- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz gyugyo79 #17538 üzenetére
Eddig mindig app.plex.tv oldalon kerersztul hasznaltam.
Számít ezeknél hogy van e elofizetesem vagy sem?AWS kiszolgalon keresztul allitottam be a tuzfalamat itthon neki. Avval egyutt igy mukodik szepen kifelé annelkul nekem nem is ment. :/
Eloszor munkahelyen nem mukodott de ezert csodalkoztam rajta mert minden mas meg megy holott 443 ugyanugy mindenhol.
Nem tudjatok a plex vajon forwardolja a kiszolgalo portomat amikor megjelenitené a tartalmat vagy azt helyben náluk 443ra forwardolja es már azon kuldi ki az app.plex.tv oldalra? Elég fontos kulonbseg a kettő.A sajat domainen keresztul nem rossz ötlet kössz a tippet megérne egy probat kikerulve az app.plex.tv oldalt.
Tanusitvanyt plexhez nem generaltam kulso szervereken vannak de ez is egy remek ötlet
!!!
Addig is ha valakinek van még valami ötlete szivesen meghallgatom. Kiprobalom gyugyo által leirtakat addig is mindegyik nagyon jo ötlet köszönöm szépen őket.[ Szerkesztve ]
Forum hozzaszolasokat nem biztos, de a privat uzeneteket meg aznap elolvasom ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Hibátlan állapotú lemezes Ps5 Playstation 5 slim
- Új Corsair RM750x 750W 80 PLUS Gold (garancia: 2027. 07.02.)
- MacBook Pro 13 inch M1 8c/8c 8gb ram 512gb ssd
- Iphone 14 Pro Max - 256GB- 82%Akku- Kártyafüggetlen
- Asrock 6700 XT 12gb videókártyám és ryzen 5 3600 processzorom cserélném 3080 10gb-os videókártyára!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest