Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kareszkaresz
üzenetére
DSM alatt elméletileg itt van az adatbázis könyvtára (natív instalnál):
/volume1/PlexMediaServer/AppData/Plex Media ServerForrás -
ugyes
senior tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Plex a lejátszó eszköz "tudásának" megfelelő hangot (és képet) továbbít. Ha nem tudja egy eszköz a DTS-t vagy EAC-ot (példák), akkor a Plex által megismert valamelyik eszközformátumra fogja alakítani (pl. AAC). Azt, hogy miként lehet befolyásolni a codec-ek közötti váltást, nem tudom.
Itt egy leírás, hogy a lejátszón lévő audió beállítások mit jelentenek.Alapvetően mindegy, hogy min fut a Plex, amíg nem kell átalakítania a szervernek. Ha ARM-es Synology-d van, akkor annak nem elég az ereje ehhez. Az audió átalakítást, emlékeim szerint, továbbra is erőből (azaz nem hardvergyorsításból) oldja meg a Plex.
-
ugyes
senior tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Elég sokszor ez a transcode oka valójában, igen tud.
-
ugyes
senior tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
A jelen hivatalos álláspont szerint mindenki tud távolról filmet nézni, ha a szerveren van Plex Pass, függetlenül attól, hogy az végül transcode lesz-e vagy sem.
-
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Nekem SSD-n van a metadata. De szerintem ennek semmi köze a pörgetéshez, azt talán a RAM-ban tárolja.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
-
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Nemrég váltottam hdd-ről ssd-re, nem vettem észre jelentős különbséget.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Kometa Wiki: [link]
-
Biga123
addikt
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Igen a plexhez kapcsolódó cucc, tudod moddolni a borítóképeket vele.
-
gyugyo79
addikt
válasz
kareszkaresz
üzenetére
A relay (app.plex.tv) szolgáltatásukról itt olvashatsz többet:
https://support.plex.tv/articles/216766168-accessing-a-server-through-relay/
Itt meg az általánosabb összehasonlítás a fizetős és ingyenes szolgáltatások közt. De ha jól rémlik pld a fenti linken olvasható 1vs 2 Mbps maximum nincs leírva szóval nem 100% -os ...
https://support.plex.tv/articles/202526943-plex-free-vs-paid/1 körbe én a közvetlen elérést tesztelném le http -n. Ha jól láttam Syno NAS -od van és akkor van synology.me -s dinamikus domain címed. Első körbe mobil net utána cégtől ...
Ha az úgy megy akkor írj rám és leírom neked az általam használt scriptet amit én használok Synon és annyit csinál, hogy feladatidőzítőből futtatva leállítja a PLEX szervert legenerálja a Syno által dominhez kért let's encrypt -es tanúsítványból a PLEX-nek ami kell és utána vissza indítja a PLEX szervert
Meg, hogy mit állíts be a PLEX-be , hogy ezt használja. Értelemszerűen let's encrypt -es tanúsítványnak lenni kell a Synon beállítva és kérve a használt ddns címhez.
-
gyugyo79
addikt
válasz
kareszkaresz
üzenetére
1 körbe tisztázni kéne. Te fixen az app.plex.tv -n át használod vagy úgy ahogy blakey javasolta és be van minden állítva és a
http://saját.domainneved.akarmi:porton/web
vagy voltál annyira hozzáértő, hogy generáltál tanúsítványt is és a
https://saját.domainneved.akarmi:porton/webA hazai streaming szolgáltatókkal ne hasonlítsd össze ha a app.plex.tv-t használod, mert azt még legutóbb egy USA amazon aws szolgálta ki amikor néztem ami tök másik szabály egy tűzfalon

-
boborján2
senior tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Először is beszélned kellene a rendszergazdával, mivel látszólag a munkahelyedhez köthető a probléma.
Legalábbis a leírtak alapján. -
blakey
titán
válasz
kareszkaresz
üzenetére
És ettol mukodni fog munkahelyi halozaton ahogy a tobbi streaming? -
A saját routereden kell beállítani, ahol a NAS van. Az fogja biztosítani, hogy WAN oldalról is elérd. A PMS-en zöld a WAN elérés, ha nem, akkor az része nem működik. -
ulmikukac
tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
En azt gyanitom, hogy a ceges halozaton es gepen van tiltva valami port ami kell neki vagy maga a plex linkek.
-
blakey
titán
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Itt a leírás a pontos beállításhoz. A 32400-as port csak belső hálózatra érvényes, ha ugyanazt akarod "kiküldeni" (nem célszerű), akkor azt kell beállítani a router "port forward" beállításainál. Bármilyen szabad portra "kiküldheted", nem 443-ra hanem valamire, amit könnyen megjegyzel, pl.42300.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest