- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu333
tag
válasz
samfishR #149 üzenetére
Szia! Ezekszerint még nincs konkrét információ róla, de mindenképpen érdemes várni egy kicsit vásárlással, viszont nem tudom 64GB-os verzió kapható lesze-e itt Magyarországon. [Lumia 1020]
-
balu333
tag
Nagyon android párti vagyok, de eléggé meggyőző ez a telefon, bőven elég hardveresen, kijelző felbontásra is, nem beszélve egyik legjobb kamerás mobil, felesleges DSLR gépekhez hasonlítani ez nem fényképezőgép hanem telefon, de bőven hozza azt a képminőséget amit egy telefontól el lehet várni
ha produkálja a megfelelő anyagminőséget is nem úgy mint mostanában a Samsung, akkor ez lesz a következő telefonom! WP 8-ról nem tudok nyilatkozni, de gondolom meg lehet szokni, symbian után csak androidos teloim voltak
BobTail néztem neked van már ilyen telefonod, ha olvasod a hozzászólásomat kiváncsi lennék az összeszerelés mínőségére és az anyaghasználatra, köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest