- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Troy66 #18787 üzenetére
Lineáris tévéadás semmilyen szinten, még ingyen sem érdekel
Pont az lenne a lényeg hogy azt nézhessek amit én akarok, és akkor amikor én akarom. Más nyelvű nem probléma - mivel jellemzően nem nézek angol nyelvű műsorokat
Angol felirat legyen, azzal már elboldogulok.
De ezen akármennyit is rugózhatunk most már, veszett fejsze nyele nekem
Egy esetleges ~60%-os akcióban megveszem a plex pass-t, másképp nem.
(persze tisztában vagyok vele hogy ekkora mértékű akció sosem lesz)Legyen itt a vége
-
zseko
veterán
válasz
Troy66 #18779 üzenetére
Nyilván, igazad van és egyet is értek, én azért úgy gondolom, a felsorolt szolgáltatóknál azért csak kapok egy so-so bőséges tartalmat a havidíjért, azaz tartalomhoz való hozzáférést (a minőségről most ne beszéljünk...
), itt meg a lifetime-al mit? Egy 'kapcsolót' a hardveres kódoláshoz, meg olyan 'hasznos' dolgokat, mint 'átugorhatom a stáblistát', és társai. Hát kössz, ez utóbbiakért én nem fizetek 220€-t, havidíjat meg aztán pláne.
Nyaraláshoz vinni szoktam a 4K Max-ot, ha azt mondod hogy ezek után azzal nem férek hozzá a saját tartalmaimhoz házon kívülről előfizetés nélkül, akkor még inkább elásták magukat előttem. Persze van Netflix, Disney+, Max, SkyShowtime, Prime, Viki, szóval nem vagyok rászorulva a plexre, na meg a nyaralás amúgy sem videózásról szól, csupán nem szeretem ha korlátoznak, még ha nem is használom ki
És persze egyetértek veled, a Disney+ szopat azzal hogy random kidobálja a tévéket, stick-et, mert 'nem a saját háztartás része' és hozzáadni se lehet (ha meg igen, akkor másik tévét vág ki), csak a 'távol vagyok' választható, a Netflix meg 'ki az extra tag?' kérdéssel zaklat és három havonta 'démonűzést' meg 'kanosszajárást' kell végeznem hogy tovább működjön
-
-
ugyes
senior tag
-
stickermajom
addikt
válasz
Troy66 #18715 üzenetére
Azért mielőtt beruházol csinálj egy tesztet a Plex DVR funkciójával. Akár egy hónapra fizess elő valami IPTV szolgáltatónál. Nekem nem volt jó tapasztalatom vele, inkább Channels DVR-ért fizetek külön hogy menjen rendesen.
Állandó stream problémák, 4k60fps stream szaggatott, stb.
-
ugyes
senior tag
válasz
Troy66 #18713 üzenetére
Nem egészen: felteszed ezt a hálózatra és a Plex-en belül regisztrálod, mint DVR egység (egyszerű keresés a DVR menüpontban). Utána beolvassa a műsorújságot, majd te kiajánlod azokat a csatornákat, amelyeket szeretnél nézni Plexen keresztül. A folyamat végén a Plexen a DVR menüpontban láthatod majd az összes engedélyezett csatornát, bárhonnan is jelentkeztél be a Plexbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged