 üzenetére
Újabb kérdés. A sorozatok mappát hozzáadom. Nem sok, vagy hat letöltött sorozat van benne. De bármit csinálok csak egyet jelenít meg! Törlés után is újra ugyanazt a sorozatot olvasta be. Ha külön a sorozatok mappában lévő sorozat mappáját hozzáadom, akkor megy a beolvasás percekig, aztán ugyanúgy nem jelenik meg. Segítség! Köszi
-
zseko
veterán
válasz
herrká #14944 üzenetére
Lehet félreértem amit írsz, mindenesetre a pc-n két Plex van: a sima, ami a lejátszó, és a Plex Media Server. Ez utóbbit kell indítani, és alapból ebből valóban nem is látsz semmit. Viszont az óra mellett megjelenik az ikonja, és ott az Open Plex-et választva megnyitja böngészőben.
Ha ez nem fut, akkor sehol nem lehet lejátszást indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged