- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
stribika
csendes tag
Értem én. Pl kutyát árulok 40k-ért, de igazából az is megérné, ha 20-ért adnám. Így aztán, hogy a kevesebb pénzzel rendelkező vásárlóktól is nálam vásároljanak, 30 ezerért 3 lábú, 20 ezerért pedig 2 lábú kutyát is árulok. Megmondom előre, hogy hibás, a probléma nem ezzel van. A probléma azzal van, hogy nem születnek 2 meg 3 lábú kutyáim, hanem egy úgynevezett fűrészeléses technológiával állítom elő őket a 4 lábúból.
Nyilván annyiban más ez a példa, hogy a kutya nem javítható, a CPU meg igen, de a lényeg sztem érthető. Munkát végzek, és nem hozzáadott, hanem elvett érték keletkezik.
-
dezz
nagyúr
Az egyszeri consumer nyilván így fogja fel... Más meg úgy, hogy az "A lehető legtöbbet nyújtjuk Önnek, amit az adott árból megfelelő nyereség mellett ki tudunk hozni!" feelinget felváltja az, hogy "Tudnánk mi többet is nyújtani már azért az árért is (hiszen ott van a prociban), de eszünk ágában sincs! Kell? Fizess!". Oké, egy proci árában csak egy kis hányad a gyártási költség, ott van még az egésznek és a gyártástech kifejlesztésének költsége is. Mégis, kicsit rokonszenvesebb lenne az egész, ha nem lenne már a legolcsóbb terméken is extraprofit.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest